בית פורומים שידוכי חרדים

איך אתם ממלאים מצברים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2012 16:40 לינק ישיר 
איך אתם ממלאים מצברים?

רגע לפני שאוזלים מאגרי האנרגיה לכל הסאגה הזו שנקראת שידוכים (או בכלל לכל מה שדורש תהליך ממושך...). להרים ידים? לא אופציה. לצאת להפסקה? לא בשלב זה.מחפשת אלטרנטיבות יצירתיות לחידוש אנרגיות....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2012 16:55 לינק ישיר 

מפגשי פורום ובפרט שבתות בצוותא ממלאים לי את בקבוקי המרץ.. אותך לא? ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2012 16:59 לינק ישיר 

פותחת סידור, תפילת מנחה, דמעות (והרבה...), זה עושה עבודה נפלאה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2012 17:10 לינק ישיר 

טיע, עד שלב מסוים... תותי, משתמשת בהנ״ל לריקון מתחים. עכשיו צריך משהו פרודקטיבי להטענה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2012 17:18 לינק ישיר 

לכי תפנקי ת'צמך במשו... אגב, כשתמצאי פיתרון ממש מוצלח, תעדכני אותי... אני זקוקה לכזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2012 17:21 לינק ישיר 

משו פרודקטיבי בשבילי (שבמציאות הוא רחוק מלהיות משו מעשי), הוא פשוט להיזרק למיטה ולישון, לישון, לישון ולישון. לשכוח שיש עולם. לבנות עולם חדש, בו הכל מושלם והולך לפי המסלול שאת מטווה לו. אחרי כמה שעות, קמים לעולם חדש עם תקוות מחודשות בלב ועם עשיה מחודשת.. שווה כל רגע!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2012 19:43 לינק ישיר 

את שואלת באמת? אצלי יום בתל אביב שכולל הרבה שופינג, סרט, שלוש ארוחות בחוץ וקצת ים עושה את העבודה. אבל זה אינדבידואלי. (ולבד, כמובן)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2012 20:06 לינק ישיר 

חשבתי על זה ארוכות... מצד אחד, כל דבר ממלא אותי מצד שני, שום דבר לא ממלא.. זה תלוי בתזמון.. לפעמים חברות עושות לי כייף, לפעמים זה יכול להיות גם דאון...=/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2012 20:07 לינק ישיר 

לפנטז על חופש ובסוף לממש אותו... וכל המרחיק הרי זה משובח! ודבר נוסף, למצוא תעסוקה שתמלא לך את הזמן כך שלא יהיה לך מידי הרבה רגעים ליפול בהם. בחיים צריך סבלנות... כולנו באותה סירה. יעקב אבינו חיכה עבור רחל 7 שנים, תחשבו שיש ביננו שמחכות כבר יותר... והוא עוד ידע עבור מי הוא מחכה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2012 20:42 לינק ישיר 

חו״ל ושופינג זה אחלה אבל המימוש שלהם כרוך בלא מעט מעות.. .. נראה לי איזה פרויקט יהיה רעיון טוב! תודה לכן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2012 22:37 לינק ישיר 

לי ים בזריחה או בשקיעה עושה את זה...
רק אני לבד לבד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2012 14:45 לינק ישיר 

בס"ד
לי שום דבר לא גורם למלאות מצברים,אולי לצאת לאיזה התוועדות(=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2012 23:12 לינק ישיר 

אה גם התנתקות מוחלטת לכמה שעות (גם אם כרוך הבפסד יום עבודה) עם מוזיקה טובה טובה ..
רק אני והנגן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2012 23:46 לינק ישיר 

אני חושב, שגם הסתכלות נכונה על כל המצב.. או לקיחת הדבר כאתגר ומטרה קלילה.. יכולה הרבה להזרים כוחות, או לכל הפחות, לגרום שזה לא יסחט כוחות ויתיש... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2012 23:55 לינק ישיר 

מה עושים נגד ש ח י ק ה? איך מחדירים רעננות והתחדשות לעניין שאתה כבר בתוכם שנים ? לא, אני לא מדברת על יאוש. לא על מתח. אפילו לא על עצב. ש ח י ק ה. זהו.מה עושים נגדה (ולא רק בנישה של השידוכים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2012 23:58 לינק ישיר 

אני לא יודעת אם אפשר לעשות משהו עם זה. אנחנו בני אדם, אנחנו נשחקים. אפשר להתרענן ולחדש כוחות, אבל לא להתחיל מאפס...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך אתם ממלאים מצברים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext