תמיד הייתי בטוחה שסיפורים כאלה קורים רק בהזיות, הוא מורכב מטוב ורע לחברה שלי נקבעה פגישה הבחורה הגיעה כרגיל, וגם הבחור והיא יחסית די נהנתה והחליטו להמשיך לפגישה שניה לאחר פגישה שניה הבחורה עשתה חושבים והחליטה שמאוד נחמד אבל בעלי הוא לא יהיה, וביקשה זמן לחשוב הבחור כנראה שלא השלים עם הענין והבחורה מקבלת טלפון לאחר מספר ימים של: "בואי נצא למרות שהשידוך ירד" (בואו לא נדון ת'בחורה) הם יצאו עוד פעמים בלי ידיעת ההורים וכל הדרך היא אומרת: מוזר שבחור כ"כ טוב כמו בברורים, עושה דבר כזה.
יום אחד בהיר היא מקבלת טלפון, בואי ניפגש אבל דחוף!!!!!!!!!!! הבחורה מגיעה לפגישה בחשש ורואה ת'בחור מולה עם רכב (בחיים היא לא שמעה על זה שהוא נוהג) כמו עוד הרבה שהיא לא ידעה...
והבחור מפיל על הבחורה פצצת עולם אני לא הבחור שחשבת שאני!!! לא קוראים לי משה כהן אני בכלל חבר שלו והסכמתי ללכת במקומו לפגישה, ומאוד נהנתי ומשם זה התגלגל
הבחורה ההמומה בלעה את לשונה בהלם מחוסר מידות ככה להתעלל בבחורה והדבר היחיד שהיא פלטה: "אני רוצה הביתה"
תוקן על ידי פספוסה ב- 02/12/2012 03:53:45
נשלח ב-2/12/2012 11:20
הזוי..
כמדומני שהיה פה אשכול שנקרא"בנות תפסיקו לשחק בפגישות" מעניין בדיוק מי משחק..
נשלח ב-2/12/2012 11:23
הזוי. מקווה בשבילה שזה יגמר מהר ובטוב...
תכלס? לא היה מעניין אותי מה הסיבה של הצד השני למשחקי "רחל ולאה" האלה, הייתי אומר ביי במקום. תלוי במצב רוח הייתי שוקל לפתוח את הנושא בפני מי שסידר את הפגישה...
הזוי.
נשלח ב-2/12/2012 11:29
חבר'ה הסיפור אמיתי לחלוטין הבחורה במצב נפשי מוזר הבטחתי לה את התגובות שלכם לכתוב מדומיין לא עוזר
נשלח ב-2/12/2012 11:39
מה היא רוצה בדיוק שנגיב?
נשלח ב-2/12/2012 11:44
היא לא רוצה שומדבר ספציפי האמת... אני ביקשתי ממנה רשות להעלות את זה כאן
לא יודעת חשבתי שיותר יגיבו
נשלח ב-2/12/2012 11:47
חכי שיחזרו החב'רה מהעבודה ... כולם עסוקונים קצת...
נשלח ב-2/12/2012 11:50
תבהירי ממה היא נפגעה יותר מהבחור שעבד עליה, או מזה ששלח מישהו אחר במקומו.
נשלח ב-2/12/2012 11:54
למה גבר לא יכול להתמודד הבנתי מהבחורה שהוא שמע איך שהיא נראת לא התאים לו שלח חבר במקומו סליחה??????????? מה את ילד?? לך תבלה שעה וחצי ותזרוק אותה אח"כ מקובל אבל לשלוח חבר ועוד לתת לו להמשיך עם זה כלומר לעבוד על ההורים שלך שבאת היית בפגישה לקבל תשובה שרוצים עוד אחת ומה היה קורה אם היא היתה רוצה להמשיך בשידוך רגיל ??????
נשלח ב-2/12/2012 12:04
לא יודע איזה אחד מהבחורים האלה יותר חולני!! (כן זה השלב שבו אני פורק עצבים...) אם היא כ"כ זוועה אז אתה שולח את חבר שלך? רק היה חסר שה"בחור המקורי" היה אשכנזי וה"חבר לשעת צרה" איזה ספרדי כדי להשלים את התמונה החולנית!!! פשוט ביזיון!!! הייתי מפרסם את הסיפור ודופק ל"בחור המקורי" את השידוכים לנצח!! (טוב לא באמת אבל כייף לצעוק את זה מעל למקלדת חחח) ומה נראה להם? אם זה גם ככה "דייט בכאילו" איך לכל הרוחות הם מרשים לעצמם "לזרום" לפגישה שניה?! באמת לא ברור לי איזה אחד מה"גברים" האלה יותר טיפש מהשני...
והבחורה? טוב מה יש לומר? יהיה בסדר, הכל עובר...
נשלח ב-2/12/2012 12:08
זה היה יכול לעבוד, מה זה משנה אם זה משה כהן או לא? =)
ואת בטוחה שהוא לא המציא את זה כדי להתנקם בה?
נשלח ב-2/12/2012 12:09
הבחורה? טוב מה יש לומר? יהיה בסדר, הכל עובר... השאלה היא איך זה עובר... אכן זה משבר לא קטן, אבל היא צריכה לשמוח שהיא לא נפלה איתם לכל החיים.
נשלח ב-2/12/2012 12:16
להתנקם בה על מה???
נשלח ב-2/12/2012 12:18
על זה שהיא הורידה אותו, אלא מה?
וחוצמזה אם זה היה עובד פתאום כולם היו מכריזים בצהלה: "סייעתא דשמייא" / "השגחה פרטית" וכו'..
טוב אז לא תמיד יש סוף טוב. ושידוכים זה תמיד סוג של חתול בקופסא... =)
נשלח ב-2/12/2012 12:28
עד כדי כך המח של הגברים מעוות ??????????? להתעלל בבחורה על זה שהיא הורידה אותו