דיווח מקונצרט סדרת המנויים - "טועמיה חיים זכו" בתיאטרון י-ם
קונצרט מוסיקה וחזנות לא רגיל איזה יופי בן ציון מילר שנים לא שמעתי אותו במצב קולי כזה אברימי קירשנוביום עשה פינציק יותר טוב מפינציק רנד פתח את הערב עם רצה השם של אלתר ביצוע של גדולים עם מלא רגש פיה פתחה כל הקהל שר וברוך קל עליון ליגה!! אמשיך לדווח בחלק השני כעת הפסקה
שונתה כותרת האשכול
תוקן על ידי פורוםחזנות ב- 06/11/2012 08:14:40
נשלח ב-5/11/2012 23:07
גאון - שכחת את הפסיקים במזנון , נא חזור לקחת אותם
האם רשמת שרנד :ליגה שניה ( II = שני בשפה הרומית )
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 05/11/2012 23:15:45
נשלח ב-6/11/2012 00:28
קונצרט אדיר , חזנים במיטבם , בן ציון ורנד אומנם זקני השבט אבל מה חזנים מליגה ראשונה.
קירשנבואים כרגיל איכותי צלול ומשתפר מרגע לרגע ,הפתעה שלי היא שלום סלומון שעבורי זו הופעה ראשונה שאני רואה אותו יישר כח גדול!
שוב בעיות בהגברה ולא ברור למה באולם כזה זה קורה וחבל.
ולסיום מאסטרו אלי יפה מבחינתי אתה לאונרד ברנשטיין של החזנות ,גאון מוסיקאלי בקנה מידה עולמי,ראוי לפרס ישראל אמיתי על עבודה ,יצירות מופלאות אתה מחיה מחדש את עולם החזנות ,שרביט הכסף עוברת לידך...
מחכים לסדרת הקונצרטים הקרובה עם הלפגוט ועוד
נשלח ב-6/11/2012 01:47
שוב אני חוזר ואומר קונצרט חזנות ומוסיקה איכותי החלק השני עוד היה פי אלף יותר מושלם מהראשון והראשון תאמינו לי שהיה מושלם. הפסיקים הלכו לנוח כי הייתי באמצע הקפה ועוגה. שלום סלומון פתלח את החלק השני בביצוע ענק. אחריו קירשניבום המשיך באתה חוננתנו לחן ברמה גבוהה וביצוע שרק מוסיקאי יכול לו עם אינטרקציה על הנגיעות הקטנות. רנד המשיך בדואט ואחרי זה בביצוע אופראי עם תזמור שלא תראו במקום אחר לשמעה ותשמח ציון רנד הזה הראה למלעיגים מהיכן הדג. אחרי זה מילר באנא עבדא של דוד קטע קצת משעמם וארוך אבל עם הרבה רגש ותזמור טוב זה יוצא פצצה.
והקטע
של
הערב האוישר ששרו מילר וקירשנבוי םזה והיה יותר טוב מטוב . ומחרוזת קרליבך מקפיצה בסוף היה קונצרט אדיר ותאמינו לי לא משלמים כדי שאדווח מהקונצרט! כמה הערות התוכניה היתה קטנה מידי היה
קשה לקרוא בחושך כמו כן ההגברה , וזהו
נשלח ב-6/11/2012 09:05
אכן קונצרט נהדר, חומר טוב, תזמורת ותזמורים ברמה גבוהה, ומעל הכל חזנים עם יכולות ביצוע מהטובות שיש, הצעירים הראו שיש עתיד לחזנות, ובעלי הניסיון הראו מה זה גדולי החזנים שלא נס ליחם, למרות שבמקום אחר ואצל מישהו אחר, הם כבר גמרו את הקריירה
ראשית כל ישר כוח ל Libzonmo על ההקלטה האיכותית. אשמח אם יש עוד.. סה"כ קונצרט יוצא מן הכלל, לא היה רגע אחד משעמם. אלי יפה שיחק עם התזמורת בצורה גאונית. כך לדוגמא 'המבדיל' בוצע רק עם 'פיציקטו' דהיינו פריטה לבד על כלי מיתר. חידוש מרענן בהחלט. הקהל קיבל הופעה ברמה הגבוהה ביותר שאפשר לקבל כיום במוזיקה יהודית. החזנים גם כן עשו עבודה טובה, הביצוע של 'בריך שמיה' עם בן-ציון והמקהלות היה מרגש ודומה שלא נשארה עין אחת יבשה באולם. דומה שהיצירות של קוסוביצקי, יושבות לו לר' בנציון כמו כפפה. הבחירה בו היתה מצויינת. המלחין 'רוסיני' התבטא פעם ש-"כל מוזיקה טובה חוץ מזו שמשעממת". אצל אלי יפה המוזיקה גם משובחת וגם מעניינת. מצפים לקונצרט הבא,
נשלח ב-6/11/2012 11:25
תודה על ההקלטה האיכותית של רזא דשבת ללא ספק זה הקטע של הערב
נשלח ב-6/11/2012 12:19
ליבזון - ייש"כ על ההקלטה. הביצוע - אחד המקסימים והמרתקים ששמעתי אי פעם, למרות שהוא ניחן בכמה שינויים קלים מהמקור, אך הוא מוסיף עליו, בטוחני - כי אם פינצ'יק היה בקהל, היה מריע לו על זה. כל רגע מהביצוע הקסים. והצבע של הקול שהשתנה פלאים. אברימי - עלה והצלח, כולנו מאחוריך, בדרך לקונצרט הבא שלך.
נשלח ב-6/11/2012 12:57
אכן, מצטרף לקודמיי בעיקר למחמיאים.. נהניתי מכל רגע. יש ליפה קסם מיוחד על הבמה שמחשמלת את הנגנים והאמנים אל הקהל. כשרון נדיר!!!
ההגברה, בכר הצליח למצוא שיטה שתקל על החזנים מאוד!! וגם לא תפריע לתזמורת. כידוע, לנגנים מאוד מפריע המוניטור ומקשה עליהם מאוד. שמחתי לראות שמר בכר הבלתי נלאה.. מצא פתרון מבריק באמצעות מתקן מיוחד כפי שתראו בתמונות.
כה לחי
תודה למפיק. יואל ברקוביץ למר שמריהו הרמן ולמנהל המחלקה לתרבות יהודה נפתלי, ולכל העושים במלאכה
נשלח ב-6/11/2012 13:09
באתי לקונצרט מפתח תקוה בעיקר כדי לשמע את "רזא דשבת" וכפי ששמעתם בהקלטה היה שווה כל רגע. יצאתי מהקונצרט נפעמת מהעיבודים לתזמורת ומהניצוח של יפה שהיה ממש חגיגה.בניגוד לקונצרטים בהיכל התרבות התזמורת לא האפילה על החזנים והווליום לא החריש אזניים. אהבתי את העובדה שהיצירות זרמו זו אחר זו בלי הפסקות ארוכות להנחייה. שמתם לב שאנשים לא קמו בסוף הקונצרט ונשארו לשבת?נדיר במחוזותינו.
נשלח ב-6/11/2012 14:26
אני מכריז בזאת שזה הביצוע הטוב ביותר ששמעתי ליצירה רזא דשבת ! אמירה קולחת דריידל מלא קול נעים ויפה פינציק גאה בביצוע כזה. קונצרט ברמה שרק אלי יפה מסוגל הוא הדמות האומנותית הגדולה ביותר שקיימת בחזנות.
אכן היה קונצרט מקסים, ללא ספק אחד הטובים שהיו בירושלים בשנים האחרונות.
בן ציון מילר - פשוט לשמוע ולא להאמין. המוהל והסבא רבא הטרי, שמן הסתם נמצא בשלהי העשור השביעי לחייו,
דילג עשרים שנה לאחור, ושר בעוצמה, ביופי ובגבהים בדיוק כפי שהיה אז.
בטח אמר לעצמו, אם ס' זים ואדלר יכולים לשיר בגילם כפי שהם שרים - גם אני יכול.
ר' בן ציון, היית ענק.
אברימי קירשנבוים - מסכים בהחלט שמדובר בכוכב עולה, חזן בעל קול מיוחד, מלא וחם.
משתפר מאד מהופעה להופעה.
אולם, חשוב להתאים את היצירות לחזן המבצע. רזא דשבת התאים לו מאד.
אתה חוננתנו (בלחנו של א' יפה) היה גדול עליו בכמה מספרים.
זו יצירה שמתאימה להלפגוט ביום טוב.
לאברימי היא תתאים בעוד כמה שנים, לא עכשיו.
אבל אני מדגיש שוב שבשאר הביצועים הוא היה נהדר.
מצפה בקוצר רוח לקונצרט הבא בסידרה.
נשלח ב-6/11/2012 16:07
ה ק ו נ צ ר ט !!!! זה הסיכום שלי על הקונצרט המלכותי הענק הזה!!! רנד בצלילות קולית מלאה ואיזה טונים!!! עם חדות מטורפת למעט פאלסט עם קצת ליחה!!! מילר הצעיר בגוף של אדם בן שישים זה היה כמו לפני עשרים שנה!!!! קירשנבוים ברזא דשבת ובאושיר גדול מהחיים!!! ואתה חוננתנו שהלפגוט לא בטוח שהיה מסוגל לו ממבחינת הקושי במעברים שם וברגש!!! ושלום סלומון כוכב כוכב ביצע את ממקומך כמו מלך עמידה של סופר סטאר!!! איזה קול!!! אלי יפה גדול מהחיים אוכל בלי מלח כל מוסיקאי אחר בתחום החזנות מחייה החזנות בבתי הכנסת בבתי הספר ובאולמות הקונצרטים!!! ומקהלת טריולה האדירה שחברה למקהלת רנתיה והוציאו תוצאה מטורפת טריולה זה התגלית האחרונה!!!!