יש את הזמרים/אמנים/להקות/מלחינים/... שפרצו פתאום לתודעה שלנו. ככה, בלי הקדמות. את הפריצה הגדולה שלהם, אנחנו רוצים לתעד פה :)
נשלח ב-4/12/2012 23:46
המכביטס - בזכות הקליפ "Candlelight".
נשלח ב-4/12/2012 23:47
שוואקי פרץ עם השיר "רחם".
נשלח ב-4/12/2012 23:47
ברוך לוין - וזכני.
נשלח ב-4/12/2012 23:48
בריו חקשור - התפרסם כמלחין בזכות "ברשות" של שוואקי. (זה זה, נכון...?)
נשלח ב-5/12/2012 00:06
אידי כתב:
בריו חקשור - התפרסם כמלחין בזכות "ברשות" של שוואקי. (זה זה, נכון...?)
אמת ויציב.
נשלח ב-5/12/2012 00:10
להקת החבר'ה עם 'יהא שלמא רבא' עד היום, יש הרבה אנשים שלא מכירים שום שיר אחר שלהם (אולי גם את 'לך'. ופה זה נגמר) הפסד שלהם!
נשלח ב-5/12/2012 00:34
פסנתר_כנף כתב:
בריו חקשור - התפרסם כמלחין בזכות "ברשות" של שוואקי. (זה זה, נכון...?) אמת ויציב.
וואלה ...לא ידעתי ! דווקא שיר חמוד הלחין
נשלח ב-5/12/2012 00:36
פסנתר_כנף כתב:
להקת החבר'ה עם 'יהא שלמא רבא' עד היום, יש הרבה אנשים שלא מכירים שום שיר אחר שלהם (אולי גם את 'לך'. ופה זה נגמר) הפסד שלהם!
כמה שזה נכון !!!
נשלח ב-5/12/2012 00:36
אברהם פריד - "קל ההודאות" עברו כמה ימים מאז...
אפרים מנדלסון - כאייל תערוג
טונה ויליגר, סליחה... ישראל ויליגר - היה לו להיט פעם "זה כלל גדול" וזהו נעלם..
שטרייכר - אלוקי נשמה - או - אין ערוך, לא זוכר מה קדם למה או שבאו ביחד, אבל אלוקי נשמה לדעתי היה זה שפירסם אותו
שלמה כהן - מכניסי רחמים . ובשלב הרבה יותר מאוחר השיר "למעלה"
יידל ורדיגר - בזכות אבא שלו... אבל השיר "שירו למלך" היה זה שקידם אותו חזק בזכות עצמו.
נשלח ב-5/12/2012 00:40
הייתם הולכים על שלומי גרטנר "מלכה" ?
נשלח ב-5/12/2012 10:18
אז הנה שלי אברומי פלאם-בשצף קצץ. אוהד מושקוביץ-מה שהיה. אסף נגל- וכל החיים/אדיר במרום (להיטי שיא בזמנו). ברוך לוין-וזכני. יהודה גלנץ-נעלה. יהודה דים-שובי. יהודה צ'יק-יש שכר (הפתיח הכי מוזר שאני מכיר). יוני שלמה-הקב"ה. יוסף חיים שוואקי-לא לפחד. יעקב זינגבוים-חזק חזק. ישראל ויליגר- הוא כלל (כמו שהוזכר כאן). ישראל פרנס-אל הנער הזה התפללתי. ליפא שמעלצר-גם זו לטובה. מייקל שטרייכר-אלוקי נשמה (התפרסם אך ורק בגלל עורך המוזיקה בערוץ 7 שחיבב מאוד את השיר) כמו"כ אין ערוך, אנא עבדא, ובעצם ומה לא להיט אצל שטרייכר? מנדי ג'רופי-ארץ אשר תמיד. מנדי וולד-שמח. רגש-מודה אני/קוה אל ה'. שלומי דקס-קומה ה' (או קומה חמישית במצעד הפיזמונים המיתולוגי של רשת א') וכן יערב נא. שלמה שמחה-אם אני לי מילי (להיכן נעלם הזמר המוכשר הזה, בפינת הנעדרים תבוא) אברהם פריד- תניא, אדרבה. מרדכי בן דוד-אוי זה קשההההההההההההה, לא מצאתי להיט ספציפי אולי משיח משיח משיח. יידל-וזכינו. שלמה קרליבך-למען אחי (אוי כמה נדוש). יוסף קרדונר-שיר למעלות. אהרן רזאל-צא מן התיבה. אודי אולמן-וללבנה אמר וי"א מה נאוו-קול צופייך. אוף שימחעס-דור מצוין. מנחם פיליפ-יערב. הקינדרלך-משיח. מידד טסה-על נהרות בבל. עמית ליסטוונד-ואמר ביום ההוא שרוליק הרשטיק-צדיק כתמר יפרח.
מספיק?
תוקן על ידי אריאל222 ב- 05/12/2012 10:19:11
נשלח ב-5/12/2012 10:57
אריאלללל! איזה נוסטלגיות!! עושה לי חשק לשמוע שוב את כל השירים שגדלנו עלהם! חולקת עליך לגבי כמה שירים, פירוט בהזדמנות אחרת...
נשלח ב-5/12/2012 11:21
whisper_s כתב:
אריאלללל! איזה נוסטלגיות!! עושה לי חשק לשמוע שוב את כל השירים שגדלנו עלהם! חולקת עליך לגבי כמה שירים, פירוט בהזדמנות אחרת...
אדרבה ואדרבה, גם אני אישית לא חושב שהרשימה שלי היא קודש קודשים.
[quote] אדרבה ואדרבה, גם אני אישית לא חושב שהרשימה שלי היא קודש קודשים.[/quote] יש בזה משהו קצת אינדוידואלי. יש שירים שאיתם התפרסם הזמר בציבור ויש שיר שגרם לכל אחד באופן אישי להתלהב. השאלה למה התכוונה המשוררת...