שלום שלום לכל הבחורים המחפשים את זיווגם לעתיד....
ומקשים על עצמם ומקשים גם על הטבע..של הבריאה....
משתוממת אני ומתפלאת...
עד כמה התמונות חדרו לכם טוב טוב למוח.....
שגם בכלתכם לעתיד אתם מחפשים אשה "קולב".....
שלא בהכרח שהיא באמת יותר מיוחדת מבחורה רגילה במידה סטנדרטית.....
גם אני אוהבת להיראות טוב ואין שום קשר
אבל יש כאן הגזמה , הגזמה שאין כדוגמתא....
עד מתי תמשיכו לחפש נתונים של דוגמנית???
הרי בנות ישראל רחוקות מזרח ממערב מאותן דוגמניות על שערי העיתונים??
לא מתשוות להן באיכות, לא משתוות להן בקדושה..... ולדוגמניות האלה אין בכלל בושהה של בת ישראל
אולי כבר תחשבו על העיקר????
ומה יש בקולביות הללו? שכל כך מהפנט?? שפתאום כשהן עוברות עיניכם בהם "תרות" ומתמקדות ונתקעות.........
ומה רע באותן שהינן נראות צלם אנוש ???
ועוד את הגובה אתם מוסיפים לרשימה ....
וזו כבר באמת סופררר הגזמההה
כי מה ההבדל הרב בין אשה גבוהה לממוצעת ? וכי זה מה שישנה לכם ??? אורך של עצמות ????
ומי אמר שצריך ללכת רק עם אחת כזאת ???
שימו לב לאן הגעתם.....
40 לא מספיק
גם 38 לא
מוכנים להגיד כן רק "למקלות" ול"גפרוריות" אשר גבן נדבק לבטנן , ואין הבדל בין גופם לגוף של נער בן 12.
חייבים את ה36 ואת ה34... ואם לא, פשוט לא תהיה לכם שמחת חיים ???
בחיי שאתם מוזרים !!!!!
אתם מאוהבים במבנה גוף חולנייי
תוקן על ידי מתמזגת ב- 31/10/2012 18:50:22
תוקן על ידי מתמזגת ב- 31/10/2012 18:51:37
תוקן על ידי מתמזגת ב- 31/10/2012 18:53:47
נשלח ב-31/10/2012 18:52
משתדכת- לשעבר?
נשלח ב-31/10/2012 18:55
אני יוצאת לשידוכים כמו כולם ואת ???
נשלח ב-31/10/2012 18:57
הבחורים של היום מאוהבים במבנה גוף חולני..... מבקש מהשדכנית רזה רזה לא רזה אלא רזה רזה....
הבחור שטוףףף במראות אסורות,,,, גמור עליו
נשלח ב-31/10/2012 19:01
מרמור חזק מאד זה מה שיש לי לומר. אם יש לך בעיה תרדי במשקל.
אני מכיר הרבה בחורים שרוצים יפות אבל לא בצורה שאת מתארת את זה. את רואה את העולם לא נכון. גבר צריך שאשתו תהיה יפה בעיניו ולכן הוא רוצה מישהי שנראית טוב. אבל מכאן ועד ל"שטוף במראות אסורות" יש עוד הרבה זמן... חוצמזה שאני לא מכיר מישהו שרוצה "רזה רזה" בחורים רוצים בחורה שתשמור על עצמה מבחינת המשקל. (אני אישית חושב שבחורה שמנה זה בגלל שהיא לא מספיק משקיעה בעצמה ולכן לא אקח אחת כזו)
תוקן על ידי צדיקאלוקי ב- 31/10/2012 19:02:38
נשלח ב-31/10/2012 19:02
מתמזגת כתב:
אני יוצאת לשידוכים כמו כולם ואת ???
טרם.. P:
נשלח ב-31/10/2012 19:13
צדיק... אני רזה... מעולם לא נתקלתי בבעיה בקניית בגדים.....
אני קונה בחנויות שאין שם מקום למלאות.
זה לא נכון,
אתם לא רוצים רק נראית טוב
אתם רוצים דוגמנית.
עובדה שבאות לכם בנות יפות
ןאתם שוללים
או כי הם לא גבוהות
או כי הם לא מידה 36
מותר להיות גם מידה 38 -39 !!!!!! יש לנו הזכות לחיות !!!!
רק בחורים ששטפו את העיניים מסוגלים לבקש רזה רזה.. ועוד איך מבקשים....אתה לא שומע אותם מדברים עם השדכניות,,אני כן
כי רזה רזה זה מה שמראים בעיתונים
תוקן על ידי מתמזגת ב- 31/10/2012 19:13:41
תוקן על ידי מתמזגת ב- 31/10/2012 19:15:08
נשלח ב-31/10/2012 19:17
המרמור הזה של מתמזגת/משתדכת מעלה לי סיפור ששמעתי לאחרונה משדכנית קבעו פגישה בין אם הבחור לבחורה ומיי לאחר מכן אמורה להתקיים פגישה בין בני הזוג האמא מגיעה לפגישה ורואה בחורה מלאה ולא יפה (לטענתה) היא יוצאת מהפגישה ומתקשרת מייד לשדכנית ואומרה לה אין מצב היא כלה של הבן שלי לא תיהיה ובכל זאת הזוג נפגש כדי לא לבייש את הבחורה והנה זה פלא הבחור חזר מהפגישה דלוק עד עמקי ללבו והזוג התחתן והבחורונת אחרי החתונה שמה פאה יפה (שיער מקורזל היה לה) ולאחר 10 חודשים גם ילדה למזל טוב וההנקה הורידה לה במשקל 20 ק"ג והיום היא הכלה הכי יפה מוכשרת וחתיכה במשפחה
אז מתמזגת או משתדכת או איך שלא תקראי לעצמך כנראה שאופי לפעמים תופס יותר מיופי ולכל בחורה יש את המיועד לה וגם אם את לא מקל או דחליל את תתחתני בעזרת ה' אבל קודם בשבילך תתחילי להסתכל על החיים בצורה טובה כי חראם עליך
נשלח ב-31/10/2012 19:17
אני שומע אותם מדברים בחבר'ה שם הם מדברים יותר גלוי מעם השדכנית.
תגידי את יוצאת עם שמנים?
נשלח ב-31/10/2012 19:19
אני לא שמנה... אני נראית מצויין ובחורים מסתכלים עליי. ואני לא במצב שאת מתארת. אני מידה 38 ויש בי משהו מאוד מאוד חשוב שלרזות מדיי אין ואני אוהבת את עצמי אין לך מושג כמההההה
מעולם לא יצאתי עם שמן.. מעולם לא הציעו לי שמן...
אני מדברת בעד כל הבנות ....
המצב של הבחורים היום הוא דפוקק
תוקן על ידי מתמזגת ב- 31/10/2012 19:20:32
תוקן על ידי מתמזגת ב- 31/10/2012 19:21:03
נשלח ב-31/10/2012 19:20
פספוסה כתב:
המרמור הזה של מתמזגת/משתדכת מעלה לי סיפור ששמעתי לאחרונה משדכנית קבעו פגישה בין אם הבחור לבחורה ומיי לאחר מכן אמורה להתקיים פגישה בין בני הזוג האמא מגיעה לפגישה ורואה בחורה מלאה ולא יפה (לטענתה) היא יוצאת מהפגישה ומתקשרת מייד לשדכנית ואומרה לה אין מצב היא כלה של הבן שלי לא תיהיה ובכל זאת הזוג נפגש כדי לא לבייש את הבחורה והנה זה פלא הבחור חזר מהפגישה דלוק עד עמקי ללבו והזוג התחתן והבחורונת אחרי החתונה שמה פאה יפה (שיער מקורזל היה לה) ולאחר 10 חודשים גם ילדה למזל טוב וההנקה הורידה לה במשקל 20 ק"ג והיום היא הכלה הכי יפה מוכשרת וחתיכה במשפחה
אז מתמזגת או משתדכת או איך שלא תקראי לעצמך כנראה שאופי לפעמים תופס יותר מיופי ולכל בחורה יש את המיועד לה וגם אם את לא מקל או דחליל את תתחתני בעזרת ה' אבל קודם בשבילך תתחילי להסתכל על החיים בצורה טובה כי חראם עליך
קודם כל
דבר שני אני מכיר כזה זוג.
דבר שלישי אין לי מושג מאיפה היא מביאה את זה. אני רוצה בחורה רזה ויצאתי פעם גם עם מישהי מלאה ורציתי אותה אז כנו שפספ' אמרה אופי בד"כ תופס יותר מיופי.
נשלח ב-31/10/2012 19:22
מתמזגת מעולם לא יצאת עם שמן כי הורדת אותו לפני הפגישות. למה? גם את דפוקה וחולמת על אביר חתיך???
קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים
נשלח ב-31/10/2012 19:23
צדיק אשריך שהסכמת לבחורה מלאה,, אני אינני מלאה.. וחלק מהיפיופים עושים פרצוף...
נשלח ב-31/10/2012 19:24
מתמזגת כתב:
אני לא שמנה... אני נראית מצויין ובחורים מסתכלים עליי. ואני לא במצב שאת מתארת. אני מידה 38 ויש בי משהו מאוד מאוד חשוב שלרזות מדיי אין ואני אוהבת את עצמי אין לך מושג כמההההה
מדהים.
נשלח ב-31/10/2012 19:25
אינניי חולמת על יפיוף חתיך .....
חשוב לי בחור עם פנים נאות. גוון עור נעים. גובה לא קטן כי בכל זאת גבר לא יכול להיות קטן
ולי לא חשוב מבנה גוףףף
מוכנה רחב כתפיים / מלא/ רזה
רק לא דחליל ולא בטטה
נשלח ב-31/10/2012 19:27
התחלת אם הרק לא אצלך זה מבחינתך מעט יש יגידו שגם את מגזימה מה אכפת לך איזה גוון עור???