בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

"מזרח פוגש את מערב" (סוכות תשע"ג) סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2013 02:24 לינק ישיר 

<* style="margin-right: 0px" dir="ltr">

הנה סיקור של אחד מחברי הפורום (לא זוכר איזה ניק היה לה) שרק אתמול הצליח להוריד את הווידיאו של ההופעה.
כמובן אם מישהו יכול לתרגם בבקשה...

Hi, was great watching the sukkos concert clip (yesterday- for the first time)!

I'm so grateful to elimonsey for taking the video and for agreeing to give it out!

Hope I'm not too late to add my share:

I was very impressed with Miami mizrach's performance which has improved greatly! The kids were so confident and they have some talented soloists. However, I would rather name them ''pirchei mizrach'' or something like that as I find their style and accent so different to miami's.

The first two songs sung by one of the Miami mizrach's soloists were fine, I especially liked the song ''arim roshi''. As to the second song he sang… well… I didn't see it necessary to give him two songs.

The song lo yanum is gorgeous and I really liked their version of ''veniye''. I also liked menachem klein's input to the choir – his nice voice blends beautifully with his choir! In one of their Hebrew songs the harmonies went flat as the boys were struggling with the high pitch. But other than that I can say that menachem klein is doing a good job!

As to the''real'' Miami – The actual choir didn't sound brilliant, but the performance was good. I really liked the new song ''hakhel'' it has a good beat and beautiful harmonies… both choirs sang very nicely 'lo yisa goy' but when yerachmiel sang (?) It sounded as if a real war broke out… D. Charendoff was really missed – (did he leave?)

M.m. Goldman was amazing he was doing 'shtiks' with his mike all the time and his voice hasn't changed completely yet.

R. Ayal was rocking!!! It seems like he really enjoys being on stage. He managed to spin and 'shtick' about while singing on tune (he sings nicer than I always thought). I wonder if Miami ever had such a good dancer in the past…

Ch. Abramowitz sang so hartzig and serious – he was so absorbed in his singing that he probably forgot he's on stage…. Chiya – will we ever merit seeing what your smile looks like?

R.T. Asiss sang beautifully as usual and his stage performance has improved. By his solo in'kadshenu' he always sings bishuatecha instead of bishuasecho.... rachamim tell us why?

M. herskowitz was great as expected from a herskowitz boy – he has a gorgeous voice and doesn't seem to forget the audience for a second. He needs to relax his muscles though – max, it's only a concert – don't be so tense… and as well…a low carbs diet will work wonders for you...and… one more thing – why don't you take out your iphone from your pocket before you walk on stage (not the first time i notice that).

D. Pearlstein – Yerachmiel's angel didn't disappoint him… he was springing about very sweetly and inspired everyone with the song ''modim'' he literally cried although the words weren't so 'heart-breaking'….. when it came to the ending of this song I was laughing as he held his hand up (just like yerachmiel probably told him by the rehearsals…) even though he didn't manage to stretch that long…it looked rather daft… otherwise he was literally the highlight of the choir . In ''when the siyum calls He sang ravina's low parts and his voice sounded very nice low!

Y. Brandis got quite a few solos. He would do a good soloist in ybc with his high pitch voice.

appologies for posting in english - dont have hebrew on this computer.

תוקן על ידי elmonsey ב- 24/01/2013 02:24:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2013 03:32 לינק ישיר 

סיקור מקסים ומפורט.
לייק על חייא וחההה גדול על האייפון של מקס! 
(אם היה לי זמן הייתי מגיבה יותר בפירוט, סלחו לי על הקיצור... חוצמזה שגם אני טרם זכיתי לצפות בקליפים מטעמים טכניים... )

אלי, לא הבנתי מאיפה הבאת את זה - זאת חברת פורום שלנו? או שזה מיובא מהפורום באנגלית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 15:21 לינק ישיר 

זאת חברת פורום שלנו אני חושב שהניק שלה הייתה "annete"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2013 16:51 לינק ישיר 

מישהו מסכים לתרגם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2013 18:48 לינק ישיר 

אני אתרגם:

הי! היה נפלא לצפות בקליפים של ההופעה בסוכות (אתמול -בפעם הראשונה!)
אני ממש אסירת תודה לאלמונסי שצילם והסכים להביא לי את זה..

אני מקווה שזה לא מאוחר מדי לשתף:

התרשמתי מההופעה של מיאמי מזרח שהשתפרה באופן מדהים! הילדים היו כל כך בטוחים בעצמם ויש להם כמה סולנים מוכשרים. בכל מקרה,כשראיתי שהסגנון והמבטא שלהם שכל כך שונים ממיאמי,  ליתר דיוק הייתי קוראת להם "פרחי מזרח" או משהו כזה. שני השירים הראשונים ששר אותם סולן ממיאמי מזרח היו בסדר גמור, במיוחד אהבתי את השיר "ארים ראשי". באשר לשיר השני.. טוב .. אני  לא כזה בטוחה אם זה היה כל כך נצרך לתת לו 2 שירים.

השיר "לא ינום" היה נפלא וממש אהבתי את הגרסא שלהם לשיר "ונהיה". כמו כן גם אהבתי את ההשתלבות של מנחם קליין ללהקה - הקול היפה שלו ממש משתלב טוב עם הלהקה שלו! באחד השירים בעברית ההרמוניות היו נמוכות וזה היה נראה כאילו הילדים נאבקים להישאר בטון גבוה. אבל חוץ מזה אני יכולה לומר שמנחם קליין עשה עבודה טובה!

באשר למיאמי "האמיתיים" - המקהלה העכשווית לא נשמעת מדהים אבל ההופעה היתה טובה.
ממש אהבתי את השיר החדש "הקהל" יש לו קצב טוב והרמוניות טובות..שתי המקהלות שרו מאוד יפה את "לא ישא גוי" אבל כשירחמיאל (?) שר זה היה נשמע כאילו מלחמה אמיתית פרצה... דייויד צ'רנדוף באמת היה חסר (הוא עזב??)

מנחם מנדל גולדמן- היה ממש מדהים והוא כל הזמן עשה "שטיקים" עם המיקרופון שלו והקול שלו לא השתנה לגמרי עדיין.

ריצ'י אייל - היה תותח!!! זה נראה כאילו הוא ממש נהנה להיות על הבמה. הוא שר יותר יפה ממה שתמיד חשבתי. אני תוהה אם למיאמי היה אי פעם רקדן כל כך טוב כמוהו..

חייא אברמוביץ - שר כל כך ברצינות. הוא כל כך היה שקוע בשירה כך שהוא כמעט שכח שהוא על הבמה. חייא- האם נזכה אי פעם לראות איך החיוך שלך נראה?

רחמים טובי עסיס - שר יפה כמו תמיד וההופעת במה שלו השתפרה. בסולו שלו בשיר "וטהר ליבנו" הוא שר "בישועתך" ולא בישועסכו (בישעותך בהברה אשכנזית אם זה לא ברור..). רחמים תגיד לנו למה??

מקס הרשקוביץ - היה טוב כמצופה מילדי הרשקוביץ. יש לו קול נפלא ולא היה נראה כאילו הוא שכח את הקהל לשניה. הוא צריך להרפות את השרירים שלו - מקס, זו רק הופעה - אל תהיה כל כך לחוץ..ודיאטת פחמימות תעבוד אצלך נפלא. ועוד דבר אחד - למה אתה לא מוציא את האייפון שלך מהכיס לפני ההופעה? (זה לא בפעם הראשונה שאני מבחינה בזה..)

דוד פרלמן - המלאך של ירחמיאל לא מאכזב אותו.. הוא שר כל כך במתיקות את השיר "מודים" ופשוטו כמשמעו בכה אפילו שהמלים שלו לא היו כל כך "שוברות לב" בסוף השיר אני ממש צחקתי על איך שהוא הרים את הידיים שלו למעלה כמו שבטח ירחמיאל אמר לו בחזרות  לעשות כך.. למרות שהוא לא הצליח למתוח את זה עוד.. זה היה נראה באמת דפוק..אחרת הוא היה גולת הכותרת של המקהלה. כשהוא שר את "when the siyum calls" בחלקים של רבינא זה היה נשמע מאוד חמוד לו לשיר בנמוך..

יצחק ברנדיס קיבל כמה סולואים. אני חושבת שהוא היה סולן מאוד טוב עם הקול הגבוה שיש לו בישיבה בויס..

the end!!

איך התרגום?? בבקשה תגיבו תרגמתי את זה לבד.. (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 16:37 לינק ישיר 

Thenk you!!!
התרגום מקסים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 20:53 לינק ישיר 

רחלי - איזו השקעה!! 
בהחלט לא פשוט לתרגם כזה אורך.

אז זה מה שנקרא - סוג של ד"ש מאנט... אנט - זוכרים אותך! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 22:39 לינק ישיר 

תודה על התגובות D:
וממש בכיף!! 
אם צריך לתרגם משהו - אני כאן (אם יש לי זמן פנוי..)

תוקן על ידי RA248 ב- 30/01/2013 22:41:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2013 23:14 לינק ישיר 

רחלי! כל הכבוד! איזו השקעה!
רק ניסיתי לקרוא ומיד הפסקתיי רק מלראות את האורך ופרשתי...
תודה רבה וישר כוח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2013 22:04 לינק ישיר 

כל הכבוד לכותבת הכתבה באנגלית ולמתרגמת  (בשבילי זה היה הצלה, כי במקום להעביר לגוגל אז כאן קראתי בצורה נורמלית)

בקשר לדוד פרלמן כבר אמרתי מזמן שתנועות הידיים שלו בלי קשר לשירה, לי אישית זה מאוד מפריע (אפשר לראות זאת בקליפ זה ממש בולט) יש לו שתי אפשרויות: או שלא יעשה תנועות כלל או שילמד להופיע.

ובקשר לריצי 'הרקדן של המקהלה' יש לו באמת הופעת במה מאוד טובה, ואם דיברתם על רקדן אני חושב שאיצי ספינר הוא רקדן מעולה שימו לב במיאמי 4

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2013 16:28 לינק ישיר 

וארי רוזנר :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2013 21:54 לינק ישיר 

ועקיבא אברמוביץ (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2013 13:07 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2013 22:37 לינק ישיר 

ומרדכי שפירו
ועודד קאריטי
ושאול אלסון
ועוד...
אידי- מה? 
:)

תוקן על ידי תמרור25 ב- 11/02/2013 22:36:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2013 15:26 לינק ישיר 

רקדנים...?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > "מזרח פוגש את מערב" (סוכות תשע"ג) סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.