בית פורומים בחדרי חרדים חוק ומשפט

אברך בגירושין צריך עזרה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/10/2012 13:57 לינק ישיר 
אברך בגירושין צריך עזרה

אמרו לי הרבה שאין מה לעשות אבל אני לא מאמין לזה כי זה לא הגיוני!!!
אחי התחיל בדיון על גירושין והוחלט בבית משפט שהמשמרת שלה (כמובן אחרת זה לא המדינה המטומטמת שלנו) בלי הרבה שאלות (לא היה פשוט דיון השופט פשוט עצבני וצח על עורך הדין של אחי כאילו הוא רצח מישהו) השאלה שלי איך מעבירים תיק בבית משפט לבית דין כי אז היא תאכל הרבה קש, אני בתקווה שמישהו יעזור לי פה כי אני ממש מפחד ממה שהולך לקרות לאחי,

דרך אגב המשכורת שלו היא 1700 מהכולל הוא אברך והיא תובעת 6500 על שני הילדים יש הגיון בדבר? אפילו חילוני לא יכול ככה לחיות למה לא עושים חוקים הגיוניים לשם שינוי?

זה פשוט חוסר אונים!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2012 11:50 לינק ישיר 

1. ברגע שערכאה מסויימת התחילה לדון ו"קנתה סמכות" לא ניתן להעביר לערכאה המתחרה.
2. אחיך רוצה להתגרש או ל"האכיל אותה קש" כהגדרתך?
3. לא כתבת בני כמה הילדים והאם מדובר בבנים או בנות. גם בבית הדין, בת עם עמה לעולם, וילד צעיר גם הולך עם האם.
4. לענין מזונות: האם מדובר במזונות האשה או מזונות הילדים? אם מדובר במזונות הילדים, מאד חשוב לדעת בני כמה הם, כי עד גיל 6, גם לפי ההלכה חייב לתת להם לפי צרכיהם אפילו מגלימא דעל כתפיה (-למכור את הבגד שלגופו) כדי לפרנסם, ובכלל לא משנה כמה מרויח. ויש פוסקים שקובעים גם גיל מאוחר יותר. בנוסף, גם בגיל מבוגר יותר, שכן מתחשבים בהכנסותיו, לא בטוח שמותר לו להמשיך ללמוד בכולל ולא ללכת לעבוד אם אין לו לפרנס את ילדיו. וכל זה כאמור, לפי ההלכה.
ואחרון חביב, העובדה המצערת שילדיו של אדם לא גדלים אצלו, לא פוטרת אותו מלפרנסם בדיוק כפי שהיה עושה כשגרו יחד. זה באמת יוצר תחושה של כספומט, כשאין את התמורה הרגשית והנחת היומיומית. אבל זה כבר סיפור אחר.

בכל מקרה, כדאי לקחת עו"ד שמתמחה בתחום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2012 12:08 לינק ישיר 

בעיה היא שעורכי דין בענייני משפחה לוקחים כל כך הרבה כסף שעוד הוא יצא עם חור בכיס.
אם אשמח עוד פרטים אוכל להתייעץ ולנסות להשיג תשובה - חשוב לדעת
1. האם גם האישה חרדית?
2. האם דיום הגירושין הוא רק על נכסים? האם גם על חינוך ילדים? חייב לדעת את כל הפרטים כדי לדעת מה ניתן יהיה לדון בו בבית הדין הרבני כי גירושין בכל מקרה יהיו ברבני וצריך לחשוב מה ניתן לכרוך (להוסיף) לתביעה זו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חוק ומשפט > בחדרי חרדים חוק ומשפט > אברך בגירושין צריך עזרה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext