כמעט, זה ממש לא קטע של צניעות... כמו שאמרתי, מי שלא מרגיש את זה- לא מרגיש את זה.
זה יותר קטע של: זה יותר יפה ויותר מיוחד כשזה ביננו.. לא יודעת איך להגדיר את זה...
נשלח ב-28/10/2012 12:57
רבעצען כתב:
אני הכי אוהבת גילויי חיבה מרומזים כאלה. ותמיד מחייכת כשרואה זוג חרדי הולכים ברחוב, הידיים נוגעות לא נוגעות. זה ממש חינני בעיני :)
לראות כימיה טובה, זה הרבה יותר מכל גילוי חיבה אחר.
נשלח ב-28/10/2012 13:02
כמעט_חדשה כתב:
ממש יצאת כאן בקריאה נרגשת.
א. זה לא גלוי לעיני כולם, זה בבית שלהם. זה שקראת את הפתקים, זו חטטנות אישית שלך. (אולי הם שכחו להוציא?)
ב. מה כ"כ קשה לך לראות חיבה בין בני זוג? יש בזה משו אסור? לא צנוע? למה צריך להסתיר כל דבר?
ג. (לא רואה בעיה עם הילדים...)
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 28/10/2012 12:50:33
בס"ד
בהחלט בקריאה נרגשת. אחרת לא תספרו אותי בכלל!
אין איסור בלהראות חיבה ברבים אחד עם השני. יש בזה משו מן הצניעות והיופי שנפגם.
אני הייתי רוצה לחוות את החיבה הזו עם בעלי בלבד!!
טוב. אולי זה עניין של אופי.. לא יודעת.
נשלח ב-28/10/2012 13:05
בס"ד לדעתי זה רעיון מקסים
נשלח ב-28/10/2012 13:05
רבעצען כתב:
אני הכי אוהבת גילויי חיבה מרומזים כאלה. ותמיד מחייכת כשרואה זוג חרדי הולכים ברחוב, הידיים נוגעות לא נוגעות. זה ממש חינני בעיני :)
זה כן. לא אמרתי שילכו מרחק של 2 מטר אחד מהשני, אבל גם לא בחיבור ידיים. כל עוד זה לא נעשה במכוון זה נחמד.
אחרת, זה מאבד מהטעם.
נשלח ב-28/10/2012 13:30
אני ממש ממש לא מסכים.
דווקא הג'סטות הקטנות האלה הם הכי כיפיות... זה בין הדברים שמחזקים את ההתלהבות שדועכת עם הזמן, מי לא אוהב/ת לקום ולמצוא על השידה פתקון "מיהרתי לעבודה ולא רציתי להעיר אותך.." עם ורד עליו?
לא יודע למה אנשים נרתעים מגילויי חיבה, אם זה נעשה בפומבי זה יכול להיות לא נוח לאנשים, אבסל בין הזוג לבין עצמם.. גם אורחים יראו ממו קטן זה לא סוף העולם. למה הם לא רואים את הפרחים שבעלך יביא בשבת? כל העניין של החופה והקידושין זה לא משהו "רומנטי"? מי שבשבילו רומנטי זאת מילה גסה או שמפחד מגילויי חיבה חיצוניים שלא יעשה אותם, יש אנשים שדווקא כן אוהבים..
ואגב, מה רע שהילדים יראו שיש אהבה בין אבא לאמא? אבא הוא מישהו שחוזר בלילה מהלימוד ואמא מכינה לו קפה וזהו? זה כל הזוגיות בעיניהם?
נשלח ב-28/10/2012 13:33
שוב, לא מבינה למה אתם חושבים שמי שמעדיף את ההצנעה של החיבה עושה זאת מטעמי צניעות, או שחושב ש'רומנטי' זה גס. אני חושבת שרומנטי זה יפה, ולכן אני רוצה לשמור מזה כמה שיותר הרבה לבעלי ולי. בלי עוד שותפים.
בהחלט יש מקום שהילדים ידעו שאבא ואמא אוהבים אחד את השני...
נשלח ב-28/10/2012 13:36
טיע, אני לא חושבת שזוג שמחזיק ידיים ברחוב הוא חסר טעם. לא מייחסת לזה כ"כ הרבה חשיבות (משני הכיוונים)
נשלח ב-28/10/2012 13:37
בואי נשאל אחרת, מה הטעם להתחבק/ לתת ידיים/ להתנשק ברחוב כשאתה חרדי?
נשלח ב-28/10/2012 13:38
לא מעניין אותי. שיתנשקו ברחוב ויהנו. בעיני זה סתם המוני, אז מה? בעיניהם זה רומנטי וחמוד, וזהו.
נשלח ב-28/10/2012 13:48
אדם_ה1 כתב:
אני ממש ממש לא מסכים.
דווקא הג'סטות הקטנות האלה הם הכי כיפיות... זה בין הדברים שמחזקים את ההתלהבות שדועכת עם הזמן, מי לא אוהב/ת לקום ולמצוא על השידה פתקון "מיהרתי לעבודה ולא רציתי להעיר אותך.." עם ורד עליו?
לא יודע למה אנשים נרתעים מגילויי חיבה, אם זה נעשה בפומבי זה יכול להיות לא נוח לאנשים, אבסל בין הזוג לבין עצמם.. גם אורחים יראו ממו קטן זה לא סוף העולם. למה הם לא רואים את הפרחים שבעלך יביא בשבת? כל העניין של החופה והקידושין זה לא משהו "רומנטי"? מי שבשבילו רומנטי זאת מילה גסה או שמפחד מגילויי חיבה חיצוניים שלא יעשה אותם, יש אנשים שדווקא כן אוהבים..
ואגב, מה רע שהילדים יראו שיש אהבה בין אבא לאמא? אבא הוא מישהו שחוזר בלילה מהלימוד ואמא מכינה לו קפה וזהו? זה כל הזוגיות בעיניהם?
סוף סוף שמועים ממך משהו קצת טוב....
נשלח ב-28/10/2012 13:50
שיר852 כתב:
בואי נשאל אחרת, מה הטעם להתחבק/ לתת ידיים/ להתנשק ברחוב כשאתה חרדי?
למה אצל חרדים מתחתנים עם עיזים? מה השאלה (ותסלחי לי) המפגרת הזאת? חרדים הם עם אטום רגשית לפי ההגדרה במילון?
נשלח ב-28/10/2012 13:51
חייכנית770 כתב:
סוף סוף שמועים ממך משהו קצת טוב....
אני מוחה. אני תמיד אומר דברים טובים, אתם פשוט לא במדרגה שלי כדי להבין אותם..
נשלח ב-28/10/2012 13:52
זוג צעיר בד"כ ללא ילדים או עם ילדים קטנים חי לעצמו הם לא אחזו שיבוא דרומים סקרניים
והמקרר הוא מקום חמוד לפתקים כאלה.. והבית שלהם הוא לא החצנה ברחוב
נשלח ב-28/10/2012 13:53
אדם_ה1 כתב:
אני מוחה.
אני תמיד אומר דברים טובים, אתם פשוט לא במדרגה שלי כדי להבין אותם..