בית פורומים שידוכי חרדים

אירועים ושבתות לרווקים/ות חרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2012 10:59 לינק ישיר 

כמו שכתבתי לעיל.... זה אפשרי, וזה אכן שבירת מוסכמויות... אך מי כמוני וכמוך מתוקית, יודעות שעצם היותנו חריגות בנוף החרדי כרווקות מתבגרות, זוהי שבירת מוסכמויות.. אז בואו נצא לדרך בלי הרבה ברברת וקשקשת כמו שיש כאן בשירשור ללא תכליתיות! אני גם מוכנה להצטרף כאחת שמעשירה את המאגר למפגשים מעין אלו.. אז כאמור אני ומתוקית נהיה אחראיות על מלאי הבחורות.. והסתברות תעשיר לעצמך את רשימת הבחורים שהינך מכיר.. בהצלחה לכולנו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 14:45 לינק ישיר 

מתוקית, מי שאינו על מגזרי לא יסכים לקחת חלק בערב כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2012 15:04 לינק ישיר 

לעניות דעתי פגישה של בנים ובנות לבד נועד לכשלון. מפגש מסוג זה טעון מדי ורגיש מדי, ובהתאם שביר מדי. מפגש מסוג זה חייב מנחה מבחוץ שינחה את הנושא ויגרום לכל הנוכחים להרגיש טוב. בגלל זה סעודת שבת היא המקום הראוי ביותר למפגשים מסוג זה. כמו שכבר אמרתי, בארה"ב יש ניסיון רב בארגון ארוחות כאלו, וכפי ששמעתי מהמארגנות המיזם נוחל הצלחה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 15:09 לינק ישיר 

בס"ד
וסעודת השבת שתימשך עד השעות הקטנות של הלילה, מלוווה ביין שישפך כמים, לא תביא לשחוק והוללות?
בטוח? אני לא!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2012 15:13 לינק ישיר 

הבנתי שבארה"ב מתארחים אצל אנשים/משפחות ויש רק בור אחד או שנים ובחורה אחת או שנים. לא יותר

אבל דעתי מפגש רק לבחורים ובחורות לא נועד להצלחה גדולה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2012 15:14 לינק ישיר 

טיע, דוקא עדיף לשתות יין ויסקי, ובירה בכמויות, ומומלץ להוסיף גם וודקה וערק. זה מועיל לשבור את הקרח, וכמו שאמרו חז"ל, נכנס יין יצא סוד, כך כשהבנים והבנות מתגוללים על הרצפה יוכלו תוך כדי לבדוק אחד את השני ולראות איך הם באמת. וכמו שאמרו חז"ל בשלשה דברים אדם ניכר בכיסו, בכוסו ובכעסו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 15:26 לינק ישיר 

טיע כתב:
נשמע כמו מועדון, רק של חרדים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2012 15:29 לינק ישיר 

אני ממליץ לך בחום לא לדרוך במקום כזה, וחס ושלום אפילו לא להסתכל בכיוון, וכמו שכתוב בתורה, ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 15:41 לינק ישיר 

חן חן על ההמלצה..
אני ממליצה לך בחום על הפורום בבאר שבע את היחצן שם אני מכירה (ידידשל חברה)  הוא יכול לתת לך לשתות שם בחינם..

רוצה שאדבר איתו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2012 17:12 לינק ישיר 

איזה פורום בבאר שבע? מה יש שם? וכן, אני מבקש שתדברי איתו כמובן... כל שתיה בחינם או לא בחינם תתקבל בברכה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 21:15 לינק ישיר 

אופק100 כתב:
כמו שכתבתי לעיל.... זה אפשרי, וזה אכן שבירת מוסכמויות... אך מי כמוני וכמוך מתוקית, יודעות שעצם היותנו חריגות בנוף החרדי כרווקות מתבגרות, זוהי שבירת מוסכמויות.. אז בואו נצא לדרך בלי הרבה ברברת וקשקשת כמו שיש כאן בשירשור ללא תכליתיות! אני גם מוכנה להצטרף כאחת שמעשירה את המאגר למפגשים מעין אלו.. אז כאמור אני ומתוקית נהיה אחראיות על מלאי הבחורות.. והסתברות תעשיר לעצמך את רשימת הבחורים שהינך מכיר.. בהצלחה לכולנו..

לא יודעת אם זה כ"כ שבירת מוסכמויות..אבל נגיד..
ניקרא לזה לא טריוויאלי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 21:18 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
לעניות דעתי פגישה של בנים ובנות לבד נועד לכשלון. מפגש מסוג זה טעון מדי ורגיש מדי, ובהתאם שביר מדי. מפגש מסוג זה חייב מנחה מבחוץ שינחה את הנושא ויגרום לכל הנוכחים להרגיש טוב. בגלל זה סעודת שבת היא המקום הראוי ביותר למפגשים מסוג זה. כמו שכבר אמרתי, בארה"ב יש ניסיון רב בארגון ארוחות כאלו, וכפי ששמעתי מהמארגנות המיזם נוחל הצלחה רבה.

יופי, באלך לתרום למיזם ו..להמליץ על 1 כזה? מנחה מבחוץ וכו..
האמת ששבת זה יותר בעייתי..בגלל השינה וכל העניינים..
אם ללא שינה- אז זה ממש כמומ מפגש בערב, נחמד כזה..

זו דעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 21:43 לינק ישיר 

צריך לחשוב על משפחה כזו... אם אחשוב אהיה בקשר בפרטי איתך בל"נ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2012 23:34 לינק ישיר 

ספרו לנו אח"כ איך היה.. בא לי לבוא רק בשביל הסקרנות... =)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2012 23:48 לינק ישיר 

יאאאאאאאא סקרנית! 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אירועים ושבתות לרווקים/ות חרדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.