| נשלח ב-24/10/2012 05:27 |
|
| |
״ולא תונו איש את עמיתו״
״ולא תונו איש את עמיתו״--זוהי מצווה מפורשת מהתורה (ויקרא כ״ה) מצווה שמחייבת כל אדם מישראל בכל עת ובכל זמן.
----------
ופה אני פונה לגברים: כשאתם פוגשים בחורה ולא ״נראה״ לכם, אל תשחקו אותה מנומסים, אני קוראת לזה :״ פסבדו- נימוס״.
או מתחשבים או כאילו אכפת לכם. לא נראה לכם?! סגרו עניין הכי טכני שאפשר, בלי לפגוע כמובן....
אל תתחילו עם הצגות של: לפתוח דלתות בגנטלמניות... או להציע להחזיר את הבחורה הביתה (אם במונים או ברכב פרטי) קל וחומר ובמיוחד עם הבחורה אומרת שהיא מסתדרת...
אל תתעקשו אם אתם לא רואים עתיד בקשר הזה!!!!! פשוט ח ב ל.
ופה אני מוסיפה פניה לנשים: כנ״ל, אתן רואות שלא מתאים?! סגרו דברים יפה ובלי להעליב...אל תתחילו לשחק אותה וכ״ו....
תוקן על ידי אסיק_good ב- 24/10/2012 10:03:11
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 10:30 |
|
| |
לפתוח דלתות ולהחזיר הביתה זה לא אומר שהוא רוצה פשוט ככה אמרו לו או ככה הוא חושב
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 10:32 |
|
| |
טוב אז לא נראה לי שילך ביננו, הלכתי... את יודעת איפה האוטובוס שלך, נכון?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 11:01 |
|
| |
1.לזרוק בחורה בתחנת אוטובוס הרבה יותר גרוע. 2. בנות גם לוקות בבעיה הזו. הן מראות שהן מתלהבות ואח"כ הן מורידות... 3. ברוכה הבאה למועדון....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 11:15 |
|
| |
אבידה, אני לא חושבת כמוך, גבר צריך להיות ג'נטלמן בכל מצב, הוא לא אמור לתת לך תחושה שהוא רוצה אותך כשהוא לא (לא ג'נטלמני בכלל), אבל אם הבקשה לא מדיעה מפורשת מהבחורה לחזור לבד לבית, זה ממש מכוער לתת לה להסתדר.
ומהצד השני, אני עשיתי פעם את הטעות הזו, בחור שלא היה שום ספק שזה יורד, מ2 הצדדים, ואמרתי לו שאני אחזור לבד, חוץ מלבלבל אותו מה הוא בדיוק אמור לעשות ואיך להתנהג, זה לא הועיל.... ואני מצטערת על כך..
הרבה יותר מכובד לגמור בצורה הרגילה, בסיום לא לאמר להתראות ומאד נהניתי, ולבד הצד השני מבין שזה לא הכיוון
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 11:26 |
|
| |
אל תשכחו ששידוכים זה דיני נפשות....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 12:01 |
|
| |
| אבידה כתב: |  | ״ולא תונו איש את עמיתו״--זוהי מצווה מפורשת מהתורה (ויקרא כ״ה) מצווה שמחייבת כל אדם מישראל בכל עת ובכל זמן. ----------
ופה אני פונה לגברים: כשאתם פוגשים בחורה ולא ״נראה״ לכם, אל תשחקו אותה מנומסים, אני קוראת לזה :״ פסבדו- נימוס״.
או מתחשבים או כאילו אכפת לכם. לא נראה לכם?! סגרו עניין הכי טכני שאפשר, בלי לפגוע כמובן....
אל תתחילו עם הצגות של: לפתוח דלתות בגנטלמניות... או להציע להחזיר את הבחורה הביתה (אם במונים או ברכב פרטי)
קל וחומר ובמיוחד עם הבחורה אומרת שהיא מסתדרת...
אל תתעקשו אם אתם לא רואים עתיד בקשר הזה!!!!! פשוט ח ב ל.
ופה אני מוסיפה פניה לנשים: כנ״ל, אתן רואות שלא מתאים?! סגרו דברים יפה ובלי להעליב...אל תתחילו לשחק אותה וכ״ו....
תוקן על ידי אסיק_good ב- 24/10/2012 10:03:11 |
|
X
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 12:29 |
|
| |
בס"ד במיוחד לא לשאול..."איפה תרצי לגור?"כשנמצאים בחוץ ליד תחנת האוטובוס/להגיד "פגישה הבאה ניפגש במקום הזה והזה..." ואז להוריד...קרה לי דבר כזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 12:32 |
|
| |
תתנהגו בנימוס לאורך כל הדרך, גם אם לא נראה לכם. שמעתם? ואפשר להיפרד בנימוס וזהו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 12:36 |
|
| |
בס"ד
סתם שאלה, לסיים פגישה במשפט "היה לי ממש נחמד איתך" גם כשלא רוצים, זה נחשב הונאה??
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 12:37 |
|
| |
התבלבלתם בין "לטפח ציפיות" ו-"להיות מנומס" או "ג'נטלמן".... (אולי בחברה שבה יש דיסטנס בין המינים ולא "מקובל" לעשות ג'סטות אז ג'נטלמניות נתפסת כהבעת עניין)
אם חייכתי למישהי ברחוב זה לא אומר שמחר נתחתן...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 13:08 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | התבלבלתם בין "לטפח ציפיות" ו-"להיות מנומס" או "ג'נטלמן".... (אולי בחברה שבה יש דיסטנס בין המינים ולא "מקובל" לעשות ג'סטות אז ג'נטלמניות נתפסת כהבעת עניין)
אם חייכתי למישהי ברחוב זה לא אומר שמחר נתחתן... |
|
אויש אל תגזים!
כולכם לא ירדתם לסוף דעתי....( סליחה על החוסר בפיסוק שורות....ככה זה בסמארטפטן....) -----כשבחורה אומרת :״תודה אני מסתדרת״ או קבעתי עם ההורים״ והבחור ממש מתעקש, אבל ממש...ואז עוד אומר לה : ״ל ה ת ר א ו ת״ . לא: בהצלחה...לא ערב טוב...ל ה ת ר א ו ת .....
ואז מוריד.....זו הונאה! חוץ מזה שלכל אורך הפגישה הוא הראה עניין מאוד....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 13:10 |
|
| |
זה נשמע שהבחורה הורידה , לא הבחור
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 13:12 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
סתם שאלה, לסיים פגישה במשפט "היה לי ממש נחמד איתך" גם כשלא רוצים, זה נחשב הונאה?? |
|
לא צריך לסכם...אלא להגיד לילה טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 13:24 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
סתם שאלה, לסיים פגישה במשפט "היה לי ממש נחמד איתך" גם כשלא רוצים, זה נחשב הונאה?? |
|
בואי נאמר שזה היתממות קצת...את לא חושבת?
בכל אופן: כשאת יודעת שאת ממש לא בעניין, תיהי עינינית ונסי להמנע ממשפטי ״וואלה-יש- מצב״....כך ייטב לכולם!....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2012 13:36 |
|
| |
אולי הוא לא בטוח אם את בוחנת אותו... (ע"ע חייכנית770)
|
|
|
|
|