| נשלח ב-7/12/2012 14:42 |
|
| |
זמן פוליטיקה - המצע הכלכלי או המצע המדיני בטחוני?
צפיתי בדברים הבאים והתרשמתי לטובה. הקול שלי הולך למפלגתו של כבוד הרב אמנון בע"ה. ממליץ גם לכם אך בשביל זה יש לכם את הוידאו הבא. שיפטו בעצמכם. http://www.shofar.tv/lectures/659

|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2012 14:49 |
|
| |
למה ההחלטה המהירה?
פשוט מאוד! הם מתמקדים בנושא השוד הגדול של שלטון הע"ר את האזרח הקטן - אנחנו! בדיוק הנושא עליו יחזקאל הנביא מתמקד ומדגיש באריכות רבה ובלשון קשה את העוול החברתי והשוד הכלכלי הגדול של הע"ר הרשעים שבשלטון שעושים לנו. יש לי ביטחון גדול שקול שמוענק לתנועה בראשות כבוד הרב לא הולך לחינם, כבוד הרב ידוע כלוחם גדול ועקשן שמטרה שנכנסת לו לכוונת לא נמלטת לה לנפשה.. שווה בהחלט.

|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2012 21:39 |
|
| |
האשכול הזה נפתח עבורכם ולכם אין מה להגיד בנושא??
יותר ממוזר.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2012 21:46 |
|
| |
אני באופן אישי מתנזר מכל שבב של פוליטקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2012 21:50 |
|
| |
זת'אמרת שלא תצביע בבחירות?
האם נכון יהיה לומר לשיטתך שכל גדולי ישראל בכל הדורות שקראו להצביע ע"מ להשפיע התעסקו ב"פוליטיקה"? ככה יוצא לא..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2012 22:08 |
|
| |
א. אי התעסקות בפוליטקה אינה סתירה להצבעה.
ב. כן, גדולי הדור, מנהיגים, התעסקו בפוליטקה, הם הנהיגו את הדור. הם בגדלותם ידעו להתעסק
בפוליטקה רק מה שנצרך וזה לא הפריע להם בלימוד, אבל אני קטן שכזה, בורח מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 15:22 |
|
| |
אשריך דנדוש כל הכבוד על הדבקות
אכן, מגיע לחזקיהו להיות המלך. ואם לא היינו ערב הגאולה כאשר כסא המלכות שמור למלך המשיח הרי שהיינו עושים הכל כדי להחזיר את חזקיהו לאן שהוא שייך למקומו הטבעי לכסא השלטון כדי לעשות את המהפכה בעם כמאז וכשנים קדמוניות.
אבל מה שאותי מפעים זה ההתעלמות של החברים פה מהנושא, הרי כל מטרת פתיחת האשכול היתה כדי ללבן את הנקודה הזאת של למי הכי ראוי להעניק את קולנו, ולמרבה הפלא אנשים מעדיפים למלאות פיהם מים (מינרלים כמובן) ולא לחשוף תקלפים. אותי זה מפתיע מאוד אני חייב להודות, לא כך תארתי לעצמי את האשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 15:43 |
|
| |
מה לא מובן, אין כח וחשק לשמוע הרצאה ארוכה כל כך.
ולהצביע לו סתם ככה, על מה ולמה?
אני מצביע מה שהצבעתי תמיד בהוראת גדולי הדור שליט"א.
והרב אמנון כבודו במקומו מונח.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 15:47 |
|
| |
וואאהה ווואאהה וואאה - מישהו התעצבן . . .. .
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 15:47 |
|
| |
רגע הוא גלגול של חזקיהו המלך?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 15:51 |
|
| |
וואאהה ווואאהה וואאה - מישהו התעורר. . .. .
המייחל -בבקשה בלי עצבים . .. . .אנחנו צריכים לקבל פני משיח בשמחה ובטוב לבב והיום יש לי מצב רוח מצויין ואפילו כתיבתי.
ברוגע בבשה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 15:59 |
|
| |
קפיצי ידידי.. אתה יודע מה מרגלא בפומי על הטענה הנדושה "מה שגדולי הדור יגידו" "כשהם יתמודדו לכנסת אצביע עבורם ולא כאשר עסקנים ואנשים קטנים הולכים במקומם", זו טענתי ולענ"ד זה ק"ו שאין עליו תשובה. לגדולי ישראל? כן , אצביע, אך לא ל"נציגים" שלהם, נציגים עלאק. ואתה יודע מה? גם לגדולי ישראל זה לא יהיה בצורה עיוורת ואוטומטית. יודע למה? מדובר באנשים מבוגרים המנותקים במידה רבה מהמתרחש. כדי להשיג תוצאות טובות במלחמה מול הע"ר לא מספיק להיות "גדול" החי בד' אמותיו אלא צריך להיות בקי בהויי החיים והיומיום. ואת זה אין לאף אחד מהגדולים ולא חושב שגם אמור להיות. אנשים לא קולטים שצריך להיות מישהו שיילחם בע"ר! לצערנו אפ'חד לא עושה זאת! כולם חלק מהמסיבה! הרב אמנון הי"ו היחיד שהכי קרוב לזה. זאת אם בוחרים במצע החברתי כלכלי ולא הבטחוני כמובן ששם כבר יש לנו את 'עוצמה לישראל'. [לשואל - כן הרב אמנון הוא חזקיהו המלך]
אל תדאג דנדוש אל תדאג, אני בלי הגרזן היום, שכחתי אותו בעבודה. חוצמזה שהאורות של החג עושים את שלהם
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/12/2012 16:03:18
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 16:06 |
|
| |
אומר לך דבר פשוט, אם אצביע כמו שיורו גדולי הדור, גם אם התברר שטעו או טעיתי, לא אענש על כך
כי אומר שכך ציותה תורה ועשיתככל אשר יורוך, כן מבינים לא מבינים, לא מעניין אותי.
אבל אם זה הפוך, ואצביע למה שנראה לך שצריך להצביע, אתה מבין שעל הצד שטעית בכל מהלך חייך, יבואו אלי בטענות
למה לא שמעת לגדולי הדור.
אז חשבון פשוט אומר לי לעשות כמו שמורים גדולי הדור.
הדברים נכתבים ברוגע ולא מתוך כעס חלילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 16:12 |
|
| |
עזוב ת'כעס בחייך, מי כועס, לא על כל אפליקציה של דמנש צריך ללחוץ. תתעלם. 
אתה יודע מה? התפרצת לדלת פתוחה, לטענה הזאת של "אני לא חושב אלא מציית לגדולים" אין פירכא ואין מה לענות, כשטענו לי אותה בכולל אמרתי להם אתם צודקים, אין לי מה להגיד לכם, אני בניגוד אליכם בוחר לא לחיות על בלנייד עם אמונה עיוורת ב'גדולים' אלא להיות בר-דעת הבוחן את הדברים בעצמי לומד אותם ומגיע למסקנות עצמיות. אני לא עדר!! למי שבוחר להיות עדר ולא לסמוך על עצמו ותבונתו אין לי טענות, אני עם אחד כזה לא מתווכח ולפעמים גם לא מדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2012 16:16 |
|
| |
מילים יפות, אבל באמת מה אתה חושב על הפסוק הזה
ועשית ככל אשר יורך, התורה מצוה לשמוע לגדולי הדור,
אני גם חושב שהנציגים לא ראויים, אולי אפילו עוד כמה מחמאות כאלו ואחרות
שאתה הטבת להגדירם, אבל בכל זאת, התורה מצוה.
אם תשכנע אותי אחרת אחשוב להצביע אחרת.
|
|
|
|
|