בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

שנאת חינם ורוע לב בפורום - עד מתי???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/11/2012 16:03 לינק ישיר 
שנאת חינם ורוע לב בפורום - עד מתי???

עד מתי תהיה שנאת חינם בפורום?
עד איפה תגיע הרישעות של כמה מהכותבים בפורום??????

על מה הרעש? ועל מה ההתנפלות?? בסך הכל כתבתי שיש שיעורים בהבנת התפילה, ונתתי קישור. אפילו לא כתבתי בכותרת של האשכול מי נותן את השיעורים. קצת לימוד תורה והבנת התפילה, זה הכל. אז מה אתם מתנפלים????? זה פורום שך  חזנות, ולהבין את הפילה זה חלק מחזנות, לא? אז מה הבעיה???

כל מיני ביטויים מכוערים כמו ״כל צרוע וכל זב״, ומי פה בכלל מוסמך להחליט מי הוכשר לבוא בקהל, ומי לא הוכשר. 

לא להאמין הרישעות של אנשים. פשוט לא להאמין. הלך חזן ונהיה חזן בקהילה לא כשרה, ואז הלך ועשה תשובה, ועבר לקהילה כשרה. לפי הרמב״ם אסור להזכיר לאדם עוונותיו הראשונים, אבל הרישעות בפורום עוברת ומוחקת את ההלכה של הרמב״ם. בשביל מה הרישעות הזאת? מה יוצא לכם מזה???

אני חייב לומר דבר אחד: יש חזנים יותר טובים משמואל לוין, כאלה שגם אני מעדיף לשמוע. אבל תראו לי עוד חזן אחד שהוא כ״כ פעיל בכ״כ הרבה תחומים: הוא חזן, מלחין, מרצה להיסטוריה, נותן שיעורים בנושא של נישואים ומשפחה, ומלמד בכולל. וגם פעיל באירגוני צדקה בעיר שבה הוא גר. נותן ועושה עבור הקהילה שלו וכלל הציבור. כמה חזנים אתם מכירים שעושים את כל הדברים האלו???

תפסיקו כבר עם הרישעות הזאת והרוע לב, ובמקום ראות את הרע בכל דבר, תתחילו לחפש את הטוב בכל אדם.

ושיהיה לכולם שבת שלום ומבורך

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2012 00:13 לינק ישיר 

תלמד להגיב בחריפות במקרה הצורך חלף ההתבכיינות...

תוקן על ידי ניוטרל ב- 25/11/2012 00:17:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2012 21:52 לינק ישיר 

אני לא מאמין בתגובות חריפות. אני מאמין ב"דרכיה דרכי נעם וכל נתיבותיה שלום".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2012 10:53 לינק ישיר 

מה פירוש? עד מתי ?
כשלוכלם יהיה מספיק עבודה עד אז.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2012 18:38 לינק ישיר 

אני לא חושב שזו שנאת חינם! מדובר פה במצב שונה לגמרי.
אם כל הכבוד לרב אלחנן שמנסה לקדם חזן אחר (לגמטמי בפני עצמו) ההתחזות מאחורי השם מורידה את ערך המטרה שלשמה הוא עובד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > שנאת חינם ורוע לב בפורום - עד מתי???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext