| נשלח ב-21/11/2012 12:51 |
|
| |
הפיגוע בתל אביב, תוביל לעוד הסלמה או לא?
מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2012 14:31 |
|
| |
יאללה.. בואו נפתח מועדון הימורים!
מי יודע.. אולי כן אולי לא. נמתין ונראה. אני את דעתי כבר אמרתי באשכול הזה ואין טעם לחזור עליה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2012 15:27 |
|
| |
אבל בכל זאת נראה שהמערכה נמשכת.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2012 15:59 |
|
| |
שתימשך כמה שתרצה..
אני בדבריי התייחסתי לנקודה אחת בלבד! אני לא רואה מהלך קרקעי שיביא למיגור החמאס ושאר האירגונים. מהלך מוגבל כזה או אחר שלא ישנה את המציאות הקשה מהרצועה ולא יביא להפסקת הירי עלינו בהחלט יכול להיות. לא את זה שללתי. הדבר היחיד אותו שללתי הוא ניטרול הרצועה כגורם המטריד את עם ישראל. זה לא יקרה ע"י ב"ו ובטח שלא ע"י הע"ר הרשעים שבשילטון אלא אך ורק ע"י בורא עולם ואיתני הטבע שלו.
שווא תשועת אדם! בל נשכח זאת..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2012 19:23 |
|
| |
נו חברים, הופתעתם מהפסקת האש או שידעתם את זה מראש בפורום ההזוי הזה..
הערב הוכרז על הפסקת האש הכ"כ מיוחלת ע"י ממשלת הע"ר. נראה לי שהיה פה מישהו שצפה את זה מראש לא..? רגע אחד לאן הוא נעלם? מישהו ראה אותו? אהה..זה אני בכלל, אופסס סליחה.. 
הודעת שר החוץ המצרי על הפסקת האש

תוקן על ידי המיייחל ב- 21/11/2012 19:30:39
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2012 20:20 |
|
| |
אני משער שיש עוד כמה מאות אלפי איש שחשבו שככה זה יסתיים, שאפו לכולם על קליעתם בול........
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2012 20:32 |
|
| |
אתה צודק. רק שיש הבדל 'קטן' ביני לבינם. הם דיברו מתוך הערכת מצב ומבט אקטואלי. בעוד אני דיברתי מתוך ניתוח הכתובים ותרחישי אירועי הגאולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2012 20:37 |
|
| |
ברור, לא התכוונתי אחרת, רק אתה יודע לפרגן לכווולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2012 20:53 |
|
| |
ימח שמם וזכרם של הע"ר הרשעים הארורים האלה שמועלים בתפקידם שניתן להם משמיים להגן על עם ישראל ולהילחם באויביו ותחת זאת מפקירים את בטחונם של אזרחי ישראל לחסדי המרצחים הערבים צמאי הדם והכל בגלל אינטרסים אישיים! אין לארורים האלה מחילה ואנו מתפללים עליהם שיכרתו ויאבדו מן העולם בקרוב ממש אמן !!
בָּרוּךְ אַתָּה ה' שׁוֹבֵר אוֹיְבִים וּמַכְנִיעַ זֵדִים

תוקן על ידי המיייחל ב- 21/11/2012 21:04:55
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2012 22:01 |
|
| |
הנוסך המקורי של הברכה (לפני שינויים שנארכו בה בתחילת הראשונים)
ברוך אתה ה' שובר רשעים ומכניע זדים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2012 09:37 |
|
| |
כמה הערות והארות ביום שאחרי המבצע המביש והכושל
זוכרים את הבטחתו של הרב ב"א לאחר ההחלטה לפרק תממשלה ולהקדים את הבחירות.. "הקב"ה יעשה להם בית-ספר!" הבטיח הרב. 'נמתין ונראה מה יהיה אותו בית-ספר' היתה תגובתי לעניין. ובכן מוריי ורבותיי, נראה שהיום לאחר הכישלון המהדהד של זביבי שות' והאכזבה העצומה של חלק כה גדול מהעם ממנו וכעס של ממש של חלק אחר של העם נראה שכסאו שהיה יציב מתמיד התערער במידה כה רבה שאנשים כבר מחפשים את המועמד הבא המתאים לתפקיד ראש הממשלה. מהפך לא יאומן תוך 8-9 ימים בלבד!!
הזווית האקטואלית הזאת מביאה אותי לזווית האישית שלי.
הרי אמרתי לכם שלפי הבנתי רה"מ הבא אמור להיות מב"י, במידה והמלחמה הגדולה תהיה בסיוון הזה. צילו של זביבי שהיה נראה בלתי מנוצח תמיד ריחף מעל אמונתי זו, "מי יוכל להחליף את המנוול הזה?" שאלתי תמיד את עצמי. הרי איך שלא מסתכלים על זה לא נשקף עליו שום איום משום צד.. אבל עכשיו.. אוי כמה שהדברים השתנו עכשיו ! נשאר כמובן רק לארגן את מב"י. איך זה יהיה ומה בדיוק יהיה האמינו לי שאין לי מושג. נחיה ונראה.
נכון שעד לא מזמן התנגדתי להצבעה בבחירות ושלחתי את כולם לעזאזל למרות שהפעם ראה שהם לקחו את זה ברצינות יתר והלכו כולם לעזה אבל לאחר שראיתי את התנהלות המערכת הפוליטית ושמעתי את המועמדים בחנתי את הדברים והגעתי להחלטה חזקה ומוצקה שאם הבחירות האלה אכן יתקיימו חובה עלינו לההצביע בהן. למי? לא מצאתי מועמד מתאים יותר מבן-ארי וחבריו. הוא בדיוק מה שנחוץ לעם ישראל בשעה קשה זו של אויבים מבית הקשים יותר מהאויבים מבחוץ. אנשים חייבים להפנים שאויבינו מבית הלא הם מפלגות השמאל (וגם הימין) התשקורת ומערכת המשפט ועוד אחרים גרועים פי כמה מהערבים למינהם! אנשים חייבים להפנים את זה!! אין לנו כיום מישהו שמבין את זה טוב יותר מבין ארי וחבריו ואף פועלים לנסות לשנות את המציאות. וזה חוץ מסוגיית המסתננים שאין כמוהו פעיל בנושא. בקיצור יש הרבה הסברים למה חובה עלינו לתת ליהודי היקר הזה כמה שיותר כח להילחם עבור עם ישראל וארץ ישראל ולצמצם עד כדי להעיף את הע"ר הרשעים ממוקדי הכח. זו ההשתדלות המינימלית שאנו יכולים לעשות לטובת המאבק. אי לכך אני קורא לכולנו לתת את קולנו למפלגתו של מיכאל בן-ארי "עוצמה לישראל" כמדומני.
אסיים בנימה קלילה יותר. המערכה הכושלת בעזה שהחלה עם כניסת חודש כסלו ולאור יעדי המבצע היתה אמורה להימשך יום אחד בלבד נעשה נס והספיקה לשמונה ימים בול !! איזה נס ישתבח שמו!! נו, מי אמר שהיום לא קורים כמו בזמן אבותינו.. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/11/2012 09:51:20
 |
|
|
|
|
|