|
|
| נשלח ב-28/10/2012 15:13 |
|
| |
בס"ד יהיה מעניין
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 15:14 |
|
| |
בס"ד
יאללה אדם תתחתן!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 15:14 |
|
| |
למה? כי זה משהו שלילי? P=
(ולא נשכח לעדכן אותך, אל תדאגי..)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 15:16 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
יאללה אדם תתחתן!!!! |
|
Ladies First...
(ונא לא לסמלטק פה)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 15:44 |
|
| |
they need men, must be together!
(מעמיק את החשד  )
תוקן על ידי שיר852 ב- 28/10/2012 16:07:41
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 16:38 |
|
| |
אהבה גלויה בין בני זוג עושה רק טוב לילדים, בדרך כלל רק מריבות בין ההורים מצליחות לזלוג החוצה, והילדים יכולים לחשוב שאין אהבה.
נראה לי שכמה מן הניקים פה כמעט סולדים מגילויי חיבה, נראה לי שזה ענין של חינוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 16:54 |
|
| |
חלק ראשון- אמת ויציב. (בגבול הטעם הטוב כמובן).
חלק שנ- נראה לי שכמה ניקים פה לא מפרשים נכון את הדברים. אבל שיהיה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 17:53 |
|
| |
נסחפתם רצח. כולה זוג מתחבק באמצע הרחוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 19:44 |
|
| |
פתקים על המקרר זה דבר יפה!!!:) אני אישית שראיתי פתק עם השתפכות אצל קרובה, התפדחתי בשביל בעלה, כי זה היה נראה שהיה שם ריב ולא סתם עוד פתקון מתוק ומעודד... לגבי חיבוק ונשיקה ברחוב........... (שלא נדע!!!) במקומות חרדים שלא מקובל ובולט לעין זה נראה לי פריצות..
אבל תסלחו לי שאני לא מבינה למה כשבחור עומד בקוביה של הבחורה ולא משחרר את המבט שלו ממנה כשכל העוברים מסתכלים עליהם.. למה זה לא פריצות בדיוק כמו נשיקה רח"ל..?!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 20:31 |
|
| |
אינלי כח לחפור את כל השרשור..! דעתי: אני בעד פתקים וגילויי חיבה. אך בין בני הזוג ב ל ב ד! (שזה אומר פתקים, לא על המקרר) עד כאן נאומי לאומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 21:56 |
|
| |
יופי אושר. אני חברה שלך, בלי לקרא את כל האשכול המטורלל הזה בחרת להביע את דעתי.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 22:06 |
|
| |
ואוו טיע, איך את מצליחה לסחוט כלכך הרבה תגובות בכל כך מעט זמן?... ממש ממגנטת....=))
ולעצם העניין, גילוי חיבה מוחצנים עושים לי רע על הנשמה, אני לא יכול להסתכל על זה. מן חוסר אצילות כזאת. זה נראה לי שקר כזה, כמו טיפש שמנסה להראות כמה הוא חכם והוא מבלבל תשכל ומדבר שטויות. ושימי לב, בדרך כלל מי שעושה את זה, הוא לא חכם במיוחד.
ואני לא מדבר על הפתקים החמודים, אלא על גילויי חיבה מוחצנים בכללי כמו חיבוקים וכאלה.
לילה טוב... וזה אני מאחל, כי אני עייף..=)) ועד כדי כך עייף שממש תקוע לי איזה אשכול בגרון ואין לי כוח לכתוב...._________________
תוקן על ידי אחי23 ב- 28/10/2012 22:51:54
לאהוב זה הטוב שבטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 22:14 |
|
| |
תזכיר לי, לא אתה זה שפתחת אשכול על מה חבר שלך צריך לומר לכלתו באוזן בחופה? (ואני מתאר לעצמי שהם לא לבד באותו רגע)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 22:16 |
|
| |
| טיע כתב: |  |
רק מראה מה יש לגברים האלו במח. ועל מה הם חושבים כל היום!!!
מחילה מכל הגברים. |
|
רק מראה מה את חושבת על גברים.
עם עם גישה חשדנית שכזו ברור שאת נגד כל גילויי החיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 22:26 |
|
| |
לפי דעתי ערבבתם כאן שניי דברים שונים.... - PDA -Public display of affection. (תצוגה של חיבה בפומבי) - חיבה בין בני זוג בביתם ו\או לא בפומבי.
אני חושבת שחיבה בין בני זוג בביתם או במקום שהם לא גלויים בו לציבור, לא אמורה להוות בעיה What so ever..... שישאירו פתקים על המקרר או על הקיר (כמובן אם הם יודעים שמגעים אורחים וכ"ו, כל אחד יעשה את כראות עינו, אם להוריד ואם לאו ) מצידי שישימו פתקים גם על השולחן בסלון. כמובן שהורים לילדים ברי דעה לא צריכים להקצין את הקרבה שלהם (שנאמר:" ודי לחכימה...") אבל בלי כל ספק ילדים צריכים לדעת שקיימת קרבה מסויימת בין אבא ואמא. בנוגע לPDA- הדעות חלוקות..... דווקא לא מזמן יצא לי ללכת מאחורי זוג צעיר (מן הסתם ממש טרי) חרדי לפי חזותו .... בואו נאמר שלכל הדעות (לאו דווקא החרדיות או הדתיות)... שהידים שלהם היו בכל מקום חוץ מאיפה שהן היו אמורות להיות.... את האמת שלי אישית זה לא הפריע, כן הרגשתי לא נעים והסבתי מבט, לא זעקתי: Kill it with fire!!!! אבל הם אנשים בוגרים הם החליטו שזה מה שהם רוצים לעשות -עסק שלהם.....
מה שכן- צריך לפחות לקחת לתשומת לב שאין ציבור תצפיתנים שהם undrage.....
 |
|
|
|
|
|