בית פורומים שידוכי חרדים

האם לצאת עם בחור חוזר בתשובה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2013 16:29 לינק ישיר 

אני יודע התכוונתי לאיזה מישהו\י אחר פה מהמגיבים\ות פה. שתהיה שבת שלום :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2013 11:40 לינק ישיר 

One_OfThem כתב:
דיי זה פשוט בדיחה שאנשים שלא יודעים מה הולך בישיבות ולא דיברו עם חוזב"ש מעולם מעלים לפה אתה הסטיגמות של מי ששטף להם את המח. מי שקצת מסתובב בישיבות יודע שיש שם הרבה בחורים שראו הרבה יותר סרטים לא צנועים(כמו שאיזה מישהו כתב פה) בתוך הישיבה(!) מאשר מה שראה אותו חוזב"ש כל החיים שלו. וגם ממש לא כל חוזב"ש הוא אדם ששטוף בתאוות ויצא עם 30 בחורות במשך שנתיים תוך כדי שהוא הזמין אותם לאכול שרימפסים בשבת. די תצאו מהסרט הזה. ואני גם ממש אבל ממש לא מתכוון שכל מי שהוא חוזר בתשובה זה אומר שהוא איזה מלאך עליון.. בדיוק כמו שאצל חרדים כל מקרה לגופו ויש טובים יותר וטובים פחות, אותו דבר בחוזב"ש, אז מה העניין לשבת על המחשב ולנסות לכאורה "לחרוץ" אופי של ציבור שלם. איך זה נראה שהחילונים לוקחים איזה 5% מהציבור שלנו והופכים אותנו לחבורה של נערי רחובות שזורקים אבנים, מקללים ועושים צעדת ירושלים בצפירה? אבל אולי זה תוצאה של אלו ששואלים מהאנשים שאלות שמנסות להגדיר איזה 5% מהציבור של חוזב"ש או את ה 20% של החסידים או אפילו את ה50% של הגברים או נשים.. יה"ר שנזכה לדון כל אדם באשר הוא לכף זכות.

תוקן על ידי One_OfThem ב- 17/05/2013 12:02:25

תרצה או לא זה התרבות שלהם...לא דנה אותם,אבל מי שלא נוהג כך הוא נקרא "חנון" אצלם... אדם בריא ונורמטיבי 
בציבור הלא דתי,נקרא אחד שיוצא לפחות עם חברה אחת... ורוב הסיכויים שבחברה המתירנית שבה הם חיים הם לא
רואים בשלילה התנהגות כזוג נשוי לכל דבר...(רק בלי ילדים...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2013 12:04 לינק ישיר 

בס"ד
אם תשכנעו אותי שאני טועה....אני נפגשת עם חוזב"ש(בל"נ).סיכמנו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2013 12:08 לינק ישיר 

אל תסכמי על כלום, זה אכן המצב שם המתירנות חוגגת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2013 12:15 לינק ישיר 

בס"ד
צודק מנחמחיים אבל אולי אני יפול על "חנון"?(= 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2013 12:16 לינק ישיר 

חנון זה אומר שהוא יצא רק עם רווקות, הכמות של הרווקות לא משנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2013 12:19 לינק ישיר 

בס"ד
אל תלכלך...יש כאלה שסולדים מכל העניין בצורה טבעית ונולדו בבית מסורתי/חזרו בתשובה בגיל מאד צעיר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2013 12:23 לינק ישיר 

לא אני המלכלך, אמר כבר אחד מהגדולים שבמקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים יכולים לעמוד זה בגלל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2013 12:24 לינק ישיר 

בס"ד
בגלל?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2013 12:27 לינק ישיר 

עדיף לא לכתוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2013 12:32 לינק ישיר 

מנחמחיים, אנשים כמוך הרסו לרבנים את חוש ההומור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2013 12:33 לינק ישיר 

בכל הומור יש קצת רצינות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2013 13:03 לינק ישיר 

קצת.
ואם יצבת השקפה סביב בדיחה, כנראה שזה לא קצת אצלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2013 14:02 לינק ישיר 

לי אין שום עניין לשכנע אותך לצאת עם חוזב"שים.. אם את רוצה לדעת כדי לצאת מהסטיגמות אז בסדר.. אממ בהקשר למה שאמרת שכל חילוני נורמאלי היה יוצא עם בחורה אחת לפחות, בגדול זה נכון (למרות שאני מכיר כמה אנשים טובים שעד 20+ לא יצאו והם היו בסדר גמור). אבל בדרך כלל חוזב"ש שיוצא לשידוכים בגיל צעיר זה לא אדם שחזר ב17-19 כי אז לא היו נותנים לו לצאת בלי להבנות קצת, ולכן ממילא מדובר על בחורים שחזרו בגיל צעיר יותר מזה ובגילאים האלו זה לגיטימי שהם עדיין לא יצאו עם בחורה(ילדה למעשה). כמובן שאם הבחורה היא מעל לגיל 21-2 אז היא יכולה גם להתקל בכאלה שכן יצאו, וגם אם כן, אם אותו הבחור חזר באמת זה לא סוף העולם(שמעתי בשבועות שיחה, על ההבדל בין רות לערפה שבעוד שרות השליכה את כל עברה והייתה אדם חדש(כלשון הרמב"ם) ערפה השאירה איתה את כל המטען מהעבר ולכן לא רצתה להמשיך כשהגיעה לנקודת מפנה) ולמען האמת אם הוא לך הלך עם זה עד הסוף.. אלא זו הייתה רק אהבה, זה לא שונה מכל בחור ובחורה חרדים שהאתהבו בפגוש שלהם והפגשו מספר דיי רב של פעמים ובסוף ניתקו את הקשר. נכון אז נשאר קצת רושם על הבן אדם, אבל בגלל זה פוסלים אותו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2013 14:05 לינק ישיר 

בס"ד
אתה רוצה להגיד שנהוג אצל הלא דתיים לא ללכת עד הסוף כשיש אהבה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם לצאת עם בחור חוזר בתשובה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.