|
|
| נשלח ב-16/10/2012 02:16 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  | ללא ספק ישראל לאם לוקח את המקום הראשון כי הוא באמת מספר 1, אחריו בהפרש זעום מזדנב לו מונה רוזנבלום האיש והחצצורה, שאין ספק שהוא אדם שחי את המוזיקה כל שניה, ואף פגשתם אדם מפזם שירים כל היום כנראה שזה מונה. אתה השאר אינני מכיר מספיק טוב. |
|
עכשיו שאתה אומר את זה אני יודעת למה מונה לא חרוט אצלי כ 'וואוו'
א-ו-ב-ר בראסים!!!! לא יזיק להפחית במינון.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 02:20 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | נבחרת המעבדים שלי (בסדר יורד) בתוספת שיר או שניים שהם עיבדו (מבין העיבודים האהובים עלי, כמובן :)
1. אלי גרסטנר - את פניך (החבר'ה), ואהבת (ישיבה בויס)
2. ישראל לאם - בשצף (אברומי פלאם), מקולות (ישיבה בויס)
3. אריה קונסטלר - Fly Away (זאבי קאופמן ואבי אברמ'ס) ממעמקים (אריה קונסטלר)
4. נדב ביטון - אבא של כולם (אלחי רפואה), אתה יודע (רועי ידיד)
5. לייב יעקב ריגלר - Time To Say Good Shabbos, חברים (לב טהור)
6. אבי טל - תפילות (אוריאל מאור) , האלבומים האחרונים של אהרון רזאל ואודי דוידי (בשיתוף איתם)
7. ארי גולדוואג
- שמע ה' (שבת אחים), Finally Here (שבת חברים)
8. נוחי קרון - Ride The Waves (פרחי ניו יורק, יחד עם איצי בולד)
9. רון תיכון - יפיפית (שלשלת), האלבום 'TEK-NOY' (יחד עם אלי גרסטנר)
|
|
רציתי לציין את קונסטלר באמת. אבל כשכתבתי לא הייתי בטוחה אם הוא אכן גם מעבד.
רון תיכון אלוף בעיבודים אלקטרוניים!!!
את העיבודים של גולדוואג אני לא אוהבת להוציא שירים בודדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 02:21 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | | אולי יאני? |
|
יתכן :)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 02:31 |
|
| |
עיבוד שאמרתי עליו WOW ענק!!!!
Window In Heaven של שיע רובינשטיין.
http://www.youtube.com/watch?v=dvHlXB7MjZg
לחן של איצי וולדנר (שמבחינתי הוא תגלית השנה בדירוג שלי לשנת תשע"ב) ועיבוד מדהים מדהים מדהים של אבי ניומארק. שמעתי עוד כמה שירים שהוא עיבד ויש לציין שהעבודה שלו מיוחדת מאד!
יש לי גירסה אינסטרומנטלית לשיר (בזכות פסנתר. אומרת תודה על זה כל פעם שאני שומעת את השיר! ) שבעניי היא הרבה יותר שווה מהגרסה עם המילים.
ב"נ אעלה אותה מחר לכאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 09:54 |
|
| |
אבי ניומרק מעבד ?
חשבתי שהוא רק מפיק ........
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 14:15 |
|
| |
אם כבר מדברים על עיבודים, יש למישהו הקלטות כלשהן של עיבודים שהוגנבו מהאולפן עוד בטרם הוצמדה להם שירת הזמר? (יש לי כמה רצועות ממונה 4 וכמה ממונה 5)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 14:24 |
|
| |
מאיפה יש לך את זה ???
(אתה יכול להביא ?)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 18:14 |
|
| |
וויספרס לא את כל השירים הוא עיבד רק את חלקם: הפכת,יהללו,אין כאלוקינו,קח את שלי,אמן.
וזכני, אלוקי,רצוננו-משה לאופר תמשיך לטפס-אברימי ג' שערי מזרח-רולי אזרחי אור- אלי לישנסקי המה-נפתלי שניצלער
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 15:49 |
|
| |
אויש !!
שכחתי את אברמי ג. ! (אברהם גוראריה ליתר דיוק......)
הייתי מציב אותו בסוף השורה הראשונה שלי .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2012 21:54 |
|
| |
אבריימי ג'י אכן מעבד מעולה. הופקד, אם איני טועה, על Father Don't Cry כמו גם על "יענקל יענקל", אלבום ניגוני חב"ד השלישי של פריד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 01:21 |
|
| |
לייב יעקב ריגלר! העיבודים לשירי אייבי רוטנברג. המוזיקה מדברת את השיר, פשוט ככה. ישראל לאם גם מעולה הרבה פעמים. אברימי ג'י הוא זה שעיבד את "יענקל"? מעולה בהחלט. אני אהיה ערנית מעכשיו לשם הזה.
אלי גרסטנר, ארי גולדוואג ושות' - לא רעים בכלל. אבל לא הייתי שמה אותם בשורה הראשונה.
עיבודים שנואים עליי - כמוני כמוך, וויספרס: חצוצרות צרחניות. (בחתונה שלי הזהרתי את התזמורת במיוחד מראש שהחצוצרה לא תהיה צרחנית!)
(בטוח שכחתי מישהו. איתך הסליחה, מישהו יקר.)
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 14:49 |
|
| |
אידי וויספרס, לא מבין אתכן. איך אפשר בלי בראסים? נסו לחשוב על 'משיח משיח' או 'מלך מלך', 'חזק חזק' או 'נו נו' בלי בראסים...
מדיי הרבה? כמו להגיד שבג'אז יש יותר מדיי סקסופון ובטראנסים יותר מדיי אפקטים אלקטרוניים...
מוסיקה חסידית = מיתרים, נשיפה וקלידים. איך אפשר בלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 14:57 |
|
| |
| סטריאו כתב: |  | דרך אגב שמדברים על עיבודים.... אני רק ישתף אתכם על העיבוד שהכי התלהבתי ממנו לאחרונה (בינתיים..) השיר "ודבקינו" באלבום אמונה של ליפא. אני פעם ראשונה ששמעתי את העיבוד שם וכן את העיבוד של המקהלה פשוט נדהמתי , במיוחד שמקהלהמתחיל את "וכוף את יצרנו..." זה עוצר נשימה ! לי בכל אופן...דעתכם? |
|
זכרתי שהייתה תגובה שרציתי להגיב עליה, ולא הצלחתי להיזכר בה. הנה, מצאתיה.
העיבוד של 'ודבקינו' שלח גם את אצבעותיי ל-repeat... אני קצת מתפלא שמאיר אדלר (אולי אורגניסט-על אבל מוזיקאי ירוד למדיי בעיני), יצר כזה עיבוד מופלא. דיקמן הופקד על המקהלות? אני חושב שהקרדיט שלו מתוייג ב'conducted by' שזה אומר ניצוח. ממתי יש מנצחים בהפקות חסידיות? מי שעיבד את התזמור לא יכול לנצח? נשמע לי מוזר מהרגע הראשון.
אם דיקמן עומד מאחורי העיבוד כולו, זה מתחיל לעשות 'making sense'... (אין דרך אחרת לומר את זה)
תוקן על ידי Misterניק ב- 18/10/2012 14:56:52
|
|
|
|
|