היום את חכמה אבל מה עם מחר ??? טוב נעזור אבל קצת ! אני נגד אינטרנט וזה לא שולל את האפשרות שלי לדעת את האמת!! כמו שהייתי חילוני גמור והבנתי שצריך לשמור שבת! אבל למעשה לא שמרתי הכל בהדרגה ! אבל אחת שמגדירה עצמה רבנית ועוד עוזרים לי בנאמר שבאינטרנט אין צדיקות אני מבין כך ואני לא אמרתי שאני צדיק אבל לפחות לדעת מה האמת ולא לשקר אותנו הקטנים! את אומרת רבנית ותארי כבוד ! אני קורא לעצמי קטן ואת עוד בטוחה שבאמת לצחוק על אדם זו דרך חחחח עברנו כמוך !! מזמן עוד בחולני שלי עברתי כמוך!! מכחישה את האמת !! להזכיר לך אני הייתי חולני ואמרתי שצריך לשמור שבת ! וכאשר אמרו לא חייב ובלה בלה בלה כמו הקניון וכ' אז אמרתי חייב ואני חוטא כרגע לפי דרגה שלי אני מתחזק ושומר את השבת ! פחות סגריה אחת וכ' אבל לשקר לעצמי זה בחיים לא ירצה !! קניות קניות כאילו כייף כזה הכל חשוף כזה עולם חילוני כזה כייף נו אני חרדית כזה מה מותר לי אני חרדית מודרנית כזה בלה בלהב לה וכ' זה עצת השקר וחבל שאנשים מחפשים בעיות וצרות ורק שנופלים אז השכל יורד ומתישב ! תאמיני לי שזה לא אישי אני לא מכיר אותך בכלל ! וכל מה שאמרתי זה מנסיון אישי דרך החול אל הקודש ואף אני חוטא כאשר אני בכלל מפעיל את האינטרנט אך הפיתוי גדול אני בעבודה ורואה חדשות ולא יכול שלא להגיב לבנות שרוצות שידוך טוב אך עם קניון או קולנוע ! שרה אמנו לא תקנה בקניון ואני מבטיח לך!! או בכלל להחליש עצמך ! מדוע מה לך אין נשמה קדושה ? אני בכלל לא בעד זלזול עצמי וכ' ואדרבה כל הרשימה שכתבתי הכל זה להכניס עצמנו לדרך הישר והאמת כי רק מי שמכיר היטב את החול יודע את נזקו!! ושוב : באותיות גדולות!! רק מי שמכיר את החול יודע באמת את נזקו !!! ושוב ננסה לחשוב !! מי הוא שמכיר באמת את החול?? כמובן החוזרים בתשובה שיודעים לזהות מאיפה השקר יונק !!! ואף שאני כרגע במקום של שקר (טינטרנט) אני מחפש לחזק את האמת שתעזור ולא תהרוס כי ... בלא בגד אפשר !! אבל בלא שכל אי אפשר !! וחבל על כל גנבת דעת שיש בקניון ! וגונבים אותך נשמה פשוט גונבים !! את תגידי לי מה השטות מה החפירה בגלל קניון !!? טוב בסדר ילדה טובה של אמא אין כמוך !! יותר קל לחשוב לפני שכותבים ! ובטח שלא לשמוע למי שמחריב אותך ! יש מקומות הרבה יותר צנועים לבקר בהם במידה ויש לך את הזמן אז בהצלחה בחיפושים אחר מקומות טובים !!
 |
|