|
|
| נשלח ב-2/12/2012 14:30 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | ההבדל העיקרי בינהם שאצלו המעידה היתה במודע ומתוך מחשבה. ואצלה, כהמשך של שידוך. אני לא מסכימה עם הנכונות שלו ללכת ולהחליף חבר, אני לא חושבת שמישו הגון וישר היה עושה מעשה שכזה. וכן, תשווה את העוגמת נפש שיש לבחורה כרגע לעומת מה שהיה יכול להיות לה לו רק בוטלה הפגישה, ותשער מה התגובה שלה תהיה ואיזה עדיפות היתה לה לאיזה מקרה. יש לי חשש קל (?) שאתה מכיר את הסיפור מהצד השני או שאתה מכיר סיפור דומה שאולי לא התפתח עד כדי. ומזה נובעות התגובות |
| שוב אני לא משווה את הסבל של הבחורה שאין ספק שגדול יותר וגם לא את גודל המעידה של הבחורה לזו של הבחור וודאי שהגון וישר הוא לא , ולא אני לא מכיר סיפורים כאלה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 14:34 |
|
| |
טוב, אז נדון את הבחור לכף זכות שמדובר במעידה ח"פ שלא תחזור, מקווה שהוא ימצא את הדרך לפצות את הבחורה על העוול שנעשה לה, נפיק את הלקחים להבא בשבלינו, ויהי ה' בעזרינו...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 14:51 |
|
| |
בכל מקרה בשידוכים לא תמיד הבחור בפגישה הוא מה שיצא בבירורים, ובפגישות מבררים באמת את טיב הבחור. היא באה להיפגש עם פלוני אלמוני שאמרו לה שהוא בחור טוב, אז זה היה משה כהן במקום שמעון לוי, ביג דיל, שניהם פרצופים לא מוכרים בשבילה.
אם לדון לכף זכות, אולי הבחור הזה שמע מחבר שלו שרוצה להוריד אבל ראה שיכול להתאים לו וידע שמסיבות כלשהם זה לא יעבור שידוך ("נתונים יבשים") והחליט לעשות בדרך הזאת. עובדה שגם כשהיא הורידה הוא עדיין היה מעוניין בה.. כשראה שלא ילך החליט בכ"ז לגלות לה את האמת, לא מרוע לב או נקמה אלא בגלל שממילא זה לא ילך ושלא יקלקל לשני נניח.
הרי אם היא היתה מעוניינת אני חושב שהיא בכ"ז היתה ממשיכה למרות התרגיל הזה..
לפעמים המטרה מקדשת את האמצעים, כמו יעקב שלקח במרמה את הברכות מיצחק.
שוב, זאת רק תיאוריה, אולי הוא באמת סתם מ**** שאוהב לצאת לפגישות ולצחוק עם חברים, אבל לכל דבר יש 2 צדדים ולא ברור לגמרי מה היה פה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 15:30 |
|
| |
תודה אדם
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 19:06 |
|
| |
תוד' לגמרי.. לא יכולה להיות תגובה יותר טובה....
(אני מנסה לחשוב אם היה קורה לי דבר כזה... אוחחחחחחחח הייתי נקרעת מצחוק............(אני מקווה))
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 20:26 |
|
| |
קודם כל הייתי אומר לבחורה לזרוק אותו לקיבינימט. בחור שעושה כאלו דברים בשלבים הfי רגישים של הקשר כאשר הקשר בשלבי התהוות יעשה כאלו דברים גם בשלבים מאוחרים יותר של הקשר... וזה עלול להיות יותר גרוע.
אני לא יכול לחשוב על הצד של הגבר, סורי אבל שום דבר בעולם לא מצדיק התעללות כזו בבחורה. (ושלא יאמר שהוא חשב שהיא תסכים לצאת ולהיפגש איתו אחרי שהיא תדע את זה כי הוא יודע שאף אחת/ד נורמלי לא היה עושה את זה)
קשר אמור להיבנות על בסיס של אמון הדדי ואילו קשר שמתחיל כך אני לא רוצה לחשוב איפה הוא יסתיים.
אז שלא יבואו כל מיני ניקים ויצדיקו אותו כי אי אפשר!!!
לכן המלצתי שתברח ממנו כמו מאש
תוקן על ידי צדיקאלוקי ב- 02/12/2012 20:30:15
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 21:06 |
|
| |
אוי איזו התעללות, מינימום מקלט לנשים מוכות.. =)
לא נסחפתם? הרי מלכתחילה כל הרעיון של שידוכים הוא להיפגש עם מישהו חצי אנונימי ולהכיר אותו יותר טוב ולבדוק אם יש בסיס להמשך משותף. (או שככה חשבתי שעובדים אצל החרדים)
כבר שמעתי על סיפורים שמישהי נפגשה באיזה לובי וראתה שם בחור "אתה יוסי?" והוא עונה שכן ומכאן לשם זה ממשיך לפגישה שניה ושלישית כשבעצם היו 2 יוסי שהיו צריכים להיפגש באותו לובי.
זה באמת לא יפה מה שהוא עשה אבל לא להיסחף, הוא לא ממש רימה אותה. הוא לומד בישיבה X כמו אותו פלוני, הם באותו גיל ואולי (לא שאלתי) יש להם אותו שם פרטי. כל השאר הרי שולי, לא? ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 21:47 |
|
| |
הוא היה צריך לומר לה את זה בפגישה שניה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 21:49 |
|
| |
מפגישה שניה לרביעית, זה לא הופך את זה להתעללות...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 21:54 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | הוא באמת סתם מ**** |
| אהאה.. אז תגיד מפגר. מה הבעיה? אני מסכימה לך..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 21:57 |
|
| |
אדם, נראה לי שאתה הראשון שתגיד שישיבה וגיל זה לא ממש מה שמייחד את הבן אדם. אותי לא מזעזע שהם המשיכו בלי ידיעת ההורים - כבר שמענו על מקרים כאלו ואחרים שהסתיימו לטוב ולרע. הנקודה המרכזית פה היא החלפת הזהות, ואני מבין מאוד למה הבחורה במצב רוח "מוזר". אחרי שהיא יצאה עם מישהו כמה וכמה פעמים, ובטח חשבה עליו הרבה ופיתחה כל מיני תיאוריות ואבחנות, פתאום מתברר שזה לא הוא, ועכשיו כל המחשבות האלו מנותקות בת אחת מהמציאות ומסתובבות לה בראש בלי שיהיה להם על מה להיאחז..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 21:58 |
|
| |
טיע, רוצה עוד אופציות למילות גנאי אופייניות לגברים המתחילוות במ******* (ויש הרבה)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 22:01 |
|
| |
כל הכבוד תרי. תמיד אמרתי שיש לך מח בריא!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 22:07 |
|
| |
יש משו בזה.. זה כמו לגלות ניק כפול או משו, על מישי שמכירים... =) ועוד במיוחד בנות, אלופות בדמיון מפותח...
אבל עדיין, הסיפור הזה יכול להגמר בטוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 22:12 |
|
| |
כשאתה אומר "פתאום מתברר שזה לא הוא" למה אתה מתכוון חוץ מהת.ז.? מה הוכחש בתיאוריות והאבחנות שלה, הוא הרי לא עטה מסכה על עצמו במהלך הפגישות? (ככה הבנתי)
כל העניין של השידוך הוא להכיר בן-אדם "זר" מאפס אז מה הופסד פה חוץ מאיזה שם משפחה ואולי עוד כמה דברים "שוליים" במרכאות?
אני מבין את ההרגשה של הבחורה ש"רימו" אותה, אבל בתכל'ס היא באה ע"מ לבדוק מישהו אם הוא מתאים לה או לא וזה הכל. היו אפילו סיפורים פעם שההורים ביררו על "משה כהן" אחר באותה ישיבה ובאותו שיעור. לפעמים זה בכ"ז הלך ולפעמים גילו את הטעות והורידו (מוצדק או לא זה כבר נושא אחר)
|
|
|
|
|