|
|
| נשלח ב-2/12/2012 12:46 |
|
| |
בכלל הם היו צריכים לחטוף אותה....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 12:51 |
|
| |
| פספוסה כתב: |  | תמיד הייתי בטוחה שסיפורים כאלה קורים רק בהזיות, הוא מורכב מטוב ורע לחברה שלי נקבעה פגישה הבחורה הגיעה כרגיל, וגם הבחור והיא יחסית די נהנתה והחליטו להמשיך לפגישה שניה לאחר פגישה שניה הבחורה עשתה חושבים והחליטה שמאוד נחמד אבל בעלי הוא לא יהיה, וביקשה זמן לחשוב הבחור כנראה שלא השלים עם הענין והבחורה מקבלת טלפון לאחר מספר ימים של: "בואי נצא למרות שהשידוך ירד" (בואו לא נדון ת'בחורה) הם יצאו עוד פעמים בלי ידיעת ההורים וכל הדרך היא אומרת: מוזר שבחור כ"כ טוב כמו בברורים, עושה דבר כזה.
יום אחד בהיר היא מקבלת טלפון, בואי ניפגש אבל דחוף!!!!!!!!!!! הבחורה מגיעה לפגישה בחשש ורואה ת'בחור מולה עם רכב (בחיים היא לא שמעה על זה שהוא נוהג) כמו עוד הרבה שהיא לא ידעה...
והבחור מפיל על הבחורה פצצת עולם אני לא הבחור שחשבת שאני!!! לא קוראים לי משה כהן אני בכלל חבר שלו והסכמתי ללכת במקומו לפגישה, ומאוד נהנתי ומשם זה התגלגל
הבחורה ההמומה בלעה את לשונה בהלם מחוסר מידות ככה להתעלל בבחורה והדבר היחיד שהיא פלטה: "אני רוצה הביתה"
תוקן על ידי פספוסה ב- 02/12/2012 03:53:45 |
| למה את הבחור אפשר לדון ואת הבחורהשרצתה לצאת איתו סתם שלא למטרות נישואים אי אפשר לדון ״לא לחינם הלך לו הזרזיר אצל העורב אלא משום שהוא בן מינו״
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 12:54 |
|
| |
אחד הסיפורים המוזרים
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 12:57 |
|
| |
| נחתום כתב: |  | למה את הבחור אפשר לדון ואת הבחורהשרצתה לצאת איתו סתם שלא למטרות נישואים אי אפשר לדון ״לא לחינם הלך לו הזרזיר אצל העורב אלא משום שהוא בן מינו״ |
|
ידעתי שיבוא הטיפש שיבין את מה שלא צריך להבין
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 13:03 |
|
| |
דבר אחד לא הבנתי כתבת על הסיפור ״הוא מורכב מטוב ורע״. חיפשתי את הטוב ולא מצאתי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 13:21 |
|
| |
אז מה היה לנו פה:
1. בחורה מורידה, ממשיכה להיפגש (לאיזו מטרה ?), ואח"כ טוענת שהיא נפגעה נפשית (ממה ?).
2. בחור ששולח חבר במקומו (אולי מלכתחילה כל הפגישה נקבעה כדי לעשות טובה לחבר), וחבר שחקן טוב.
מילא אם היתה רוצה אותו רק מתלבטת האם להוריד בגלל זה, אבל אם היא בכל מקרה רוצה להוריד מהי ההתלבטות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 13:37 |
|
| |
מה היה לנו פה את הסיבה להורדה הראשונית אתם לא יודעים והפגיעה הנפשית היא ברורה היא לא שיקרה על הבחור היא היתה הכי אמיתית איתו הכל היה פתוח
לא שיתפתי אוכתם בהתלבטות האם להוריד לא שאלתי דבר כזה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 13:49 |
|
| |
| פספוסה כתב: |  | מה היה לנו פה את הסיבה להורדה הראשונית אתם לא יודעים והפגיעה הנפשית היא ברורה היא לא שיקרה על הבחור היא היתה הכי אמיתית איתו הכל היה פתוח
לא שיתפתי אוכתם בהתלבטות האם להוריד לא שאלתי דבר כזה |
| לא שאלת דבר כזה או אחר בעצם לא שאלת כלום סיפרת לנו סיפור ובקשת שנביע את דעתנו על סמך הנתונים שנתת ואז התלוננת שדעתנו לא בדיוק כדעתך ואנחנו לא ממש מעריצים את הבחורה (לא שחלילה מישהו כאן רמז אפילו שהבחור בסדר או מתקרב להיות כזה)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 13:55 |
|
| |
כל המיתתמים שקיימים פה בפורום, שנוטים להתעלם מהעוול שנעשה לבת ישראל כשרה, מה המטרה ומה הרעיון? בחורה מגיעה לפגישה מתוך מטרה לפגוש מישו מסוים, אותו אחד מתעלם ממנה בחוסר מידות ו"מסדר" לה חבר לפגישה. פגיעה ראשונה בבחורה: הבחור לא נכח בפגישה לאחר שביררה עליו. פגיעה שניה בבחורה: הגיע בחור שאין לה שמץ מי הוא ומה פישרו. פגיעה שלישית: עבדו עליה. היא נהנית, אז מה? טבעי שבנאדם יהנה במיוחד שהיא בונה תילי תילים של דברים ע"ס האינפורמציה שמשלימה לה את ההתרשמות מהבחור. ממשיכה לפגישה נוספת ומחליטה להוריד. פגיעה רביעית בבחורה: למה הבחור לא הוריד? מתאים לך, תציע מכובד! זה לא דרך לעשות שידוך דרך "עבודה" על בחורה. קשר אמיתי ויציב ובר קיימא מתחיל מאמת, ורק אמת. הקשר ממשיך ללא ידיעת ההורים. טעות של הבת? נתון לשיקול דעת, תלוי מה הרקע ומה הנסיבות, בטוח שהיא אוכלת את הלב על זה עכשיו. הבחור ממשיך את הקשר בצורה הזו, עוד פגיעה בבחורה (כבר לא סופרת..) לא מספיק אתה מתעלל בה ומציג את עצמך כמישו אחר, מהי הזכות שלך להמשיך בקשר שכזה ועוד בצורה לא ראויה??? הדרך שבה הוא חשף בפניה את הנתונים, שוב נעשה לה עוול. אז קשה עד בלתי אפשרי לדון אותו ואת הבחור הראשון לכף זכות. זוהי שחיתות וחוסר מידות בהתגלמותו. עכשיו תסבירו לי מה הקשר לצאת על הבחורה שלא עשתה עוול לאיש, כי אם אולי לעצמה, ולא על הבחורים שהתנהגו בצורה מזלזלת שכזו? אני לא באה להכליל את המין הזכרי, וברור שאנו אמורים לדון לכף זכות, אז בבקשה, פיחו פיכן ויאירו דבריכם איך ניתן לדון לכף זכות את הבחורים הללו.
וליטאי, אם השידוך היה יוצא אל הפועל, מסכימה איתך שהיו אומרים משמים, אבל יש צורה ודרך לנהל שידוכים במחננו, וכל אחד ינהג כדרכו, לקחת נערה טובה ולהפיל אותה עם בחור שלא מתאים לה משום בחינה, וברור שלא היה עובר את הבירורים של המשפחה ולגרום לה להתנהג בצורה שכזו, שלא מתאימה לה (וביננו, לא קשה לגרום לבחורה לעשות כאלה דברים, אתה אומר לה שאתה ממש רוצה אותה ועשית לה את זה...)- זה רוע לב, וקשה לי לראות בחורה שכ"כ תסלח ותבליג על מעשים שכאלו ותסכים להתחתן עם בנאדם שכך עבד עליה והתעלל בה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 14:08 |
|
| |
אף אחד לא פקפק בגודל העוול שנעשה לה ואף אחד לא דן את אותו בחור לכף זכות . רק פקפקו בכשרותה של אותה בת ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 14:14 |
|
| |
נחתום, לא חושבת שמעידה ח"פ יכולה להעיד או שלא להעיד על כשרותה של בת ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 14:19 |
|
| |
אז פשוט תעירי את חברהשלך
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 14:21 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | נחתום, לא חושבת שמעידה ח"פ יכולה להעיד או שלא להעיד על כשרותה של בת ישראל. |
| יש מצב גם אצל הבחור זאת היתה מעידה ח״פ הבחור המקורי לא יכל/רצה להגיע לפגישה ושלח את חבר שלו כדי לא לפגוע בבחורה שמבטל פגישה הפגישות לא היו למטרות נישואין אלא בשביל הנימוס וכדי לא לפגוע מה שקרה אחרי זה זה שהבחור נדלק ולא חשב מהראש, כדי לוודא שלא פוגע בבחורה הוא הבהיר לה שהפגישות הם לא למטרות נישואין והיא זרמה עם זה בסופו של יום הוא גילה לה והיא זרקה אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 14:25 |
|
| |
ההבדל העיקרי בינהם שאצלו המעידה היתה במודע ומתוך מחשבה. ואצלה, כהמשך של שידוך. אני לא מסכימה עם הנכונות שלו ללכת ולהחליף חבר, אני לא חושבת שמישו הגון וישר היה עושה מעשה שכזה. וכן, תשווה את העוגמת נפש שיש לבחורה כרגע לעומת מה שהיה יכול להיות לה לו רק בוטלה הפגישה, ותשער מה התגובה שלה תהיה ואיזה עדיפות היתה לה לאיזה מקרה. יש לי חשש קל (?) שאתה מכיר את הסיפור מהצד השני או שאתה מכיר סיפור דומה שאולי לא התפתח עד כדי. ומזה נובעות התגובות
|
|
|
|
|