|
|
| נשלח ב-22/12/2012 22:33 |
|
| |
טוב, לעצם העניין- אני בעד. אינלי פייסבוק ככה שקבוצה בפייסבוק אינלי מושג איך לפתוח, למי שהציע.
ניראה לי שפורמט של 3-3 יילך טוב.. אפשר להתאים שכבות גיל, עדות וכו'..ככה שיהיה סיכוי =)
חשוב להדגיש שהאנשים שיגיעו זה אנשים שניחנים ב"על-מגזריות"..=) תחשבו על זה..
אממ..לגבי הדמות המפקחת נראה לי שאצטרך עזרה..אז אתם מוזמנים לעזור..
אפשר לקבוע תאריך, שעה, מקום ולהריץ את זה.. אז אם יש מעוניינות\נים- ניתן לפנות בפרטי..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 14:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 14:15 |
|
| |
תאמינו לי שיש בי חשק להרים את הכפפה בעצמי... תחכו שאתחתן ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 17:34 |
|
| |
קראתי כל מילה מכהתבה בשקיקה.. נשמע ממש נחמד.. קצת מרגיש פדיחות אבל יפה. אגב, האתר sawyouatsinai אחד המעולים.. זה בייחוד לאנשים אקדמאיים..חרדים..סיגנון חוצניק. אני הרמתי כבר תכפפה.. אבל אין ביקוש.. אני הקטנה הרמתי תכפפה.. כנראה שאני קטנה מדיי..=) לא צריך לעשות מזה סיפור ברעיון.. אמרתי כבר את דעתי (לעיל).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 17:58 |
|
| |
מה הכוונה הרמתי את הכפפה, את מארגנת שבתות כאלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 18:07 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  | טוב, לעצם העניין- אני בעד. אינלי פייסבוק ככה שקבוצה בפייסבוק אינלי מושג איך לפתוח, למי שהציע.
ניראה לי שפורמט של 3-3 יילך טוב.. אפשר להתאים שכבות גיל, עדות וכו'..ככה שיהיה סיכוי =)
חשוב להדגיש שהאנשים שיגיעו זה אנשים שניחנים ב"על-מגזריות"..=) תחשבו על זה..
אממ..לגבי הדמות המפקחת נראה לי שאצטרך עזרה..אז אתם מוזמנים לעזור..
אפשר לקבוע תאריך, שעה, מקום ולהריץ את זה.. אז אם יש מעוניינות\נים- ניתן לפנות בפרטי..
|
|
אני חושבת שזה נקרא להרים כפפה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 18:20 |
|
| |
אכן, TOOT.
ושירי- התכוונתי למה שכתבתי למעלה.. אם הייתי מארגנת שסתות עד עכשיו..כנראה שלא הייתי כאן..=)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 18:24 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  | קראתי כל מילה מכהתבה בשקיקה.. נשמע ממש נחמד.. קצת מרגיש פדיחות אבל יפה. אגב, האתר sawyouatsinai אחד המעולים.. זה בייחוד לאנשים אקדמאיים..חרדים..סיגנון חוצניק. אני הרמתי כבר תכפפה.. אבל אין ביקוש.. אני הקטנה הרמתי תכפפה..כנראה שאני קטנה מדיי..=) לא צריך לעשות מזה סיפור ברעיון.. אמרתי כבר את דעתי (לעיל). |
|
אוחחחחחח מי מדבר מתוך גרוני? 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 18:56 |
|
| |
מתוקיתתת או מי שלא יהיה, אני בענין ויש גם שפנו אלי בפרטי, רק שאין לי ראש ללוגיסטיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 19:52 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | קראתי כל מילה מכהתבה בשקיקה..נשמע ממש נחמד..קצת מרגיש פדיחות אבל יפה.אגב, האתר sawyouatsinai אחד המעולים.. זה בייחוד לאנשים אקדמאיים..חרדים..סיגנון חוצניק.אני הרמתי כבר תכפפה..אבל אין ביקוש.. אני הקטנה הרמתי תכפפה..כנראה שאני קטנה מדיי..=)לא צריך לעשות מזה סיפור ברעיון..אמרתי כבר את דעתי (לעיל). אוחחחחחחמי מדבר מתוך גרוני?  |
|
חחח כשכתבתי את זה, עברה לי מחשבה בראש שתגיבי ככה..
=)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 19:53 |
|
| |
אז יאללה, הסתברות, אני אחראית על ניהול ולוגיסטיקה. אתה תהיה אחראי על הדמות המפקחת..חח
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 20:31 |
|
| |
מתוקית, אפשר הסבר קל על מה שאת זוממת שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 21:42 |
|
| |
...
תוקן על ידי tootii2 ב- 23/12/2012 22:03:22
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 21:57 |
|
| |
בגרות זה מצרך כ"כ נדיר בנוף כאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 23:17 |
|
| |
טוב, נו, מספיק כבר עם הבויבע מעישעס. שיר- בעיקרון לא תיכננתי עדיין אבל אינלי בעיה לנהל את המפגשים האלה.
אפשר לארגן משו כמו 3 בחורים ובחורות, להתאים עדה, גיל, סיגנון וכו'. קובעים שעה ומקום.. לא בלאגן כ"כ.
העניין של שבת קצת יותר מסובך, אבל ערב אחד זה לגמרי זרימה.
לגבי הדמות המפקחת- זה כבר תפקידו של הסתברות, הסוחף ומעלה הרעיון.
אממ.. זהו ברעיון. זה נישמע לי ממש נחמד.. אבל אמרתי כבר.. האוכלוסיה שמתאימה לדברים האלה, זו אוכלוסיה "על-מגזרית", במילים יפות.. הרי חרדים נורמטיביים לא ממש יבינו מה נפל עלי, או על כל מי שהיה בעד הרעיון. בקיצור, אשמח לנהל את הפרויקט..
בתקווה שיהיו תוצאות =)
|
|
|
|
|