בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח מקונצרט סדרת המנויים - "טועמיה חיים זכו" בתיאטרון י-ם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/11/2012 20:14 לינק ישיר 

הביצוע של אברימי קירשנבוים פנטסטי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2012 08:24 לינק ישיר 

פיה  פתחה בחכמה - החזנים ישראל רנד ואברימי קירשינבוים :

http://www.youtube.com/watch?v=o14mD9Q5boQ&feature=plcp

והתודה ל : י ע פ

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 07/11/2012 08:25:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2012 10:55 לינק ישיר 

לכה דודי - חסידות דז'יקוב

http://www.youtube.com/watch?v=9QpE37tTubM

נו -מה דעתכם על התזמורת ? או,,,,,,שזה בגלל המנצח - את האמת ,נוכל לדעת
בעוד כחודשיים  וחצי ( בקונצרט הראשון של "יובל" תשתתף התזמורת לעיל אבל המנצח יהיה אחר  )

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 07/11/2012 11:02:41

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 07/11/2012 11:03:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2012 21:34 לינק ישיר 

הקונצרט האדיר שהיה לא היה סתם עוד קונצרט, זה היה משהו אחר, ליגה אחרת,
 קונצרט של פעם בעשור !!!!!
החזנים ששמענו בקונצרט היו במיטבם ניתן היה לראות שהם עדיין בשיא הקריירה שלהם,
היו דברים שצימררו אותי אחד מהם היה אנא עבדא של דוד קוסוביצקי זה היה אחד הביצועים הטובים ליצירה ואין ספק בן ציון חי וקיים,
וישראל רנד שנתן נופח ליצירה רצה של אלתר וטהר ליבינו הפרזה הזאת עד עכשיו מצלצלת לי באוזן,
ואיך אפשר מבלי להזכיר את הרזא דשבת בביצועו של אברימי קירשנבוים. שאני כבר מזמן אמרתי שהוא עתיד לגדולות. כזו אמירה לא רואים היום אצל הרבה חזנים ואני חושב שזה היה אחד הביצועים של הערב... 
פרח החזנות..הייתי קורא לו אילן לא פרח ! חשבתי לתומי שאני ישתעמם ביצירה הזאת. אבל אני חייב לומר שהופתעתי. הוא לקח את השיר ועשה מזה משהו מעניין. נהנתי מכל רגע ואני מאחל הצלחה לחזן שלום סלומון,,
ואחרון חביב הגדול מכולם המאסטרו אלי יפה, זה תענוג לראות אותו מנצח הוא פשוט שוחה במוסיקה הוא חי ומחייה את הקהל !!!!
בקיצור אלי יפה יש רק אחד !!!!
אני רוצה להודות מעל במה מכובדת זו לכל מארגני הקונצרט ובמיוחד לז׳קלין יפה וליואל ברקוביץ על ההפקה המעולה, להתראות בקונצרט הבא,,,,,,
אני מחכה בקוצר רוח......
יקי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2012 23:47 לינק ישיר 
קונצרט "טועמיה חיים זכו"

בס"ד
כאמור בקונצרט הופיעו החזנים בן ציון מילר ישראל רנד אברימי קירשנבוים ושלום סלומון 
בליווי מקהלת זמרתיה בניצוחו של ד"ר אורי אהרן ומקהלת טריולה בניצוחו של ישראל מונק
והתזמורת הסימפונית ירושלים - רשות השידור
ומעל כולם המעבד המנצח והמנהל המוסיקלי: מאסטרו אלי יפה

היצירות שבוצעו בקונצרט:
פתיחה תזמורתית - לכה דודי - חסידות דז'יקוב
רצה במנוחתינו - אלתר - החזן ישראל רנד והמקהלות
רזא דשבת - פינציק - החזן קירשנבוים
שמע ישראל  - גלנץ - החזן ב.מ מילר
פיה פתחה - הופמן - רנד וקירשנבוים - הוקדש לחתן יוסי שוורץ, מזל"ט
ברוך קל עליון - מודז'יץ - כל המשתתפים והמקהלות

הפסקה

ממקומך - קרליבך2 - החזן שלום סלומון
אתה חוננתנו - אלי יפה - החזן קירשנבוים והמקהלות
המבדיל - רוזנבלט - מילר ורנד
שמעה - אייזנשטט - החזן ישראל רנד
בריך שמיה - ד. קוסוביצקי - החזן בן ציון מילר והמקהלות
חסידיש אוף אמריקא - אוישר - מילר וקירשנבוים
מחרוזת קרליבך - כל המשתתפים
סוף...

כבר הרווחתי 25 שורות נכונות ללא חנופה או שקרים... למזלי לא הקדימו אותי. (26 שורות)
עד כאן הדיווח היבש. מכאן ואילך הדיווח הרטוב: (על פי ראות עיני, למבקרים את תדהמתי מוזמנים לעקוף על שורות אלו.)
תדהמה אחזתני בשומעי קונצרט,  שלא מעט מהיצירות המבוצעות בו הם ארוחת הצהריים שלי בימי חג.
אתחיל באנא עבדא של דוד קוסוביצקי, שמאז הביצוע של הלפגוט בשנת 2006 עם התזמורת הפילהרמונית בניצוחו של אלי יפה לא שמעתי ביצוע שהתקרב להפצצה דאז, ובן ציון מילר בדרכו החזנית כיבד את היצירה בעוד ביצוע כראוי ליצירה מלכותית. ובביצוע מעורר השראה ליצירת המופת שמע ישראל של גלנץ.
ישראל רנד, החזן המורה המבצע המקורי, עם אינטרפרטציה יוצאת דופן החזן רנד לוקח כל שיר פשוט לצד יצירות סבוכות וגאוניות והופך אותם לזהב טהור. ברצותו מאריך וברצותו מקצר דינמיקה פה תזוזה שם והיצירה כבר לא תשמע כמו אלתר או כמו ההוא, אלא יצירה חדשה ומקורית מלאת טעם בביצועו של החזן ישראל רנד. שאין זה סוד כמה אני מעריך ומוקיר את גדלותו. הוטהר לבנו עדיין מצלצל אצלי.
אברימי קירשנבוים, החזן והאמירה, פשוט תענוג להקשיב שוב ושוב לביצוע הנהדר לרזא דשבת לאמירה לקולרטורה לתזוזות ולהליכה יחד יד ביד עם התזמורת, צעיר מחונן. כמו כן גיליתי את קולו היפה ואת שירתו הנקייה, כל כולו דאגה בהולכת קוו לאורך היצירה, לשמור על המוסיקה מבלי לפגום באמירה של היצירה. אכן יש כבוד! וחסידיש היה פשוט תענוג. עלה והצלח
ואיך לא, החזן שלום סלומון שהפך את היצירה שכתב קרליבך לממקומך מלכנו תופיע לאומנות של ממש, אני הרגשתי ששלום הלך לטיול עם התזמורת ברכות ובאלגנטיות בשירה אצילית בעמידה איתנה הלך ביחד עם המנצח לטיול בעולם המוסיקה. הוא פשוט הפנט אותי, הוא הוכיח את מקומו שכבר מזמן היה ראוי להופיע בהרכב כזה. המשך הצלחה.
מאסטרו אלי יפה האיש והפרשנות האגדה והניצוח, מורה מלחין מנצח מעבד מתזמר מנגן וחזן. כמה שאכתוב לא אוכל להקיף את גדלותו של האדם היקר והמיוחד הזה. היטב להגדיר יקי את השחייה במוסיקה, אני נהנה בכל פעם מחדש לראות את אלי שר ביחד עם החזנים מרגיש כל כלי וכלי בתזמורת, אמן של ממש. אשרנו שזכינו בדורנו 
תודות: למנצח לחזנים למקהלות להגברת בכר להפקה ולכל מי שנוטל חלק בהפצת החזנות.
מקווה שלא חפרתי יתר על המידה
לילה טוב
לייזר

תוקן על ידי קולני ב- 08/11/2012 00:08:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2012 23:51 לינק ישיר 
קונצרט הפתיחה

אכן היה מפעים במיוחד המוסיקה הזו היא משהו שאי אפשר לוותר עליו פשוט תענוג. כל החזנים היו טובים כל אחד והמיוחדות שלו. ואלי על כולם מחכה בקוצר רוח לקונצרט הבא... (קולני מה איתך נרדמת)... 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח מקונצרט סדרת המנויים - "טועמיה חיים זכו" בתיאטרון י-ם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.