אפשר תרגום ? ---------------------------------------------------------------------------------
משיח תנסה ללחוץ על כל הלינק ומקש ימיני ו"עבור אל"... עובד?
נשלח ב-23/11/2012 15:05
סטריאו תודה אממ נחמד ביותר במיוחד שלא מבינים מילה (בעצם שתי מילים הבנתי 1. סוכות 2.שמחת תורה הידד!)
נשלח ב-24/11/2012 20:58
חחח... קרעו אותי עם הריקודים האלו :)
למי שלא הבין,
הם עורכים שם ישיבה ומעלים רעיונות לקליפ הבא שהם יוציאו.
בסוף הם מגיעים להחלטה שכל הזמן הם שרים שירים של אחרים, ועכשיו הגיע הזמן לשיר מקורי משלהם.
וזה יגיע בקרוב, ככה הם אומרים.
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 24/11/2012 21:00:25
נשלח ב-24/11/2012 21:55
חחחחחחחח זה חמווווד!!!
למען האמת, באמצע הקליפ התחלתי להתעצבן - כמה נמוך אפשר לרדת? כל דבר שרץ ביוטיוב אפשר להכניס למוזיקה היהודית (ועוד לקרוא לזה יהודי?) כל דבר??? <ונניח לרגע בצד את העובדה שהג'ינג'י (מחילה מכבודו ששמו פרח מזכרוני) משחק ממש טוב את הקטע שלו! >
אבל 'התנפצות הבועה' פלוס ההבעות הלא מרוצות שלהם, הביאו רווחה אל ליבי!
שירם מקוריים שלהם מתקבלים בהרבה יותר מברכה!!! אידי בטוח תסכים איתי .... ;) (נזכה לראות יצירות של חנינא? עיבודים לכל הפחות....)
נשלח ב-24/11/2012 22:05
whisper_s כתב:
חחחחחחחח זה חמווווד!!!
למען האמת, באמצע הקליפ התחלתי להתעצבן - כמה נמוך אפשר לרדת? כל דבר שרץ ביוטיוב אפשר להכניס למוזיקה היהודית (ועוד לקרוא לזה יהודי?) כל דבר??? <ונניח לרגע בצד את העובדה שהג'ינג'י (מחילה מכבודו ששמו פרח מזכרוני) משחק ממש טוב את הקטע שלו! > בהנחה שלא התכוונת לג'פרי ריטהולץ, הרי שזה ארי לואיס. ולדעתי האישית שניהם בכלל בלונדינים - - - :) אבל 'התנפצות הבועה' פלוס ההבעות הלא מרוצות שלהם, הביאו רווחה אל ליבי! לייק, וויספרס :) שירם מקוריים שלהם מתקבלים בהרבה יותר מברכה!!! אידי בטוח תסכים איתי .... ;) הממ... זה תלוי בכשרון ההלחנה שלהם, שכרגע הוא בגדר נעלם מבחינתי (נזכה לראות יצירות של חנינא? עיבודים לכל הפחות....) חני-נא! חני-נא! <סמיילי מעודד במרץ>
אידה, המסך שלך לא מכוייל, נראה לי..... אין שם אפ'חד בלונדיני!! התכוונתי לזה שאוכל את האתרוג... והוא ג'ינג'י לחלוטין! השני הבהיר שם שטני (ש' ימנית...) וחנינא שטני לשעבר D: )
נשלח ב-24/11/2012 22:39
א. יש מצב... אבל הם נראים לי ככה מכל מסך/תמונה ב. אין לי מול העיניים את הקליפ, לכן אני לא יודעת מיהו שאוכל את האתרוג - זה ששולף אותו מהיד של חנינא? זה ארי. לג'פרי יוסי אייזנטל התעקש לקרוא ג'ינג'י, וזה ויכוח ישן שלי עם מילקי ג. חנינא לא היה שטיני אף פעם בהיסטוריה הידועה שלו. מקסימום חום קצת יותר בהיר.
ואפרופו חנינא - איך שהוא רומה לרבינא כאן בקליפ הזה - לא???
תוקן על ידי אידי ב- 24/11/2012 22:40:04
נשלח ב-25/11/2012 15:09
חמווודדדד!! יפה להם בתור אקטרס... במיוחד ברי וארי לואיס :) (וויספרס, מסתבר שהתכוונת אליו ..)
אידי כתב:
ב. אין לי מול העיניים את הקליפ, לכן אני לא יודעת מיהו שאוכל את האתרוג - זה ששולף אותו מהיד של חנינא? זה ארי. לג'פרי יוסי אייזנטל התעקש לקרוא ג'ינג'י, וזה ויכוח ישן שלי עם מילקי
וויספרס!! הצילו!! אפילו השחר אדום בדרום לא עזר לי :( ג'פרי וארי ג'ינג'יים למהדרין!!
אגב, איפה מייקל גרינברג בכל העסק?!?! :(
נשלח ב-25/11/2012 15:18
MILKI100 כתב:
אגב, איפה מייקל גרינברג בכל העסק?!?! :(
גם אני תהיתי על זה... מצד שני, גם נואי ג'ייקובסון לא שם, והוא בוודאות לא עזב. אז אולי גם מייקל וכל שאר הנעדרים ככה... (מקווה מאוד - - - לפחות לגבי מייקל - - - )
נשלח ב-26/11/2012 16:50
אני רואה שיש לנו אובססיביים של ממש בכל הנוגע למכביטס... בכל אופן, יופי של ביצוע לגנגנאם סטייל
נשלח ב-26/11/2012 16:53
אאההההעעעעעמממממממ!
נשלח ב-26/11/2012 17:53
Misterניק כתב:
אני רואה שיש לנו אובססיביים של ממש בכל הנוגע למכביטס...
יאיי! אגב, סיקור מפורט על Out of the Box בתהליכי התהוות...
נשלח ב-28/11/2012 02:28
oppa succos style!!!! איין על המכביטס!! הלהקה הכי טובה ב=ע=ו=ל=ם!! דרך אגב, הם כתבו באתר שלהם שמעכשיו הם פחות יעשו פארודיות ויותר יתמקדו בלחנים שהם יכתבו בעצמם בגלל שזה לוקח להם המון זמן וכסף לשאול את האומן אם הוא מרשה להם וזה.. בקיצור אז תחכו עוד שבוע וחצי הם מוציאים בע"ה קליפ חדש ולחן חדש |התרגשות|!!! ובקשר לאנשים שפרשו- מייקל ונואי (אגב, קוראים לו נוח, נואי זה כינוי) לא פרשו אבל עמנואל שליו כן פרש (כן, גם אני הייתי בשוק.. :( ) אה ועוד משהו- רק ארי הוא ג'ינג'י מהמכביטס- הוא אמר את זה בעצמו, ג'פרי הגדיר את עצמו בתור "strawberry blond" ואם למישהו יש שאלה על המכביטס- אפשר בכיף לפנות אליי- אני נראלי יודעת עליהם יותר ממה שהם יודעים על עצמם P: P:
נשלח ב-28/11/2012 14:13
עמנואל פרש?! אחרי שעיבד את When You Believe ?!?! וזאת מניין לך??