|
|
| נשלח ב-8/12/2012 18:59 |
|
| |
שומו שמיים והזדזזעזיעזעי ארץ הקודש.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2012 23:32 |
|
| |
ליטאי תגובה חרדית למהדרין....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 00:34 |
|
| |
הליטאי חרדי למהדרין, התגובות שלו בהתאם
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 05:45 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | | הליטאי חרדי למהדרין, התגובות שלו בהתאם |
|
V
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 14:06 |
|
| |
חוץ מהשאלה,אם זה מתאים לקונספט החרדי ... ? ודאי שלא. השאלה אם אירועים אלו מועילים ? ודאי שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 15:52 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | הליטאי חרדי למהדרין, התגובות שלו בהתאם
V |
|
חחחחחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 19:08 |
|
| |
שמעתי מחבר שמתקיימים שבתות כאלו באיזשהוא פרבר ירושלמי כפרי, קונספט של ארוחות שבת כאשר מסיבים לשולחן אחד מספר זהה של בחורים ובנות, הוא מספר על דברים טובים שיצאו משם, אבל זו התארגנות מקומית למיטב הבנתי ולא משהו מסחרי, כך שאין לי מה לשווק פה. אני בסה"כ מתעניין אם אחד החברים/ות נתקלו בעוד התארגנויות כאלו. מלבד התוצאה המיידית של ההכירות האישית, ישנה תועלת נוספת, בעצם כל אחד מהנוכחים/ות מהווה שדכן/נית בפוטנציה, שהרי לכל אחד ואחת חברים וחברות נוספים. זה רעיון פחות חרדי אבל נותן מענה מסויים לחברה המתבגרים שלנו.
נ.ב לכל מי שפנה בפרטי אני אשמח לעדכן כאשר אדע על התארגנות של שבת כזו ספציפית (אם אדע), כמו כן אפשר לארגן את זה דרך קבוצות בפייסבוק וכד' אם יהיה מי שירים את הכפפה (לי אין פייסבוק).
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 20:40 |
|
| |
| הסתברות כתב: |  | שמעתי מחבר שמתקיימים שבתות כאלו באיזשהוא פרבר ירושלמי כפרי,
קונספט של ארוחות שבת כאשר מסיבים לשולחן אחד מספר זהה של בחורים ובנות,
הוא מספר על דברים טובים שיצאו משם,
אבל זו התארגנות מקומית למיטב הבנתי ולא משהו מסחרי, כך שאין לי מה לשווק פה.
אני בסה"כ מתעניין אם אחד החברים/ות נתקלו בעוד התארגנויות כאלו.
מלבד התוצאה המיידית של ההכירות האישית, ישנה תועלת נוספת,
בעצם כל אחד מהנוכחים/ות מהווה שדכן/נית בפוטנציה, שהרי לכל אחד ואחת חברים וחברות נוספים.
זה רעיון פחות חרדי אבל נותן מענה מסויים לחברה המתבגרים שלנו.
נ.ב לכל מי שפנה בפרטי אני אשמח לעדכן כאשר אדע על התארגנות של שבת כזו ספציפית (אם אדע),
כמו כן אפשר לארגן את זה דרך קבוצות בפייסבוק וכד' אם יהיה מי שירים את הכפפה (לי אין פייסבוק). |
|
תעדכן מתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 23:14 |
|
| |
גם חוצמיזה.. זה נחמד להכיר לא בפורמט של פגישה במלון או בבית קפה.. זה מגוון, נחמד.. גם רואים את הבנזוג בפוטנציה בעוד סיטואציות..
גמלי אין פייסבוק..אבל בואו נרים כפפה ונעשה קבוצה של כל אלה שרצו והתעניינו בזה כאן בפורום
ונעשה עם זה משו..
חח או שזה מדי תעוזתני. עזבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 23:24 |
|
| |
באלי לארגן לכם כזו שבת זה נשמע שבה תלויות כל תקוותיכן וזהו גלגל ההצלה האחרון העומד לרשותכם רק שאתם לא יודעים איך לעשות אתזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 23:56 |
|
| |
יוו שבת פורום!! והפעם גם עם ניקים.. איזה אקשן הולך להיות....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 23:58 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | באלי לארגן לכם כזו שבת זה נשמע שבה תלויות כל תקוותיכן וזהו גלגל ההצלה האחרון העומד לרשותכם רק שאתם לא יודעים איך לעשות אתזה...
|
|
הכנסת גם לזכרים וגם לנקבות...=))
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 23:59 |
|
| |
חחחחח טיע, אם זה היה ניקים, יכלנו לגמור את הסיפור פה, לא צריך לטרוח על שבת...=)
|
|
|
|
|