בית פורומים עצור כאן חושבים

קטני עיר הנידחת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/12/2012 23:19 לינק ישיר 

בילי
כרגיל לא הבנתי את כל מה שכתבת, אבל אעיר על המשפט הבא:
"רחמים על הטף תיתכן אולי דוקא על ידי אי השארתם בחיים, יתמותו מאב ואם אחיו ואחיותיו יחד עם רצון של נקמה תמידית ואף התפתחות חברת נוקמים לגאול את דם הוריהם קרוביהם, הלזה חיים יקרא"

כפי שציינתי כבר אפשר לאמץ את הילדים הללו, ואין צורך שהם ידעו מה קרה להוריהם (בפרט אם הם עדיין קטנים מאד), או אם הם גדולים יחסית א שיש חשש שהדבר יוודע להם בכל זאת אפשר לשטוף להם את המוח כדי שיקבלו זאת בהבנה (אך תגיד לי שזה בעיה בשבילך :-) )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2012 23:28 לינק ישיר 

אגנו

קצת פרימיטיבי לחשוב שאפשר למכור לציבור של אלפים שנשארו חסרי קרוב ביולוגי לוקשים לאורך זמן,
גם איני יודע כמה להט ציבורי היה באותם ימים לאמץ ילדים ערבים שקטים ומנומסים להפליא מהפריזי והכנעני ,,
אותך דוקא כן הייתי מאמץ הינך נשמע לי בחור טוב ,[באמת]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2012 23:33 לינק ישיר 

בילי

אם תעיין באשכול שפתחתי לגבי ניסי מלחמת המפרץ תראה שלא כל כך קשה למכור לוקשים לאלפי אנשים לאורך זמן :-) בפרט בעידן שלפני האינטרנט :-) 

ומה שכתבתי לגבי האימוץ - לא חייב להיות דווקא ע"י יהודים. יש מספיק אנשים חשוכי ילדים בעולם מסביבנו.

ולגבי האימוץ - נראה לי שאני מבוגר ממך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2012 23:38 לינק ישיר 

אתה יכול לשטוף את המוח לילד בן 8 שראה איך רוצחים את אימו ואביו אחיו ואחיותיו ?
לא חשבתי שיהודים יאמצו אותם למרות שגם זו אופציה ,
אימוץ להמונים ודאגה הומנית של מדינות באותם ימים איני יודע כמה היתה נפוצה אם בכלל,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2012 23:43 לינק ישיר 

ביליצר
למה הוא צריך לראות איך רוצחים את משפחתו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2012 23:45 לינק ישיר 

אתה אומר שיעשו את זה באופן מאורגן כמו ביזכור,,קינדר ארויס,,
מותק ,מדובר במלחמה של פעם לא בצהל מול עזה,
זה גם לא האישיו,רצח שלא בפניו בצורה שאתה מציע כבפניו דמי,
צלקות של אובדן שלא ניתנות לאיחוי,רק כעס ונקמה זורמת בעורקים,

תוקן על ידי ביליצר ב- 05/12/2012 23:48:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2012 23:49 לינק ישיר 

בילי
ניחא, אני לא אתווכח איתך על ילדים בני 8 למרות שיש לי מה לענות, אבל אין לי כוח להכנס לזה.
איך אתה מצדיק לשיטתך זו הריגתם של תינוקות בני שנה ושנתיים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2012 00:05 לינק ישיר 

הרעיון נשאר אותו דבר ,יתמות,ונקמה בבוא הימים שלא תורמות לא לשלום ישראל ולא לשלום הילד ומי ערב לך בהבטחתך שטוב חייו ממותו ,אולי להיפך?
ומאידך טיעון קדושת החיים ?מי קבע ומהיכי תיתי?

מסכים לגמרי אם דבריי נשמעיםפרובוקטיביים ואולי אף מקוממים וזועתיים,אבל אם החלטת לעצור ולחשוב מחוץ לקופסא אתה אמור להתמודד גם עם זה ,
אנחנו הרי ממילא מתמודדים אם מה שכתוב במקורות להסביר טעמא דקרא עם קביעות אנטי מוסריות בעיני בשר ,
אם אתה מעדיף טיעון רציחת ילדים על רקע גנטיקה אז הנה לך בבקשה ,
,,העליתי פשוט היבט אחר,

תוקן על ידי ביליצר ב- 06/12/2012 00:11:03

תוקן על ידי ביליצר ב- 06/12/2012 00:11:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2012 00:11 לינק ישיר 

ביליצר

אני ודאי בעד לחשוב מחוץ לקופסה, וכמו שאתה רואה אני מתמודד עם הטיעון שלך ולא רק מפטיר "מזעזע" כפי שעשה כאן מישהו קודם. אבל אחרי המחשבה והעיון אני חושב שהטיעון שלך מופרך לחלוטין, לפחות בכל הנוגע לתינוקות בני שנתיים או פחות.

תינוק בו שנתיים או פחות שיאומץ ע"י יהודי בארץ או גוי בחו"ל לא יסבול מיתמות, וגם לא צריך לדעת כלל שהוא מאומץ או מי היו הוריו האמיתיים ומה קרה להם. גם אם ראה מה קרה להוריו אין שום סיכוי שהוא יזכור זאת בגיל מבוגר.

תוקן על ידי אגנוסטיק ב- 06/12/2012 00:13:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2012 00:13 לינק ישיר 

ביליצר כתב:
הרעיון נשאר אותו דבר ,יתמות,ונקמה בבוא הימים שלא תורמות לא לשלום ישראל ולא לשלום הילד ומי ערב לך בהבטחתך שטוב חייו ממותו ,אולי להיפך?
ומאידך טיעון קדושת החיים ?מי קבע ומהיכי תיתי?

מסכים לגמרי אם דבריי נשמעיםפרובוקטיביים ואולי אף מקוממים וזועתיים,אבל אם החלטת לעצור ולחשוב מחוץ לקופסא אתה אמור להתמודד גם עם זה ,
אנחנו הרי ממילא מתמודדים אם מה שכתוב במקורות להסביר טעמא דקרא עם קביעות אנטי מוסריות בעיני בשר ,
אם אתה מעדיף טיעון רציחת ילדים על רקע גנטיקה אז הנה לך בבקשה ,
,,העליתי פשוט היבט אחר,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2012 00:14 לינק ישיר 

אגנוסטיק כתב:
ביליצר

אני ודאי בעד לחשוב מחוץ לקופסה, וכמו שאתה רואה אני מתמודד עם הטיעון שלך ולא רק מפטיר "מזעזע" כפי שעשה כאן מישהו קודם. אבל אחרי המחשבה והעיון אני חושב שהטיעון שלך מופרך לחלוטין, לפחות בכל הנוגע לתינוקות בני שנתיים או פחות.

תינוק בו שנתיים או פחות שיאומץ ע"י יהודי בארץ או גוי בחו"ל לא יסבול מיתמות, וגם לא צריך לדעת כלל שהוא מאומץ או מי היו הוריו האמיתיים ומה קרה להם. גם אם ראה מה קרה להוריו אין שום סיכוי שהוא יזכור זאת בגיל מבוגר.

תוקן על ידי אגנוסטיק ב- 06/12/2012 00:13:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2012 00:26 לינק ישיר 

תוקן על ידי ביליצר ב- 06/12/2012 00:41:24

תוקן על ידי ביליצר ב- 06/12/2012 01:11:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2012 00:42 לינק ישיר 

אני דוקא חושב שדבריך מופרכים ואף לחלוטין ,
אין סיכוי שלא לשמוע סיפור היסטורי של רצח עם בבוא הימים ולא להיוודע באיזשהו אופן שהינךחלק מאותה זועה בפרט שאינך בן יחיד,
יחד עם זאת שלא חסרות משפחות שכן ישרדו [בנגוד לתת מודע שיש לך כרגע במוח שבעמלק לא נשאר שריד ופליט ]מאותה מלחמה ,שישמחו לספר לו בנוסטלגיה על שכיניהם הוריו ועל משפחתו,
הוא יצטרך רק סכין ויהודי אקראי שיפגוש ברחוב בכדי לספק לעצמו קצה נקמה בפרט באותם ימים וזה במקרה הטוב,ואיתור חברים דומים בכדי להתארגן למבצע  במקרה הפחות טוב,
אתה תמיד תשפוט בעיניים המתונות שלך ובדאגה לשלום הילד [מאות ואלפים]שהינך מכיר היום שבודאי יעשו כל מאמץ בכדי לאתר משפחה מאמצת מתאימה וידאגו שיגדל מחונך ,תרבותי רגוע ושקט ללא צרכים של לעורר פרובוקציות נקמניות
,אבל עינינו רואות גם הרבה יוצאי דופן גם היום ,ועל אחת כמה וכמה כשהרקע לאימוץ זועתי פי כמה דאז,
ועם כל הכבוד על אומץ הלב לאמץ אלפי ואולי מאות אלפי ילדים בטרנספר לחול, אנחנו מדברים על אלפי שנים קודם העולם המלטף וההומני עם מטוסי ממתקים אמריקאים בדרך לחו"ל המבוקש תוך שעות ספורות  שהינך מכיר היום,

תם ונשלם הויכוח הפסיכולוגי והפילוסופי ,

עכשיו לאמת העובדתי של אותם ימים,
לא אימוץ להמונים אלא עבדים ושפחות לעבודת פרך כפשוטו ,

תוקן על ידי ביליצר ב- 06/12/2012 00:56:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2012 01:06 לינק ישיר 

ביליצר

אתה טועה לחלוטין. כדי להבהיר זאת אשאל אותך כמה שאלות ואתה תענה עליהן (בסגנון הסוקרטי), עד שתגיע בעצמך להבין את טעותך.

שאלה ראשונה:
מדוע בכלל הורגים את ההורים של הילדים האלו עד האחרון שבהם? האם זו סתם רצחנות בלתי מרוסנת או שיש מאחוריה איזושהי סיבה טובה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2012 01:17 לינק ישיר 

אגנו

בשביל שאלות טריויה אולי עדיף שנחכה למחר כי עייף אנוכי אלא אם כן הינך מוכן לפרוס ישר את משנתך,

תוקן על ידי ביליצר ב- 06/12/2012 01:20:13

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > קטני עיר הנידחת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.