בית פורומים שידוכי חרדים

פתקים על המקרר...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/4/2014 11:00 לינק ישיר 

חייכנית, לדעתי היו להם דמיונות אחרים, אל דאגה.

צעירים תמיד שובבים.

אבל אולי הרעיונות היו יותר שמרניים יחסית להיום.

אבל פתקים זה ממש בסדר (פלוס אפילו). גם לשמרנים שביניינו. הלא כן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2014 11:21 לינק ישיר 

בס"ד
אני בעד כל רעיון חדשני ורומנטי...
רק שאלתי האם אנחנו מצפים ליותר מדי רומנטיקה מנישואין שהחיים האמתיים לא באמת יכולים לספק לנו את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 12:26 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2014 12:35 לינק ישיר 

בס"ד
גם אם הזוג מאד רוצה...השאלה אם אחרי לידה/עבודה קשה/ילד חצוף,יש חשק לכל הדברים האלה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 12:43 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד
גם אם הזוג מאד רוצה...השאלה אם אחרי לידה/עבודה קשה/ילד חצוף,יש חשק לכל הדברים האלה?

אין דבר העומד בפני הרצון כתיב...
תגידי חייכנית על כל הודעה את ישר רושמת בס'ד או שזה רשום לך באופן אוטומטי????? חחח צדיקה 1

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 12:46 לינק ישיר 

אחרי מספר שנים (בין שנה וחצי לשלוש שנים בערך) הרגשות בין בני הזוג משתנים ומערכת היחסים מתקדמת לשלב חדש ושונה. לעבודה וילדים יש חלק מסוים בעניין אבל זה קורה גם לזוגות ללא ילדים או לחצים אחרים.
זו לא ירידה ברמת הזוגיות אלא שלב אחר שהזוג מתמודד איתו, בני הזוג יכולים לתעל את השלב החדש לטובה ולשיפור הזוגיות שלהם ולהיות מאושרים יותר ביחד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2014 12:54 לינק ישיר 

כעיקרון חיי הנישואין של בני הזוג בנויים מכמה וכמה שלבים כמו שכתב קודמי ובכל שלב אפשר לתעל אותו ע'י כל מיני רעיונות יצירתיים ו מקוריים שיחזקו את הזוגיות של השניים....
כמובן בכל שלב יש את הרעיונות שלו...
לדוג' הרעיון של הפתקים זה יפה לזוג טרי בשנה הראשונה/שניה של הנישואין אח'כ כבר זה דועך לדעתי ו צריך לחשוב על רעיונות אחרים....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 12:54 לינק ישיר 

בס"ד

כתבת דברים נחמדים אך גבוהים מדי...תן דוגמאות בחיי המעשה איך בני הזוג מתעל את השלב החדש לשיפור הזוגיות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 12:57 לינק ישיר 

זלמן808 כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

אין דבר העומד בפני הרצון כתיב...
תגידי חייכנית על כל הודעה את ישר רושמת בס'ד או שזה רשום לך באופן אוטומטי????? חחח צדיקה 1

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

זה שאלת השאלות,האם רצונות שקיימים אצלנו עכשיו קיימת אצלנו אחרי נישואין?או שהרצונות משתנים יחד עם הזמן ומה שנראה בעייננו חשוב כיום-יראה זניח בעתיד...ומה שזניח כיום-יראה חשוב בעתיד...

(חחח הבס"ד -אוטומטי במוח שלי(= )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 12:58 לינק ישיר 

זלמן808 כתב:
כעיקרון חיי הנישואין של בני הזוג בנויים מכמה וכמה שלבים כמו שכתב קודמי ובכל שלב אפשר לתעל אותו ע'י כל מיני רעיונות יצירתיים ו מקוריים שיחזקו את הזוגיות של השניים....
לדוג' הרעיון של הפתקים זה יפה לזוג טרי בשנה הראשונה/שניה של הנישואין אח'כ כבר זה דועך לדעתי ו צריך לחשוב על רעיונות אחרים....

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד
מי אמר שיש תאריך פג תוקף לכל רעיון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 13:03 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

זלמן808 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אני חושב שכל דבר והזמן שלו לא נראלך?
וכי מתנה שמשמחת תינוק תשמח ילד בן 3? ושל בן 3 תשמח ילד בכיתה ח? וכן על זה הדרך בכל שלב בחיי הנישואין...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 13:06 לינק ישיר 

בס"ד

אני לא חושבת שאפשר להשוות בין מתנות לילד בגיל 3...מכיוון שכשמתחתנים כבר אנחנו בוגרים...
ואנשים תמיד אוהבים מחמאות ומילים טובות,אז למה לא להשקיע בזה?זה מאד מחזק את הזוגיות ואני לא חושבת שצריך לרדת אלא להוסיף עוד דברים בנוסף לדברים הקיימים..כל הזמן לחדש ולחשוב מה יכול לשפר את הזוגיות עוד...כמובן שזה צריך להיות הדדי-הבעיה שזה נשמע שזה לא ממש מעניין את רוב הגברים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2014 13:08 לינק ישיר 

בשלב הבא הרגש ההתחלתי הגואה נרגע ולא מתעורר תמיד, אבל מפנה את מקומו לרגשות אמיתיים המשכיים ומבוססים יותר, צריך קודם כל לזכור שהריגוש הראשוני אינו חזות הכל ולכן הוא נקרא "ראשוני", להוקיר ולזכור את הערך של בן/בת הזוג, ולבטא את ההערכה והרגשות בפועל במילים ובמעשים. פתקים באמת הם דרך נחמדה לרענון קליל ;) כמובן שאפשר להשקיע יותר מידי פעם ביציאות משותפות למקומות שאוהבים ובנתינה לשני, דברים שיוסיפו ריגוש גם בשלב שהרגש פחות מודגש בו.
ותמיד תזכרי להיות יצירתית :) אל תעשי רק את מה שהמליצו לך ספציפית.
את צריכה לראות מה את יכולה לעשות ולהוסיף וגם בעלך צריך לחשוב מצידו במה הוא יכול להעשיר את הקשר ומה משמח אותך.
עצם הנתינה והאכפתיות שאת מבטאת בה לבן הזוג, תוסיף לך המון בפן הרגשי, וכמובן שאופן הביטוי של רגשותיו אלייך יוסיפו המון להרגשתך אליו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2014 13:09 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

זלמן808 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

אם זה עושה לך טוב התוקף לא פג ;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2014 13:11 לינק ישיר 

בס"ד
פשש יש לך עתיד בייעוץ נישואין...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פתקים על המקרר...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 15 16 לדף הבא סך הכל 16 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.