| נשלח ב-31/10/2012 09:28 |
|
| |
לאט לאט הדברים יתקדמו לתובנות מקיפות ורחבות יריעה,
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 12:15 |
|
| |
.
צחוק צחוק, אבל יש משהו בדבריו.
שימו לב, היחס בין הצלע לבין היתר, בהיטל העל של מבנה הכנסת, שווה ליחס זה בבסיסה של הפירמידה הגדולה של גיזה!
בדקתי גם ומצאתי שהיחס בין כל שתי צלעות בהיטל של מבנה הכנסת, זהה לאותו היחס בבסיס הפירמידה.
איך אתם יכולים להסביר את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 12:26 |
|
| |
אז מה המסקנה שעולה מכל זה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 12:37 |
|
| |
דייר, זה פשוט, שכנסת הכופרים היא כמו מגדל בבל, או לחילופין שהכנסת הקדושה היא תיקון של מגדל בבל. או ליתר בטחון ששניהם נכונים . ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 12:38 |
|
| |
נו אז מה? נניח שהאדריכל הושפע מהזכרון ההיסטורי של אבות אבותיו- וכן חבר השופטים שאשרו את הבניין.
מה הנפקא מינה? ומה הילפותא מכך? האם יש חשש של מקום ע"ז? כקוריוז זה מעניין אבל לא מעבר לכך
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 14:23 |
|
| |
כידוע מהגמרא, הבבלים בימי התלמוד היו תוכנים [=אסטרונומים] מומחים, וידעו הרבה על מהלך גרמי השמים. מסתבר, שהידע הזה הגיע אליהם עוד מאבותיהם, מקימי המגדלים המפורסמים [=זיקורטים]. אם ניקח, למשל, את סכום הזויות של המשולש שמש-ירח-כדור הארץ ביום השיויון האביבי, נגלה שהמספר זהה בתכלית לסכום הזויות של המשולש הנוצר בין ראש המגדל, השמש והירח באמצע חודש כסלו. בתקופת החורף הירח המלא זורח לעתים בטרם שקעה השמש, וניתן לסרטט בקלות את המשולש הזה, אם עומדים במרחק מתאים מהזיקורט. הקשר בין התאריכים ברור מאליו.
השאלה אם מתכנני הכנסת הושפעו מכך אינה ברורה לי, ונראית אפילו מופרכת. אבל במפתיע או לא, וניתן לבדוק זאת בכסלו הקרוב, מהפינה הצפון מערבית של בנין הכנסת יתקבלו תוצאות זהות בתכלית!
כך שניתן לזלזל באנשים שכותבים דברים, אבל עדיף לבדוק זאת ואז להיווכח באמת!
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 15:25 |
|
| |
זה אחד מאשכולות ההפוך על הפוך? משהו כמו "הוכחות לנכונות הפתק הקדוש" של נתן העזתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 20:08 |
|
| |
אחי, שתית את כל מה ששלחתי לך בבת אחת?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 20:28 |
|
| |
האחרים לדברים הם אירגון הבונים החופשיים, שרבי נחמן כותב עליהם שהם הכופרים הכי גדולים מדור בוני המגדל, כמו כן הרב אמנון יצחק עליהם:"אוי ואוי" ! האירגון שולט בסתר ועובד עבודה זרה של כוכבים ושל אלילים, ויש הרבה חומר בנושא
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 20:32 |
|
| |
| tuvalo2 כתב: |  | האחרים לדברים הם אירגון הבונים החופשיים, שרבי נחמן כותב עליהם שהם הכופרים הכי גדולים מדור בוני המגדל, כמו כן הרב אמנון יצחק עליהם:"אוי ואוי" ! האירגון שולט בסתר ועובד עבודה זרה של כוכבים ושל אלילים, ויש הרבה חומר בנושא
|
|
ללא קשר לחומר הרב שבאתרי הקונספרציות למיניהם,עמם לא אתחיל אפילו להתווכח שכן אני מרגל נסתר של הבונים שנמצא כאן לבלבל לך את הראש [תיזהר, כל תנועה שלך מתועדת על ידי המחשב שכבר שתלתי מזמן בראשך ומה שאתה כותב כאן נגד זה זה החלק חלק מהתוכנית]
אבל מעניין אותי איפה כתב ר' נחמן את הדברים האלה? ואיפה אמר ר' אמנון את דבריו ומה פשר הכפל אוי אוי ולמה לא די באוי אחד?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 21:48 |
|
| |
[יהי,
אני מתפלאה עליך - ידוע שכל הגה מדברי הרב אמנון יצחק בסוד יסודו, וכל מילה שלו רמז עמוק יש בה.
טובלו2,
האם חקרת גם את הסודות הרמוזים בעטיפות של camel? אני מכירה לפחות ספר אחד (לא רע בכלל!) שנכתב סביב עניין זה.]
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 22:37 |
|
| |
הכפל הוא כמובן לשון שבועה, כמובא בגמרא.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 00:37 |
|
| |
| יהיאור כתב: |  | האחרים לדברים הם אירגון הבונים החופשיים, שרבי נחמן כותב עליהם שהם הכופרים הכי גדולים מדור בוני המגדל, כמו כן הרב אמנון יצחק עליהם:"אוי ואוי" ! האירגון שולט בסתר ועובד עבודה זרה של כוכבים ושל אלילים, ויש הרבה חומר בנושא
ללא קשר לחומר הרב שבאתרי הקונספרציות למיניהם,עמם לא אתחיל אפילו להתווכח שכן אני מרגל נסתר של הבונים שנמצא כאן לבלבל לך את הראש [תיזהר, כל תנועה שלך מתועדת על ידי המחשב שכבר שתלתי מזמן בראשך ומה שאתה כותב כאן נגד זה זה החלק חלק מהתוכנית]
אבל מעניין אותי איפה כתב ר' נחמן את הדברים האלה? ואיפה אמר ר' אמנון את דבריו ומה פשר הכפל אוי אוי ולמה לא די באוי אחד?
|
|
רבי נחמן או רבי נתן כותב עליהם בפרשת נח, חלק מצליחים להבין(כמו הרב זמיר כהן) וחלק לא, יש שם קישור לאתר שבו ישנה מצגת תובנות מקיפה ורחבת יריעה, ויש שם גם את דברי רבי נחמן.
לגבי הרב אמנון יצחק, בהרצאתו בנס ציונה לפני כשנתיים שאלתי אותו אם הוא שמע על הבונים החופשיים, הוא ענה שכן, הוספתי לשאול, ומה דעתך עליהם ? והוא ענה: "אוי ואווי".. הדברים מוקלטים בוידאו
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 09:40 |
|
| |
הממ. ואוו. גם זמיר כהן וגם הרב אמנון? בהחלט, כשמצרפים את זה למישהו שמביא ראיות מניתוחים גרפיים של שטרות ותמונות שהוא אוסף - זה בהחלט מכניס את כל הנ"ל לקבוצת התייחסות מאד מסוימת.
תוקן על ידי hobbes ב- 01/11/2012 09:57:30
|
|
|
|
|