| נשלח ב-2/12/2012 14:04 |
|
| |
דיווח מביהכנ''ס הגדול י-ם פר' וישלח.
קבלתי במייל...
אחיין שלי התפלל השבת בבוקר בביהכנ''ס הגדול בי-ם ומאוד נהנה, הוא מספר שניגש לפני התיבה חזן צעיר, בחור נחמד ביותר בשם לייזר מברוק או משהו, והבחור פתח פיהו בקול גדול ומלא רגש ונוסח ייחודי ומעניין, נאמר לו שזה ע''פ הנוסח שכתב המאסטרו הגדול מר אלי יפה, ושאלעזר ברוק הוא מתלמידיו בביה''ס לחזנות פ''ת, הוא סיפר שמה שהוא אהב זה את הקלילות האנטרפרטציה וכושר הדינמיקה של הבחור כבקי ורגיל כך אמר, לא האריך ולא קיצר ממש טעם עונג שבת אמיתי. אשרינו שישנם אנשים שגורמים להמשכיות הנפלאה הזו להמשיך שיעלה ויצליח ויעשה כבוד בהמשך הדרך...
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 14:29 |
|
| |
אדון אבי היקר, המידע שלך לא נשמע אמין, אם נכחת במקום, אתה יכול לדווח, אם לא נכחת זה לא נשמע אמין מה שמעת מאחיין שלך או מהנכד שלך..............
בלי קשר, אני חושב שיש הרבה מה לשמוע מאלעזר ברוק, אני בטוח שהשומעים נהנו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 16:15 |
|
| |
לייזר הגיש תפילה נעימה, או כפי שזלי יפה אמר חזן נעים ותפילה נעימה, ביצע הרבה נגיעות שבנויות על נוסח ותפילותיו של ישראל רנד שספוג בעצמותיו, הייתי אומר שאף שמעו את המקהלה של רפי ביטון בין הצלילים.... כך שלפרט הכל איני יכול רק על קצה המזלג ה' מלך של קאצ'קו ממקומך זילברטס ושלום עליכם אבל עוד הרבה נגיעות חזניות, וכן חלקים נכבדים בנויים על נוסח של המאסטרו הגדול מכולם, וגם טעימות מהנוסח של ההוא שעבר למכון השני... לא נורא קצת מותר.... היה יפהפה עלה והצלח לייזר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 18:50 |
|
| |
קוסוביצקי - תודה על כתיבתך שמרובה ב"נגיעות" אבל "הנעייס"של ההוא שעבר
למכון השני,,,,,,,,נשאר בגדר תעלומה
האם תוכל להרחיב בנדון
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 02/12/2012 18:54:03
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 21:39 |
|
| |
ובכן שרגא פייבל אין מסרבים לפעיל שבפעילי הפורום , כוונתי למי שפעם בשנה מותר לקללו וגם זה בטעות...יותר לא אפרט מטעמים המובנים למי שמבין. אם כבר עליתי אציין עוד קטע וזה "בריך שמיה" של יוסלה הפזמון עם מנת הבשר, בקיצור החלק השני... לייזר, שיחקת אותה 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2012 13:43 |
|
| |
בטוחה אני בזאת שבית הכנסת הגדול בירושלים בשבת כבר לא היה אותו בית כנסת כפי שהיה לפני פטירתו של הרב ישראל מונק המוזיקאי הדמות האהובה עם החיוך שלא מש מפניו. תפילת השבת היתה טעונה בכל כך הרבה רגשות וזה פעל. אני חושבת שלפחות כאן בפורום בתקופה הזאת יש להימנע מפוליטיקות ולשון הרע . אולי היה כדאי לפתוח אשכול עם קבלות לזכרו של הרב ישראל מונק. לעניין האשכול תפילתו של אלעזר הרשימה את מתפללי בית הכנסת וקיבלתי דשי"ם חיובים מאוד לגבי התפילה של אלעזר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2012 18:05 |
|
| |
שלום, הייתי בתפילת הבוקר בבית הכנסת הגדול בירושלים ומאוד נהנתי הנוסח של אלי יפה נוסח מרשים יש בזה המון מחשבה כשהוא ביצע בגישתו שלו עם אילתורים ועתה שמעו נא רבותי מה אמר מוסיקאי מנצח גדול שנכח בבית הכנסת: שיש עתיד גדול ויש הרבה שאפשר ללמוד ממנו, הוא יודע מה יש לו ומה אין לו, מוזיקלי ומוכשר יודע כיצד לעמוד על במה מאוד מאוד התרשם ממנו. אז מי אני שיביע את דעתי. אני מאחל הצלחה לחזן בהמשך הדרך
תוקן על ידי קובי_R ב- 03/12/2012 18:06:31
|
|
|
|
|