| נשלח ב-25/11/2012 12:19 |
|
| |
לדעתי: מי שמבין במוזיקה אמור להיות מסוגל להעריך מוזיקה טובה, לא משנה מאיזה סוג - אבל לאהוב, זה כבר עניין של טעם אישי. וכמובן, ככל שלומדים ומכירים יותר סוג מזיקה מסויים, אפשר להעריך אותו יותר ונכון יותר.
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2012 16:54 |
|
| |
טועה לגמרי. מוסיקה היא לגמרי עניין דומה לטעם וריח. אם שף אסייאתי לא מחבב מופלטה מרוקאית, אין בכך פגיעה בתדמיתו הגגסטרונומית, הלא כן? ואם כבר, תמיהני אם אברהם פריד יתענג על פיוט תימני מסולסל כיאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 22:50 |
|
| |
אני לא מסכימה בשום פנים ואופן!!!!!!!!!!! אני אישית מבינה ומשוגעת על מוזיקה אך לא אוהבת את כל הסדנונות בכלל ובעיקר שירה מזרחית, כי ליד הבית שלי יש כפר ערבי וכמעט כל לילה יש להם חתונה וכשאני שומעת מוזיקה מזרחית זה נשמע "בול כמו הערבים".
|
|
| נשלח ב-29/11/2012 14:01 |
|
| |
בוא נפריד, זמר סטנדרטי חסידי לא חייב לאהוב את כל הסגנונות כמו למשל אלטרנטיבי או מזרחי, אבל זמר חתונות חייב לאהוב ולהכיר את רוב הסגנונות מאחר ויש הרבה חתונות שמשמיעים כמה סגנונות מוזיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2012 15:30 |
|
| |
למה הוא חייב לאהוב? מסכימה שצריך להכיר. מסכימה שצריך להעריך (evaluate). מסכימה שצריך לדעת לבצע כראוי. אבל לאהוב - אם זה בא לבד אחרי ההיכרות וההערכה, יפה מאוד. ואם לא, אז? הרי אי אפשר לצוות על אהבה - וזה מה שהמפרשים מסבירים לגבי הציווי "ואהבת את ה' אלוקיך".
|
|
|
|
|