|
|
| נשלח ב-29/10/2012 01:55 |
|
| |
טיע: ואל יבוש מפני המלעיגים עליו בעבודת ה'....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 01:58 |
|
| |
אני נראית לך מתביישת? ממש לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 02:01 |
|
| |
| MiniRiki כתב: |  | בנים - אתם לפעמיים עם דוחה ומסריח וחסר כבוד שרודף אחרי תאוותיו !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 02:06 |
|
| |
אחח! משעמם לך ממש אני רואה.. זה היה הודעה של יום שישי לפני שבועיים.. איך מצאת את זה? וכמה שזה נכון. גברים... אין לי מה לומר עליכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 02:11 |
|
| |
| טיע כתב: |  | חחחחחחחחח הרסתם אותי. עכשיו לדורות הבאים יש על מה לומר: פעם היו אשכולות....אשכולות שטיע פותחת הינם פרובוקטיביים (ע"ע דברי אבידה) ועליהם אפשר לומר: פעם היו אשכולות. חח |
|
חלילה.... לא כל האשכולות שלך נפתחו במטרה לעורר פרובוקציה... אבל מן המעט שיצא ומתאפשר להכיר בנסיבות אלו, שמתי לב: שכן, יש לך תגובות שבהם את מגיבה בצורה שבאנגלית קוראים לה: harsh.... ואין זה מן הנמנע שהסקתי את מה שהסקתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 02:23 |
|
| |
אוי לא.. אל תהרסי.. פחח
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 02:33 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | MiniRiki כתבה: בנים - אתם לפעמיים עם דוחה ומסריח וחסר כבוד שרודף אחרי תאוותיו !!!!!!!!!
|
|
חהחה.... אין מה להגיד...אדם נראה-לי יכול להביא כל דבר....גם מתחתית תהום הנשייה. thumbs up!!!
ולעניין הציטוט: זה מה זה לא יפה (לא שנראה לי שיש מישהו שנפגע מזה...אולי כן?!) לא נראה לי שזה נאות להתבטא בצורה כזו (כן בנות גם לבנים...) זה שנתקלתם בכמה שפנים קטנים (וכן גם אני נתקלתי) אז זהו ?! כולם כאלו? (וכן, אני יודעת שהרבה בנות אומרות את זה בצחוק)
ממבט ראשון זה נראה כמו הומור שחור וכ"ו אבל לי נורא צרמו המילים....(ראו ערך: דוחה, מסריח, רודף אחר תאוות\תאוותנים......) (מירי-לא אישי....אני בכלל לא מכירה אותך)
ניחא....הרי בסופו של דבר גם את אחרונת הבנות מהסוג הנ"ל (המשמיצות) לא תמצאו חוקרת גבישים נוזליים בקוטב הצפוני (אגב: חומר מרתק ביותר)כי היא נמצאת כל שני וחמישי בבתי מלון או תחת עץ רענן משום שהיא לא תלתה את נעלי העקב על מסמר, כלי טיפוח השיער לא הפכו לכלי גינון...והאיפור לא שוכב בתיבת צבעי האומנות ליד הקנבס והטרפנטין.....
תוקן על ידי אבידה ב- 29/10/2012 02:43:57
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 09:09 |
|
| |
פשששששששש אשכול מרתק.... אני מאוד מקווה שהבן זוג שלי כרגע לא כותב פה.....
אני דווקא בעד גילויי חיבה קטנים(או גדולים) ,אולי לא באיזה טיש של אדמור אבל זה נראה לי די נחמד אם בעלי יניח לי יד על הכתף סתם לאות חיבה... בלי קשר למה שנאמר/נעשה באותו רגע..... וזה לעניות דעתי... על טעם וריח.....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 09:31 |
|
| |
אוחחחחחחחחחחחחחחח פשוט ישבתי וצחקתי במשך 8 עמודים!
שיר, תזהרי לא לקלל אותי.. גם אם אני אגנוב לך את האייפד....P= (ממתי אני גונבת בכלל???)
בנות, (שיר וטיע) קצת הקצנתן.. הי לי ויכוח כזה עם חברה בעבר הרחוק רחוק, ששללה גילויי חיבה בין זוגות מאורסים ונשואים ואני אמרתי לה 'נחיה ונראה' היא כבר נשואה כמה שנים באושר, מיד אחרי שהיא התחתנה, אמרה לי 'צדקת' לא צריך להקצין לא לפה ולא לפה... גילויי חיבה בין בני זוג נתפסים בעיניינו מביכים, בלי סיבה מיוחדת, סתם הרגל..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 09:54 |
|
| |
לקחת לי כל מילה!!!!
| אדם_ה1 כתב: |  | אני ממש ממש לא מסכים.
דווקא הג'סטות הקטנות האלה הם הכי כיפיות... זה בין הדברים שמחזקים את ההתלהבות שדועכת עם הזמן, מי לא אוהב/ת לקום ולמצוא על השידה פתקון "מיהרתי לעבודה ולא רציתי להעיר אותך.." עם ורד עליו?
לא יודע למה אנשים נרתעים מגילויי חיבה, אם זה נעשה בפומבי זה יכול להיות לא נוח לאנשים, אבסל בין הזוג לבין עצמם.. גם אורחים יראו ממו קטן זה לא סוף העולם. למה הם לא רואים את הפרחים שבעלך יביא בשבת? כל העניין של החופה והקידושין זה לא משהו "רומנטי"? מי שבשבילו רומנטי זאת מילה גסה או שמפחד מגילויי חיבה חיצוניים שלא יעשה אותם, יש אנשים שדווקא כן אוהבים..
ואגב, מה רע שהילדים יראו שיש אהבה בין אבא לאמא? אבא הוא מישהו שחוזר בלילה מהלימוד ואמא מכינה לו קפה וזהו? זה כל הזוגיות בעיניהם? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 11:46 |
|
| |
קטנה, חשוב לי מאד לדייק, אין לי בעיה עם גילויי חיבה!!! אדרבה, זה יפה וזה בריא ונפלא! אבל הפומביות הזו לא מוצאת חן בעיני, זה כל מה שאמרתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 12:54 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | בנות, (שיר וטיע)
קצת הקצנתן..
הי לי ויכוח כזה עם חברה בעבר הרחוק רחוק, ששללה גילויי חיבה בין זוגות מאורסים ונשואים
ואני אמרתי לה 'נחיה ונראה'
היא כבר נשואה כמה שנים באושר, מיד אחרי שהיא התחתנה, אמרה לי 'צדקת'
לא צריך להקצין לא לפה ולא לפה...
גילויי חיבה בין בני זוג נתפסים בעיניינו מביכים, בלי סיבה מיוחדת,
סתם הרגל..
|
|
בס"ד
גמאת כנראה לא הבנת אותי. אינלי שום בעיה עם פתקים ונישוקים וחיבוקים ועוד,
להפך, אלו דברים שמחברים ומגבשים את הזוגיות ואני בעד.
רק שיהיה הכל בהצנע.
"הצנע לכת עם ה' אלוקיך.."
יאללה, נמאס לי מהאשכול המרוח הזה!!!
יצא מכל כיוון.
(אחפש משו פרובוקטיבי חדש... )
תוקן על ידי טיע ב- 29/10/2012 12:54:55
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 12:58 |
|
| |
חחח ראש נוצה או לא.. =)
הבנתי את שתיכן לגמרי! גם את הגישה הקיצונית משו, הבנתי...=)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 13:00 |
|
| |
סיכום האשכול: לאפחד אין בעיה עם הפגנת חיבה, הויכוח הוא על הפרהסיא, וכל אחד ינהג כהבנתו.
אבידה, לא חושבת שמישו/י בא להוכיח את האחרים פה, כל אחד הביע את עמדתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2012 13:24 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | חחח
ראש נוצה או לא.. =)
|
|
לגמרי!! ;)
אצלנו בבית אומרים "ראש כרוב" עכשיו אכניס לבית את הסלנג הזה..
כל הזכויות שמורות לאבידה..
|
|
|
|
|