|
|
| נשלח ב-28/10/2012 22:53 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
טוב..
אני אתבייש אם בעלי ידביק לי נשיקה ברחוב בלי הקדמה (וגם עם) מה יש? הוא לא יכול להתגבר עד הבית??
סתם תאוותן!!
|
|
טיע, לפעמים אני לא יודעת אם את כתובת את מה ש את כותבת במטרה ליצור פרובוקציה בכדי לעלות את הרייטיניג של האשכולות שלך. או שאת ראש נוצה בטבעי?....
בנוגע למה שרשמת: בקצב הזה אני מבינה שאת מחפשת מלאך או שרף....או לפחות גוש קרח.... מה זה (ואני מצטטת): "הוא לא יכול להתגבר עד הבית??" אני לא כותבת את מה שאני כותבת במטרה לתת גושפנקא למעשה כזה.... אבל נגיד והיה ומישהו עשה מעשה כזה, אז מה???!!! אז הוא בן אדם פחות טוב? אז גברים הם תאוותנים<? (זה נכון שלגברים יש סף רגישות נמוך מאוד בכל הקשור...אבל עדיין) אין זה מן הנמנע -לאיש יש חיבה יתרה לאשתו. עכשיו את חכמה גדולה....אבל דברי איתנו כשתתארסי ותתחתני בעז"ה. אני אתפלא מאוד אם את לא תרגישי רצון עז להיות הגיבור מהמעשה שתיארת לנו..... מכאן ועד לשלב הביצוע זה כבר תלוי באנשים שונים בדרגות שונות.... אבל תאמיני לי שרגש כזה גם את תחווי בעז"ה.... אז כל שנותר לי לאחל: "שתתאפקי עד הבית".....
נ"ב לא יפה להגיד" סתם תאוותן".... אנשים לא מודעים לזה, אבל צריך להתפלל הרבה על מנת שתהיה קרבה בין בני זוג, נשים וגברים כאחד. אין דבר יותר נורא מאישה שבעלה לא חפץ בה....ולהפך...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 22:56 |
|
| |
דברי טעם כתבת
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 23:03 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | | דברי טעם כתבת |
|
התכוונת אלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 23:13 |
|
| |
מה פתאום! הוא התכוון לראש הנוצה שאוהבת לעורר פרובוקציות.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 23:18 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | | ואוו טיע, איך את מצליחה לסחוט כלכך הרבה תגובות בכל כך מעט זמן?... ממש ממגנטת....=))
לאהוב זה הטוב שבטוב. |
| זה חלק מסוד הפרובוקציה שרק ראש של נוצה יכול לדעת ולעשות..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 23:20 |
|
| |
"קיימת קרבה מסויימת בין אבא ואמא"?? ילדים צריכים לדעת שאבא ואמא אוהבים מאוד. ומוכנים לוותר. וחשובים אחד לשני. ועוד ועוד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 23:26 |
|
| |
רבע, לעניות דעתי אם את לא חיה בתוך החברה החרדית (אולי את חושבת שאת חיה בתוכה אבל זה רק מבחוץ) אז יהיה לך קשה להיכנס לזה, אלו קודים קטנים כאלו, תוך חברתיים... ואני חושבת שזה קשור לרגישות בנפש האדם מי שלא חושב שגילויי חיבה אין מקומם בפומבי בשום צורה ואופן (פומבי = עיני זרים עלולים לשוזפם) לדעתי משהו ברגישות הזו שלו התחספס 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 23:35 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | | "קיימת קרבה מסויימת בין אבא ואמא"?? ילדים צריכים לדעת שאבא ואמא אוהבים מאוד. ומוכנים לוותר. וחשובים אחד לשני. ועוד ועוד |
|
זו פשוט עוד דרך לכתוב את מה שכתבת.....רק קצרה יותר ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2012 23:59 |
|
| |
זה גם עניין של התרגלות ושל מה שרואים בבית.
בחסידות גור למשל אסור לדבר עם האישה בפומבי או לטייל איתה או לקרוא לה בשמה הפרטי, ואסור ליגוע אחד בשני.. בעיניהם אפילו טיע נחשבת "תאוותנית"...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 00:13 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | רבע, לעניות דעתי אם את לא חיה בתוך החברה החרדית (אולי את חושבת שאת חיה בתוכה אבל זה רק מבחוץ) אז יהיה לך קשה להיכנס לזה, אלו קודים קטנים כאלו, תוך חברתיים... ואני חושבת שזה קשור לרגישות בנפש האדם מי שלא חושב שגילויי חיבה אין מקומם בפומבי בשום צורה ואופן (פומבי = עיני זרים עלולים לשוזפם) לדעתי משהו ברגישות הזו שלו התחספס  |
|
רציתי לחדד את דברי: כמו שאמרתי אין מן הדברים שכתבתי להעיל להוות הסכמה למעשים כאלו ואחרים. במקרה כמו זה שקרה לי, לקחת קלשונים וססמאות מימות הביניים לא יעזרו כפי שאת מבינה. "התחספס" - תראי יכול להיות שאת צודקת. לכל אחד יש סף רגישות אחר, כך שבואי נגיד לא על מידת הרגישות הנ"ל נקבעת יראת שמים.... (ואני לא אכנס אתך להגדרות על קוצו של יוד..אבל את יכולה להסכים עמי שלבחורה חסידית ולבחורה ליטאית סף הרגישות הוא שונה. מכל מיני סיבות שאפשר לפתוח להן אשכול נפרד-אבל אי אפשר לקבוע על סמך זה שהאחת יראת שמים מהאחרת...או שהנפש שלה גבוהה יותר) וכמובן שאין זה ממקומי או ממקומו של כל אחד לבוא ולקחת את הסמכות להעיר לאנשים מהסוג הנ"ל. אני יודעת שאני לא יעשה דברים כגון אלה בעז"ה, אבל אנחנו חיים בעולם אחד ואיך שהוא (בדרך פלא...) אנחנו חולקים אותו עם עוד אנשים ממגוון הספקטרום האנושי בעלי תרבויות, עדות ומנהגים ושונים שלאו דווקא או בהכרח תואמים להשקפותינו שלנו. בכל אופן אנחנו צריכים לחיות (יש אנשים שישתמשו כאן במילה "שלום", אבל שלום לפי דעתי זו מילה עם משמעות יחסית...בכל אופן עד שיבוא משיח אין "שלום" כפי שמגדירים את המילה באנציקלופדיות. לכן אני אבחר במילה:"שלווה") בשלווה. ועד אז שכל אחד ימשיך לטפח את האידאולוגיות שלו ולחלק עם אנשים אחרים-אבל מכאן ועד התערבות בחיי השני....הדרך ארוכה. ואידך-זיל גמור....
חדשונט-לא אישי :-)
תוקן על ידי אבידה ב- 29/10/2012 00:14:44
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 01:34 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | זה גם עניין של התרגלות ושל מה שרואים בבית.
בחסידות גור למשל אסור לדבר עם האישה בפומבי או לטייל איתה או לקרוא לה בשמה הפרטי, ואסור ליגוע אחד בשני.. בעיניהם אפילו טיע נחשבת "תאוותנית"... |
| אני הולכת לתבוע אותך על הוצאת שם רע! :)) לכלכת כאן גם עלי וגם על חסידות גור אליה אני משתייכת...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 01:43 |
|
| |
את משתייכת לחסידות גור? אה, הכל מובן עכשיו... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 01:47 |
|
| |
חחחחחחחחח הרסתם אותי. עכשיו לדורות הבאים יש על מה לומר: פעם היו אשכולות....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 01:49 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | את משתייכת לחסידות גור? אה, הכל מובן עכשיו... =) |
| מה יש? שיקסע אחד!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 01:51 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | חחחחחחחחח הרסתם אותי. עכשיו לדורות הבאים יש על מה לומר: פעם היו אשכולות.... |
| אשכולות שטיע פותחת הינם פרובוקטיביים (ע"ע דברי אבידה) ועליהם אפשר לומר: פעם היו אשכולות. חח
|
|
|
|
|