|
|
| נשלח ב-16/10/2012 19:49 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | | אגב אלימונסי הפעם לא פגשת את ארי רוזנר או יושי בנדר או את דיויד הרשקוביץ וכו'? |
|
פגשתי יושי וג'רמי ואייל לא זוכר איזה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 19:50 |
|
| |
| שואפת_תמיד כתב: |  | אווייי הפירוט הכי מפורט שקראתי בחיי
אם אני אתן לך כותבת מייל תוכל לשלוח לי ? |
|
כן
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 19:52 |
|
| |
| zivi10 כתב: |  | ואיזה מוזר שאת ואלימונסי שולחים תגובה משותפת..
|
|
אידי היגיע לפני לההופעה אז היא רשמה את השירים עד שאני היגעתי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 22:20 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | אגב אלימונסי הפעם לא פגשת את ארי רוזנר או יושי בנדר או את דיויד הרשקוביץ וכו'?
לא לשאול שאלות כאלה :)
אמרתי די והותר...
סליחה כבוד המנהל עידודו, אבל מה נבהלת?! כולה שאלתי אם הוא ראה אותם שם כי תמיד הוא כותב את מי הוא ראה וכבר זה נהיה כדרך הרגילות, וגם ניסיתי לחשוב אולי זה קשור להפתעות שאמרתם לא יותר מזה. הם וחייהם ממש לא מעניינים אותי. (ומתי אמרת די והותר?) |
|
אמרתי יותר ממה שמותר לי להגיד. לא התכוונתי לזה שאתה נכנס לחיים שלהם.
בקרוב תבין :)
תוקן על ידי עידודודו ב- 16/10/2012 22:19:42
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 00:52 |
|
| |
אלי, הוידאו מוכנים?
!!!Go ahead, make my day 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 17:40 |
|
| |
עידודודו, מה הסודות? בטח אידי ראיינה כמה בוגרים בהופעה :) ...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 16:35 |
|
| |
hi eveyone!
(if someone still remenbers me.......:))
i was also in the concert, actually in the second one , and it was amazing!!! a really good show!!!
the new songs Hakhel and When the syium are stunning!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 17:03 |
|
| |
חזרתי בימים האחרונים. בזמן הקרוב אקרא את הסיקור. רק אני לא יכול להתאפק ואני חייב לומר שלום לתמי ולתמר שחסרים כאן מאד.
ועוד דבר... ישנם הרבה "פנים חדשות" ואת שמותם איני מכיר. למי שיש זמן שיעלה את התמונות שלהם ל"אשכול התמונות" ויכתוב את שמותיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 19:53 |
|
| |
נטסון, תודה. אבל אני מסתובבת פה ובפורום השכן (פשוט מוזיקה) הרבה, רק לא מגיבה. האמת שכבר די איבדתי עניין בפרחי מיאמי. אבל בכל זאת אני נכנסת לפה לראות מה התחדש, לקרוא את הדיונים ולראות מה החבר׳ה מגיבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 20:38 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | . האמת שכבר די איבדתי עניין בפרחי מיאמי. |
|
אוי ואבוי ! איך קורה כזה דבר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 21:24 |
|
| |
ובכן קראתי את הסיקור המצויין של שניכם. תודה שחשבתם עלינו. ותודה לצלם(אלי אתה הצלם והמסריט ,נכון)? זו הקרבה, לקנות כרטיס להופעה ולצלם אותה בשבילנו. ----------------------------------------------------------------------
אידי- מתי לאחרונה היית בהופעה חיה של מיאמי בחו"ל? מה הפירוש "מחרוזת אחדות"?(כשמערב שרו ,מזרח נשארו על הבימה או שירדו ממנה)
----------------------------------------------------------------------
אלי- יש החלטות בנוגע לוידאו?
---------------------------------------------------------------------
כן סודות, לא סודות. המגמה ברורה. וכפי שכתבתי"שאם אידי יכולה, שתטוס כל שנה". אז חורף חם ומעניין שיהיה לכולנו. ואידי... אל תשכחי שהפורום יחגוג 3 אוטוטו.
תוקן על ידי netson ב- 18/10/2012 21:26:00
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 21:30 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | נטסון, תודה. אבל אני מסתובבת פה ובפורום השכן (פשוט מוזיקה) הרבה, רק לא מגיבה. האמת שכבר די איבדתי עניין בפרחי מיאמי. אבל בכל זאת אני נכנסת לפה לראות מה התחדש, לקרוא את הדיונים ולראות מה החבר׳ה מגיבים. |
|
גם להיכנס ולומר שלום עדיף מאשר לראות ולא להיות שותף... למה איבדת את מיאמי או יותר נכון איפה, ומתי? אשמח לקבל את תשובתך כאן.
תוקן על ידי netson ב- 18/10/2012 21:30:20
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2012 00:40 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | , משהו שלא הבנתי אורי שקד הוא חלק מהמקהלה? הוא באמת שר כזה מיוחד? ו |
|
כן, אורי שקד הוא חלק ממקהלת מיאמי מזרח. הוא שר טוב ומקצועי בהחלט, אם כי לא נראה לי שזה השיקול היחיד בהחלטה להוציא דווקא לו אלבום משלו - רבינא אברמוביץ, לדוגמא, שר לא פחות טוב ובלי ספק לא פחות מוכשר... בכל אופן, נפרגן לו, כי הוא בהחלט מקצועי ומוכשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2012 00:58 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  | פגשתי יושי וג'רמי ואייל לא זוכר איזה |
|
אלברט :) זה הוא שמצלם את הבמה בתמונה הרביעית מהסוף...
|
|
|
|
|