בית פורומים שידוכי חרדים

עלמה ולמה, הגיגים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2016 21:55 לינק ישיר 

Debie כתב:
בלי קשר לכל הסמול טוק שהרצתם פה... השיר מהמם מזדהה עם הרוח הנושבת ממנו... מה שמוביל אותי לשאלה הבאה: האם קיימת פה בחורה אחת (!) שלא טעמה את טעמה של האכזבה? אני..לא שיש לי היסטוריה כזאת מפוארת (6-8) אבל עדיין...
מבין כל ה6-8 לא היה אפילו אחד שלא התאכזבת בטיפה (טיפונת אפילו), שלא יצאה מזה עוד פגישה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2016 23:07 לינק ישיר 

פרומערית כתב:
מבין כל ה6-8 לא היה אפילו אחד שלא התאכזבת בטיפה (טיפונת אפילו), שלא יצאה מזה עוד פגישה???

רק מכיוון שאני לא רוצה להישמע גוזמאית, אגיד שגם אם התאכזבתי, לא התאכזבתי יותר משאני מתאכזבת שלא הספקתי את הרמזור הירוק, ועכשיו הולכת לי דקה מהחיים לחינם. 
אני בקושי זוכרת שמות של בחורים שנפגשתי איתם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2016 00:56 לינק ישיר 

Debie כתב:
רק מכיוון שאני לא רוצה להישמע גוזמאית, אגיד שגם אם התאכזבתי, לא התאכזבתי יותר משאני מתאכזבת שלא הספקתי את הרמזור הירוק, ועכשיו הולכת לי דקה מהחיים לחינם. 
אני בקושי זוכרת שמות של בחורים שנפגשתי איתם..

לא להתאכזב אחרי 6-8 בחורים בכלל לא נשמע מוגזם (האמת שבהתחלה חשבתי שהתכוונת 6-8 שנים והייתי די בהלם)

לעצם הנושא, זה נשמע מהשאלה כאילו בנות מתאכזבות יותר מבנים. אני לא עומד להיכנס לויכוח של  מי מוריד יותר, אבל בא נאמר שבלי להתאמץ בכלל הצלחתי לחשוב על שלושה מקרים בקרבתי בהם בחורות הורידו בשלב מתקדם מאוד, טרום אירוסין אפילו. אני מזדהה עם כאב הלב של המאוכזבות, אבל אין להן בלעדיות על האכזבה.

תוקן על ידי person1 ב- 24/07/2016 00:57:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2016 01:16 לינק ישיר 

לא יודעת מה איתכם... מתוך 3-6 בחורים איתם נפגשתי, (מעדיפה שלא לחשוף מס' מדוייק), מהראשון התאכזבתי... אולי בגלל שהוא הראשון שפגשתי, היה בפגישה איתו מין קסם כזה... שאפילו שידעתי שהוא לא מתאים לי מבחינות מסויימות, עדיין לא רציתי כשזה קרה שהשידוך ירד... וכמה שהתרגשתי לפני... ועם איזה חיוך התקשרתי לאמא ברגע שהבחור נעלם מהאופק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2016 14:51 לינק ישיר 

טיע, מה לעשות שלא אני קובעת את התהליך ומשך הזמן?
וזהו, עכשיו נהיה המשך... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > עלמה ולמה, הגיגים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.