בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

שיעור לכל חזן איך מעבירים תפילה ביו"כ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2012 01:18 לינק ישיר 

חברים,

הפכתם את הפורום ל'פורום חזרה בתשובה'.. מאז ומעולם גדולי החזנים (ועד היום..בסתר) היו מנותקים מהדת, ומעולם הדבר לא פגע במדד איכותם. ובמטותא מכם, השאירו את ענייני הדת בחוץ.

אכן, מוזר לי הדבר, שדודו 'המקצוען' מקשקש בנוסח הזוי ולא ברור, אך אני נוטה להבין שמדובר ב'חזרה' לתפילה וכמו שנהוג בבתי כנסת בחו"ל, ובתכלס, בעת התפילה, המצב היה נראה אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2012 01:40 לינק ישיר 

פסיכובלוג
אשמח לדעת באיזו קהילה או בית כנסת בחו"ל נהוג לעשות "חזרה" לתפילה???
(כמובן עם הציבור, ורמקול וטלית ושם הוי-ה וכו')

תוקן על ידי עוד_1 ב- 18/10/2012 01:42:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2012 12:30 לינק ישיר 

הרהורים בעקבות הסרטונים...

מעניין אותי לדעת מתי כבר יעשו 'קרוז ימים נוראים' (סובב עולם, כמובן!) ואיזה חזנים ישתתפו בו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2012 12:51 לינק ישיר 

קיבלתי בקשה לפרסם שמדובר בכלל בבדיחה בסרטון קומי שנעשה לסדרה אמריקאית שפשוט אחד מהאנשים צילם בסתר לא מדובר ביום כיפור ולא בתיך!!!!! כולם פה צדיקי עולם!!! קשקשנים!!!‏

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2012 16:29 לינק ישיר 

אדון חזנות2000- אתה לא מתבייש?
קיבלת בקשה לפרסם, או שכן או שלא, ולא מדובר ביום כיפור, ולכן כולם קשקשנים? איזושהי "בקשה" סותרת את הגלוי? את אמירת שם ה'? ואם זו סדרה קומית- תפילת יו"כ זה חלק מהסדרה?
אפשר לקבל קישור לסדרה?
אם הייתי רואה את החזן בן ציון מילר או חיים אדלר, ואחרים ברמת היר"ש הידועה, מפיקים "דבר" כזה, הייתי מזדעזע, ואף מתקשה להאמין להכחשה, אבל אולי.  את דודו פישר? צריך משהו יותר עוצמתי מזה כדי להכחיש את הגלוי והנראה לעין. מצטער. ותאמין לי- זה לא קשור לצדקות.

במחשבה שניה, לא יודע אם יש בדבריך בכלל כדי להמעיט מחומרת המעמד. לו יהי שזו הסרטה לסדרה קומית. זה פחות חילול הקודש? לא בטוח.

הק' מעניש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2012 19:41 לינק ישיר 

אוי וי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2012 00:34 לינק ישיר 

לא ידעתי שפתאום יש כ"כ הרבה נכדים לברדיצ'יבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2012 11:49 לינק ישיר 

מניש אתה בטוח במה שאתה אומר??? אני לא!!!‏

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2012 01:49 לינק ישיר 

מביך לראות את החזנים של היום בלייב... מעניין אם גם חזנים אחרים שמתפללים במרחק, מעבירים ככה את התפילה.. מסתבר שכן... כשהציבור מטומטם.. אין למה להשקיע על דיוק מינמלי בנוסח, כי העיקר זה הקייטנה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > שיעור לכל חזן איך מעבירים תפילה ביו"כ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.