|
|
| נשלח ב-1/11/2012 10:53 |
|
| |
אמנון יצתק זמיר כהן יסודות שעליהם עומד העולם. מזל שלא הכנסת.
מה הקשר לבנין הכנסת ולבונים החופשים- האם אדריכל בניין הכנסת מר קרוויל- הוא מהבונים החופשיים? מישהו גילה רז זה? או סתם מפריחים דברים בלי גשר וקשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 11:07 |
|
| |
כנראה שגם יחזקאל הנביא היה מהבונים החופשיים, המתאר את המזבח כמבנה המזכיר מאוד את הזיקורט הבבלי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 11:14 |
|
| |
ירוחם- ונניח שיש קשר. אני בטוח שתסכים עמי: מה אכפת לי אילו סמנים חבויים הכניס (או לא) האדריכל לבנייני הכנסת/בית המשפט העליון/בנק ישראל (שבינתיים לא ראיתי התייחסות לצורתו- -פרמידה *הפוכה*!)?
שיכניסו סימנים חבויים כאוות נפשם, לבריאות וחג שמח. זה ישפיע על מדיניות בנק ישראל? זה יגרום לחברי כנסת להצביע באופן שונה? זה יגרום לבית המשפט העליון לשנות פסיקה? זה אולי משפיע על זרימת האנרגיה הקוסמית, אבל מכיון שסודות האנרגיה הקוסמו- פרא-אינטרדיצפלינר-היולוצנטרופובו-ממומנת-שב"כ- נהירים רק לאלו שמסתכלים בשטרות כסף כעל מגילת גנוזות השוטחות את כוונותיהם הנפשעות של כתות נאו-פסאודו-רטרו-משיחיות, יסלחו לנו הנ"ל אם בינתיים נמליץ להם ביקור זריז אצל איש המקצוע הראוי.
ואני לא מתכוון לשרברב.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 12:43 |
|
| |
הבעיה איתכם, שאתם לא מאמינים בכלום. האמריקאים, לפחות, מאמינים בדולר. מכאן כמובן, חיזוק רב לאמונה בקיפול שטרות ומציאת סימנים בהם, שכן אם הדולר הק' מציין בפירוש את האמונה באל, מה יותר סביר מאשר שבאותו דולר אמוני תתחבאנה גם בשורות נוספות? וכי היכן יחביא האל / השטן את מסריו, בריאל האיראני?
ומענין לענין, אזכיר את יאסר ערפאת ימ"ש, שבשנת 1990 הציג את אחורי המטבע של 10 אגורות כהוכחה לכך שישראל מתכוונת להשתלט על כל הארץ המובטחת - בעיני רוחו של הדביל ההוא, התבליט שע"ג המטבע דומה לארץ ישראל מהים ועד נהר פרת.
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 12:47 |
|
| |
| אמשלום כתב: |  | [ האם חקרת גם את הסודות הרמוזים בעטיפות של camel? אני מכירה לפחות ספר אחד (לא רע בכלל!) שנכתב סביב עניין זה.]
|
|
איזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 13:09 |
|
| |
לי זה מזכיר בית כנסת
לא התמונה הקודמת מזכירה לי בית כנסת
השם של האשכול מזכיר לי
אז קדימה חברים תיהנו מהבתכנסת שזה מזכיר לי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 13:17 |
|
| |
ואם מתוך זכרון מדברים- בתי הכנסת האשכנזיים מזכירים כנסיות נוצריות שמהן הועתקו. הכנסת- זה אולי קלוש שמזכיר את מגדל בבל. בתי הכנסת האשכנזים הועתקו מהכנסיות זה ודאי ודאי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 15:35 |
|
| |
אמשלום, אם את כבר כאן, תשכילי אותנו בבקשה - למדנו מתובלו שאת הכנסת העתיקו מהמקדשים הבבליים, ומירוחם למדנו, שאת בתי הכנסת האשכנזיים העתיקו מהכנסיות. זה נכון שאת בתי הכנסת הרפורמיים העתיקו מהאורתודכסיים? :-)
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 15:47 |
|
| |
שכן אני רואה כי תאב דעת אתה. אוסיף לך. הלבוש השחור של החרדים האשכזים- הם חוקת הגויים- הם העתיקו זאת מכלי הקודש הנוצריים- הכמרים והנזירים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 16:10 |
|
| |
| אמשלום כתב: |  | [שיבוליהו,Tom Robbins, Still Life With Woodpecker וזו העטיפה שלו ...
|
|
תודה. ולמי שרלוונטי, הנה הטורנט להורדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 16:10 |
|
| |
בתי הכנסת הקדומים וגם הכנסיות הנוצריות הקדומות נבנו בצורת בזיליקה, בניין רומאי ציבורי ששימש כבית-משפט אזרחי ומקום מפגש לאנשי עסקים. הלבוש השחור של החרדים האשכנזים הועתק מלבוש אצילים פולנים וסטודנטים אשכנזים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 16:18 |
|
| |
מ האצילים והסטודנים לא הלכו בשחור רק הנזירים ופרחי הכהונה שלמדו תיאולוגיה, אבל כדבריך או כדברי. יש בכך חוקת הגויים- שעליהם נאמר ובחוקותיהם לא תלכו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2012 16:21 |
|
| |
שלום לכולם, ישנם עוד ממצאים לגבי הכנסת כמו מוזיאון ישראל שבנוי בצורה מקבילה ובמרחק תואם למקדש אישתאר(סמיראמיס אשת נימרוד ואם תמוז) שנמצא בריחוק זהה למגדל בבל ועוד ועוד
|
|
|
|
|