בית פורומים שידוכי חרדים

יש לכם אתם הבחורים, פריבילגיה... על שום מה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/11/2012 19:40 לינק ישיר 

מעפיל קצת הגזמת עם הדרישות.. ובטח לא נכון להאשים מייד את אופק רק בגלל שהיא בגיל כזה וכזה.
לגבי נושא האשכול: לא כך אני מכיר את הדברים. אולי אני לא מכיר מספיק רווקים בגיל הזה אבל בגיל 30+ אף אחד כבר לא שאנן. לא מכיר כאלו שעדיין מחפשים את המושלם ולא מכירים בכך שהם צריכים להתפשר. האמת, שיש לפעמים בחורות שעליהן אני מרים גבה וחושב "עדיין מתנהלת כמו בת 22, אני מתחיל להבין למה היא עדיין לא נשואה", אבל בד"כ זה קורה כשהיא הורידה אותי, כך שכנראה הראייה הזאת לא כל כך אובייקטיבית..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2012 21:07 לינק ישיר 

אני מאמין באמונה שלמה שכל רווק/ה שלא התחתן עד גיל 26-7, לרוב, אמנם לא תמיד, יש בו איזה שהוא בעיה/תסביך/משקע שלא בא על פתרונו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2012 21:20 לינק ישיר 

לא קראתי את כל הודעות האשכול
מרב שחשבתי שזה אותו נושא

וזה די מעצבן אותי כרגע..=/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2012 21:40 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
אני מאמין באמונה שלמה שכל רווק/ה שלא התחתן עד גיל 26-7, לרוב, אמנם לא תמיד, יש בו איזה שהוא בעיה/תסביך/משקע שלא בא על פתרונו.

גם אני מאמינה ואז?
בכ"א לא מתאים לבוא ולהאשים אותה במצבה. בוודאי כשאתה לא מכיר אותה מקרוב ונסיבות חייה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2012 22:25 לינק ישיר 

מעפיל.. אני לא חושבת שאתה שווה תגובה, אבל אתאמץ מעט...
ניסיתי שלא להתייחס לתגובתך הראשונה, כי היא חסרת טעם ורגישות..אבל אני מסיקה שאתה בוודאי בחור צעיר וחסר נסיון חיים.. ואולי גם אמונה... אז מי שמציג כאן בעייתיות מסוימת זהו לא אחר מאשר אתה..  קביעת עובדות, סטיגמות, או כמו שכתבו אחריות/אחרים אין לך הזכות לתת דיאגנוזה על בן-אדם שאינך מכיר מקרוב את המצב או נסיבות חייו.. 
אני מקווה שאינך מסיק מסקנות מוטעות על בחורות שאתה נפגש.. שאם היא הניחה את הרגל בצורה כזו או אחרת, או שאם היא השתעלה, סימן שהיא חסרת טקט.. או כל דוגמא אחרת טיפשית... בחיים...קח ממני עיצה, לא כדאי לקבוע עובדות על סמך מסקנה, או חישוב לא נכון...

אז מאחלת לך, שלא תעבור כל קושי או נסיון בחיים, כי יש מי שקובע לנו את מסלול חיינו.... ועל זה נאמר: אל תביאני לידי נסיון, ואח"כ לא לידי בזיון" כיוון שבתקופה קשה, יכולים לבוא ולומר משפטים שיערערו את בטחונך, ויבזו את כבודך.. אך החכמה להישאר חזק, אדיש אולי.. לדברי אנשים שבטח לא חוו את אותו המצב.. כי הזדהות ואמפאתיה נוכל לקבל בד"כ ממי שנמצא במועדון הכאובים... ואני מזמן פיתחתי עור של פיל והפסקתי להתייחס למשפטים עוקצניים מצד הסובבים...

בהצלחה לכולנו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2012 23:03 לינק ישיר 

אופק, קודם כל אני רוצה להתנצל על מה שכתבתי. אני לא התכוונתי לפגוע, ואם עשיתי זאת אני ממש מצטער.

אני לא כתבתי מה שככתבתי ככתב אישום ושוב אני מתנצל על אי ההבנה, הרי אני לא מכיר אותך, ואין לי שום מושג מה הן נסיבות חייך. אני רוצה להתנסח שוב, ואני מקוה הפעם עם יותר הצלחה. את באת עם תלונה מאד מוגדרת, והיא, שבחורים הרקובים לגיל שלך, כבר לא מעוניינים בבחורות בגיל שלהם, אלא מחפשים בחורות צעירות מהם. על זה עניתי, שבחורים שעברו את גילאי השלשים הם כבר לא מציאה גדולה. או שהם לא יכולים להתחתן בגלל כל מיני מעצורים, או שהם בחורים עם בעיות או שהם משחקים עם נשמות הבנות שהם נפגשים איתן. (ושוב סליחה לכל הבחורים הנפלאים שהם מעל גיל שלשים, אני מדבר באופן כלללי, לא על אף אחד מסוים.)

הוספתי עוד, ואולי לא הייתי צריך לומר את זה, כי במקרים רבים, בחורה שמגיעה לגילאי השלשים, זה בדרך כלל אם כי לא תמיד, בגלל שיש לה איזו שהם דברים שהיא צריכה ליישר אצלה בראש. ואותו הדבר נכון לגבי הבחור.

לסיכום, אני לא מכיר אותך ולא יודע שום דבר עלייך, וכל מה שאני כותב הוא מופנה לציבור הרחב. ואני מרשה לעצמי לחזור על הדברים שוב בקיצור נמרץ.

א. בחור או בחורה שנפגשו עם יותר מ-20 בני זוג פוטנציאלים וזה לא הצליח להם, מירב הסיכויים שיש להם איפה שהוא בעיה, ואם לא יטפלו בזה, הם ישארו רווקים לעוד הרבה מאד זמן.

ב. ככל שאנשים מתבגרים נהיה להם יותר קשה להתחתן.

ג. ככל שאנשים מתבגרים הם צריכים להיות מוכנים לויתורים יותר כואבים ויותר רציניים, לפעמים כואבים מאד, ורציניים מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2012 00:02 לינק ישיר 

אופק100 כתב:
אז מאחלת לך, שלא תעבור כל קושי או נסיון בחיים, כי יש מי שקובע לנו את מסלול חיינו.... ועל זה נאמר: אל תביאני לידי נסיון, ואח"כ לא לידי בזיון" כיוון שבתקופה קשה, יכולים לבוא ולומר משפטים שיערערו את בטחונך, ויבזו את כבודך.. אך החכמה להישאר חזק, אדיש אולי.. לדברי אנשים שבטח לא חוו את אותו המצב.. כי הזדהות ואמפאתיה נוכל לקבל בד"כ ממי שנמצא במועדון הכאובים... ואני מזמן פיתחתי עור של פיל והפסקתי להתייחס למשפטים עוקצניים מצד הסובבים...

בהצלחה לכולנו!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2012 00:39 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
שבחורים הרקובים ‏‎.
:p‎‏ את זה אמר גבר? בחור ממש?? לא יאומן!‏

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2012 01:14 לינק ישיר 

איך אף אחד לא מוחה כאן על דבריו של מעפיל בדבר הבעיות שיש לרווקות מבוגרות????? אני מסתכלת מסביב (ולא רק על עצמי;)) ורואה בנות מוכשרות, איכותיות, חברותיות ומקסימות ואין להן שום בעיה מיוחדת, מעבר לכך שלכל אחד בעולם יש חסרונות. רווקות מבוגרת אינה בהכרח ״בעיה״!!!!! חברים, אני מצפה שתצטרפו למחאה..... ולנושא האשכול, גם אני נתקלתי בקטע ההזוי הזה. לא ברור לי למה רווק מבוגר מחפש מישהי שצעירה ממנו במספר רב של שנים, הרי בני זוג לא אמורים לגדל אחד את השני... ברור לי שיכולים להיות מצבים כאלה שישנה התאמה אבל לא מבינה את הפסילה מראש. זה מציג את הבחור כפחות בוגר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2012 01:30 לינק ישיר 

בחורהנט כתב:
לא ברור לי למה רווק מבוגר מחפש מישהי שצעירה ממנו במספר רב של שנים, הרי בני זוג לא אמורים לגדל אחד את השני...

אם הוא היה מחפש בגיל שלו היא היתה צריכה לגדל אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2012 01:37 לינק ישיר 

הוא היה צריך לגדל אותה...

גם לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2012 01:37 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
לא ברור לי למה רווק מבוגר מחפש מישהי שצעירה ממנו במספר רב של שנים, הרי בני זוג לא אמורים לגדל אחד את השני...

אם הוא היה מחפש בגיל שלו היא היתה צריכה לגדל אותו...
אדם, עד כדי כך?? אל תגזים! אולי בגיל צעיר זה יותר משמעותי. ואגב, גם בין בר מצווה לבת מצווה יש בסה״כ שנה הבדל....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2012 01:40 לינק ישיר 

כי זה תלוי בבגרות גופנית ולאו דווקא מנטלית..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2012 01:48 לינק ישיר 

אני עצמי הייתי מצטרף למחאה של בחורהנט, אלא שאני לא חושב שאמרתי מה שמיוחס לי. הבנות הבוגרות הן רובן ככולן, חכמות, מוכשרות, יפות, וחלום של כל גבר. על זה אני לא מסתפק בכלל. ובכל זאת, להרבה בנות מבוגרות היכולת שלהן להתחתן נשחקה במשך השנים. זה מתחיל בחששות מופרזות בקשר למדובר, בבדיקות אין סופיות, בפסילה ללא טעם, בפחד לוותר על החיים הבטוחים שבנו לעצמם, בחוסר בטחון שמונע מהן ליחשף לעומק, בתלות בדעת ההורים או החברות ועוד. בחורה שהורידה יותר מ-20 בחורים, בדרך כלל, יש שמה בעיה שלא נפתרה. אל תגידי לי בחורהנט שאת לא מסכימה איתי!

ועכשיו בקשר לבחורים שרוצים בנות צעירות, זה מאפיין מהותי של כמעט כל גבר מצוי. כך הקב"ה בנה את העולם שגברים, או לפחות רובם, אוהבים נשים צעירות מהם. עכשיו שאלה לי לבנות ישראל החסודות והצנועות, בהנחה שהפנמתם נתון בסיסי זה, מה אתן הולכות לעשות, לחכות לבחור הנדיר והנעלם שכן מחפש בחורה בגיל שלו, או לחפש מישהו שהוא 10-15 שנה יותר מבוגר מכן, אבל יתן לכן חיים מאושרים ושמחים? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2012 02:47 לינק ישיר 

* איזו בעיה יכולה להיות לבחורה שהורידה יותר מ20 בחורים? אולי נפתור אותה ביחד, לתועלת הכלל.
* גם עם הבחור הנדיר והנעלם שכן מחפש בחורה בגיל שלו, יכולים להיות חיים מאושרים ושמחים, אז אולי כן שווה לחכות...?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > יש לכם אתם הבחורים, פריבילגיה... על שום מה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.