|
|
| נשלח ב-22/11/2012 12:21 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | מתמזגת קודם כל, קבלי-
את ממש נסערת.. תחכי כמה ימים הרגשות ישקעו.
תראי שהמצב לא כזה נורא. יכוליות שהיתה לה תשובה שיש לו הצעות אחרות,
ובגלל שזו היתה התשובה היא לא מיהרה להחזיר, או לא רצתה להחזיר לך תשובה כדי לא לאכזב אותך.
ואז התקשרת 'בזמן לא טוב' והיא ענתה לך בצורה הזו...
תסלחי לה, חבל..
אם יש דרך שאוכל לעזור לך- אשמח מאד.
|
|
תודה, אני פשוט מרגישה שאני פוסעת לבד בשבילי הנסיונות...
הלוואי שהכל כבר יגמר...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2012 12:29 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | יש רק ישיבה אחת?
תוקן על ידי מנחמחיים ב- 22/11/2012 11:55:25
|
|
לא. יש כמה.
אחת - יותר גזענית מהנ"ל.
השניה- כבר נפגשתי עם חלק גדול מהבחורים ואני לא רוצה לחזור לשם.
השלישית- לא התרשמתי שהיא משהו
והנוכחית - שהסטיגמתיות שם זו מחלה מדבקת ... בת של אברך, מה לא לקחת בת של אברך? פישלת אחי.. פישלת..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2012 12:37 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2012 13:25 |
|
| |
| מתמזגת כתב: |  | | פישלת אחי.. פישלת.. |
| ואת עוד רודפת אחריו?!?!?!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2012 13:53 |
|
| |
מתמזגת, חתיכת
תיסכול. הייתי שמחה להפיק משהו יותר מנחם מאשר ״ברוכה הבאה למציאות...״ (ולהמליץ לך לאמץ שק אגרוף לעת מצוא). יאללה, הלאה!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2012 17:20 |
|
| |
אכן כן, חסר לי שק אגרוף פה עכשיו
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2012 18:14 |
|
| |
לפני שאני מתחילה בהרצאה שלי.... מה זה "רבנית" ??? חשבת על זה? אין כזה דבר ולא יהיה... לא כל מורה להתעמלות בסמינר הישן היא רבנית... דבר שני... הציעו פה שאת תגשי למשפחה ותציעי אתעצמיך...זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי.... ישר יורידו את כל הערך שלך..... ו..ההורים לא יכולים לעזור.?....כשאבא פונה ומטפל בסיפור זה נשמע הרבה יותר טוב... אחותי....אל תכניסי את עצמיך לעצבות בגלל מישהיא שלא שווה את זה...באמת שלא!! הבחור פשוט מפסיד אותך זה הכל............. אגב..... לא נהוג שהבנים מחזרים אחרינו...?? נו שוין...כבר הזהירו אותנושבשנת ה2012 משו ישתבש... יהיה טופ סיס
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2012 19:22 |
|
| |
היא לא סתם מורה.
היא מורה על תקן יועצת רוחנית
כמו שהרבנית עמית היא סוג של יועצת רוחנית באופקים
אבא שלי לא מטפל לי בשידוכים כי הוא בכלל לא יודע איך עושים את זה... הוא איש צנוע ופשוט.
לא הבנתי מה אמרו שיהיה ב2012?
ומדוע באמת אנחנו הנשים הטובות והמתוקות לא זוכות שהבחורים יחזרו אחרינו , מדוע הפכנו מנרדפות לרודפות ??
תוקן על ידי מתמזגת ב- 22/11/2012 19:24:23
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2012 22:48 |
|
| |
מתמזגת - את לא לבד!!!! אנחנו איתך  יהיה טוב ובעזרת ה' עוד יבוא יום שתצחקי על הימים האלה... המון הצלחות הכל ההתמודדיות, מחזיקה לך אצבעות 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2012 10:34 |
|
| |
מתמזגת נשמה... בטוח שאם תדברי עם אבא הוא יעזור לך....וזהשהוא איש צנוע ופשוט זה עוד יותר טוב... תאמיני לי אין כמו אבא ואמא במצבים כאלו.... זה גם מראה על הבחורה הרבה....כי בחורה שמסדרת את עצמה לאחרים ..... לא נשמע משו.... ומאמי....אנחנו תמיד ניהיה הזן המחוזר ותמיד המכוערים האלו ירדפו אחרינו אין מה לעשות.... רק נסי לא לתת להם יותר מידיי צומי ותשובי ליהיות מהמחוזרים ולא מהמחזרים.... אם זה לא ככה תחתכי לי תלשון..... בכולופן שאלוקים הטוב שבשמים ידריך אותך ויראה לך את הדרך הנכונה.....רק אל תפלי בעצבות בגלל מישו שלא שווה שום דמעה שלך.... ואיך אמרה האחת והיחידה....את עוד תצחקי על זה... שבת שלום סיסטר...תני חיוך....הם אכלו אותה....:)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2012 12:01 |
|
| |
למה את מתלוננת על הרבנית שלא מפגישה אותך עם הבחור המצוין (כי ככה ה' רוצה)? היה לך משהו טוב ביד ופספסת, זבש"ך...
| מתמזגת כתב: |  | גם לי היה מצב כזה עם 2 בחורים אחד טוב ואחד עוד יותר טוב כשהייתי בקשר עם אותו אחד הטוב- חשבתי על הקודם שאולי אני מפספסת אותו בגלל זה עזבתי את ה"טוב" וה"טוב יותר" לא הזדמן לי לאחר זמן קרוב( היה באמצע הצעות או שאני היתיי באמצע הצעות) עד בסוף הוא התחתן וגם ה"טוב" התחתן ואז נשארתי בלי שניהם כי כך ה' רצה |
|
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 25/11/2012 12:02:46
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2012 12:01 |
|
| |
:) תודה מעומק הלב.
מי ייתן וברכותיכם יתפסו את המציאות
תוקן על ידי מתמזגת ב- 25/11/2012 12:02:13
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2012 12:03 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | גם לי היה מצב כזה עם 2 בחורים
אחד טוב
ואחד עוד יותר טוב
כשהייתי בקשר עם אותו אחד הטוב- חשבתי על הקודם שאולי אני מפספסת אותו
בגלל זה עזבתי את ה"טוב"
וה"טוב יותר" לא הזדמן לי לאחר זמן קרוב( היה באמצע הצעות או שאני היתיי באמצע הצעות)
עד בסוף הוא התחתן
וגם ה"טוב" התחתן
ואז נשארתי בלי שניהם
כי כך ה' רצה
למה את מתלוננת על הרבנית שלא מפגישה אותך עם הבחור המצוין (כי ככה ה' רוצה)?
היה לך משהו טוב ביד ופספסת, זבש"ך...
|
|
זה מורכב -אדם אחד.
אני לא פספסתי, ה' לא הפגיש אותי איתו בשנית , אף על פי ששנינו התאמצנו לחזור אחד לשניה
תמיד הייתה עסוקה כשהוא פנוי
והוא פנוי כשאני עסוקה
וכשהוא התחתן זה כשהוא חשב שאני כבר התחתנתי . ( בדקתי את הדברים)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2012 12:07 |
|
| |
| chanel_19 כתב: |  | מתמזגת נשמה...
בטוח שאם תדברי עם אבא הוא יעזור לך....וזהשהוא איש צנוע ופשוט זה עוד יותר טוב...
תאמיני לי אין כמו אבא ואמא במצבים כאלו.... זה גם מראה על הבחורה הרבה....כי בחורה שמסדרת את
עצמה לאחרים ..... לא נשמע משו....
ומאמי....אנחנו תמיד ניהיה הזן המחוזר ותמיד המכוערים האלו ירדפו אחרינו אין מה לעשות....
רק נסי לא לתת להם יותר מידיי צומי ותשובי ליהיות מהמחוזרים ולא מהמחזרים....
אם זה לא ככה תחתכי לי תלשון..... בכולופן שאלוקים הטוב שבשמים ידריך אותך
ויראה לך את הדרך הנכונה.....רק אל תפלי בעצבות בגלל מישו שלא שווה שום דמעה שלך....
ואיך אמרה האחת והיחידה....את עוד תצחקי על זה...
שבת שלום סיסטר...תני חיוך....הם אכלו אותה....:) |
|
לפני שנה וחצי נפגשתי משם עם בחור ומאז - יש לי קושי בישיבה הזו .... לא זכור לי שעשיתי לבחור הזה משהו רע.. אבל מאז כל מי שמנסה לחייג לשם בשבילי - הרבנים מסננים אותו או דוחים אותו לשלב מאוחר יותר ואז לא עונים או שאומרים אין לנו הצעות בשבילה.
אני כל הזמן בתחושה שמישהו שם החליט ל"רסס" עליי כתובת על הקיר ובגלל זה לא הולך לי שם.
מה את חושבת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2012 12:11 |
|
| |
| מתמזגת כתב: |  | זה מורכב -אדם אחד.
אני לא פספסתי, ה' לא הפגיש אותי איתו בשנית , אף על פי ששנינו התאמצנו לחזור אחד לשניה
תמיד הייתה עסוקה כשהוא פנוי
והוא פנוי כשאני עסוקה
וכשהוא התחתן זה כשהוא חשב שאני כבר התחתנתי . ( בדקתי את הדברים) |
|
אם עזבת מרצונך ואח"כ מאיזה צירוף מקרים מוזר שלא יהיה זה לא הסתדר זה בדיוק "פספסת" לפי המילון...
|
|
|
|
|