בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

מה דעתכם על פינוי האשפה בעיר??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/10/2012 14:02 לינק ישיר 
תשובה לקונטרול

זה שרק אני העליתי את בעיית איסוף האשפה בלילה, זה לא אומר שזה לא קיים בעוד רובעים בעיר.רק הבוקר פגשתי באברך שסיפר לי שגם באיזור מגוריו (גיבורי ישראל) מטלטלים פחים לאחר חצות ואוספים ב:02:00.הלוואי ויימצא האדם שימנע את הסבל המיותר הזה מאזרחי העיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2012 21:58 לינק ישיר 

נחמ21 כתב:
מדובר ברחוב סירקין.דיברנו עם העירייה-תברואה-אשר גרבי והוא אישר ששלח את משאית התברואה ב-03:30.הבטיח שיחדל, אך זה לא מתקיים .

הצעתי למקרה הנ"ל: עצומה חתומה ע"י דיירי הרחוב ובה בקשה ברורה לחדול מפינוי האשפה בשעה 3:30. לציבור יש כח ויוכלת השפעה כשהוא מאוחד. בעצומה ניתן אף לפרט את הסבל שנגרם לכם ואת עוגמת הנפש הרבה. אשמח לשמוע מה דעתך על כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2012 22:05 לינק ישיר 

נחמ21 כתב:
זה שרק אני העליתי את בעיית איסוף האשפה בלילה, זה לא אומר שזה לא קיים בעוד רובעים בעיר.רק הבוקר פגשתי באברך שסיפר לי שגם באיזור מגוריו (גיבורי ישראל) מטלטלים פחים לאחר חצות ואוספים ב:02:00.הלוואי ויימצא האדם שימנע את הסבל המיותר הזה מאזרחי העיר.

כמו שרשמת, נראה לי שיש עוד אזרחים בעיר שסובלים מכך אך הגיעו למצב של "השלמה עם המציאות העגומה". כפי שהתרשמתי ממך, קיים בך הרצון לחולל את השינוי המבורך! נאחל לך בהצלחה רבה במשימה! נשמח שתעדכן אותנו על כל התפתחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2012 13:59 לינק ישיר 
לקונטרול

השינוי יכול לבוא בנקל ,מראש העיר. לו היה גורם (באתר?) המביא את הנושא לידיעת ראש העיר, לטיפולו ולהכרעתו, היה השינוי מושג ביתר קלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2012 00:00 לינק ישיר 

נחמ21 כתב:
השינוי יכול לבוא בנקל ,מראש העיר. לו היה גורם (באתר?) המביא את הנושא לידיעת ראש העיר, לטיפולו ולהכרעתו, היה השינוי מושג ביתר קלות.

נחמ21, האם ניסית לפעול בעניין? (באמצעות שליחת מכתב/פקס ללשכת ראש העיר) בכדי להביא את הנושא לידיעתו, כדאי לנסות את הצעד הראשוני והפשוט הזה. (כהתחלה, אולי אף אין צורך בעצומה). ואז להמתין ולראות מה תהיה תגובתו של ראש העיר בעניין. מה דעתך על כך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2012 14:26 לינק ישיר 
לקונטרול

חן,חן לך שאתה טורח ומעלה רעיונות יפים כשלעצמם כדי לעזור.אחד מהשכנים ערך את הדברים בכתב ושלח לראש העיר ולנתי נחום,אך לא זכה למענה.לו גורם בעל השפעה, כמו -ועד השכונה היה כותב ,ודאי שהיו מתייחסים בעירייה.ושוב-תבורך על ניסיונך לתרום לפיתרון ועל התעניינותך בנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2012 23:59 לינק ישיר 

נחמ21, חן חן לך! מפליא מאד שאף גורם בעירייה לא התייחס לפנייתכם (גם לא טלפונית\בכתב?). כיצד ניתן לדעת מי הוא ועד השכונה? כפי שאתה מציע, אולי זה כדאי להפנות אליו את המכתב ולתת לו לטפל בעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > מה דעתכם על פינוי האשפה בעיר??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext