|
|
| נשלח ב-16/12/2012 17:06 |
|
| |
כרגע אני בעבודה ולא יכולה לצפות. אשתדל לעשות מהבית בהקדם. אנחנו מסכימים בדבר אחדף שהרב אמנון מצוטיין במה שהוא עושה עכשיו, כלומר להחזיר בתשובה. בזה הוא אלוף ואין לו מתחרים! לכן אני סבורה שעליו להשאר שם. אם הוא לא בכנסת, אז מי מייצג אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 17:51 |
|
| |
תגיד מייחל, אתה באמת מאמין למה שכתבת?
תגיד אתה בסדר?
הרב אמנון יצחק, רב, מכובד, אבל בן אדם.
מה אתה כבר מתחיל להאמין שהוא חזקיהו.
אני חושב שאתה קצת נסחף.
הפורום כנראה משפיע עליך.
אולי באמת כדאי לקחת פסק זמן.
ברצינות אחי, אתה מגזים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 17:52 |
|
| |
אה שכחתי, פליז, אל תחסום אותי בגלל זה.
הזהירו אותי, אבל אני רוצה להראות לכולם שאתה יודע לקבל ביקורת.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 18:09 |
|
| |
וכי למה שאחסום אותך? לא היית ילד טוב היום בגן?
שמע נא ידידי.. ישנו אשכול שלם + לינק להורדת שיעור אודיו של כשעה וחצי בערך בסוגיית שבעת הרועים ושמונת נסיכי האדם הבאים בגלגול בדורנו. (סוכה נ"ב) אם לא שמעת את השיעור אתה נקרא לעשות זאת באופן דחוף. אם שמעת כבר את הדברים ובכל זאת אמרת את מה שאמרת הרי באמת שלא היית ילד טוב וזו כבר סיבה מספיק טובה להרים טל' לאסד ולמסור לו שימסור לטייסיו את הכתובת שלך.
תזכורת קטנה לך ולכל האחרים החושבים שאני מסתלבט.. לא רק שהרב אמנון הוא חזקיהו המלך אלא ר' דוד מנהריה הוא שאול המלך הרב יורם אברג'ל מנתיבות הוא ישי אבי דוד החלבן הוא צפניה הנביא הרב בן-ארצי עמוס הנביא הרב קנייבסקי אדם הראשון משה ואליהו לא הזמן לגלות למרות שחלק מהחבר'ה כאן כבר יודעים מיהם. מתושלח היה מתאים פרפקט לרב אליישיב, לצערנו נפטר ובלית ברירה התפקיד עבר לרב שטיינמן. עד כאן אני שלפתי לך בע"פ מהזכרון ואם שכחתי אחד או שניים אזכר תוך כדי עיון מחודש בסוגייא.
תרשה לי להוסיף עוד משהו בנימה קצת יותר אישית. אני מזהה שהקושי שלך לשמוע ת'דיבורים האלה נובע מהמקום ממנו אתה מגיע - הציבור החרדי והשקפת עולמו. לא דן אותך לכף חובה מבין אותך טוב מאוד. גמני הייתי שם פעם. אחרי שתתלווה אליי לאיזה תקופה ותשמע אותי מסביר לך את כל הסוגיות לאורך ולרוחב רק אז ייפתח לך קצת המוחין ותבין באיזה צמצום השקפתי נמצא אדם החי במקום שציינתי.
עשה טובה ועבור על האשכול הזה מרישא ועד סיפא. http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2889636&forum_id=19892
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/12/2012 18:10:35
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 18:38 |
|
| |
אשמע את השיעור.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 14:03 |
|
| |
דעה
בנט הוא אדם שמעורר בי תחושת גועל, אני באמת מאמין שאדם עם יושר ומוסר אמור לסלוד ממנו. כמו מכל פוליטקאי בעצם. אבל חייב להודות שאהבתי התבטאות אחת שלו "אנחנו לא כפופים לרבנים רק מתייעצים איתם". כמו שהרבנים נראים בדורנו זו אמירה מדוייקת לענ"ד. יש הרבה מה להרחיב פה אבל אתם מבינים לבד שהנושא טעון ורגיש ולא קל לדבר בזה אבל תבינו לבד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 16:00 |
|
| |
אני דווקא התרשמתי ממנו לטובה, הוא אומר אמת ולא מנסה להתחבא מאחורי סיסמאות. ואני באופן אישי מחזיקה מעצמי בן אדם ישר, לא מסוקלת לרמות, ואפילו כשאני משקרת שקר לבן בלית ברירה, רואים עלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2012 22:17 |
|
| |
את צודקת. כנראה שלא דייקתי בדבריי. לא מספיק להיות אדם ישר ומוסרי כדי לסלוד מהאיש צריך כנראה גם מבט החודר מעבר לקליפה החיצונית של הדיבור הרהוט ומזהה את העקמימות המאפיינת פולטיקאים שיאמרו הכל כדי להשיג את מטרתם לזכות בכח ובשררה. בשביל מה להכביר במילים, הבנאדם פולטיקאי בכל נפשו ומאודו. זה כבר מקפל בתוכו הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 10:56 |
|
| |
נכון, מאוד מתאים לו להיות פוליטיקאי, מבחינת הרהיטות וכושר הדיבור. בקשר לעקמומיות המאפיינת פוליטיקאים - בינתיים הוא דווקא היה יותר מדי ישר כשאמר שיסרב להשתתף בהתנתקות מה שעשוי להפחית ממנדטים שיקבל. היה יכול להיות חמקמק ולהתבטא אחרת. הוא עדיין צריך להוכיח את עצמו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 15:03 |
|
| |
חזק ביותר
אתמול היה כנס של כבוד הרב באשדוד, רציתי ללכת אבל לא כ"כ הסתדר לי בסופו של דבר. רציתי להיות שם כדי לעשות בעיקר דבר אחד, לקבל מיקרופון ולומר את הדברים הבאים:
"כבוד הרב רציתי לומר ברשותך כמה מילים. הציבור כאן ולא רק כאן ב"ה אוהב אותך ותומך בך אבל רוב העם עדיין לא נמצא במקום הזה לצערנו. האם מגיע לעם הזה מפלגה בראשותך? האם מגיע לעם הזה אדם ערכי ומוסרי כמוך? האם מגיע לעם הזה אדם עם כ"כ הרבה פוטנציאל לחולל פה מהפכה של ממש בתחום הרוחני והגשמי כאחד, מהפכה שלא היתה מאז קום המדינה.? לצערי הרב נראה שהתשובה היא בפרוש לא. לעם כ"כ טיפש בין אם מדובר בדתיים ובין אם לאו לא מגיע מנהיג מוכשר כמוך שיביא ת'עם הזה לחוף מבטחים. לא שזה ימנע ממני לנסות להשפיע בכל דרך אפשרית לטובת העניין אבל בכל זאת. זו דעתי"
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/12/2012 15:04:01
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2012 16:20 |
|
| |
תגובתו של הרב אמנון לרב עובדיה (כביכול) במכתב שפורסם

על הדברים המדוייקים של כבוד הרב אין צורך להוסיף מילה שכן הם מדברים בעד עצמם שהרי כיצד יתכן לצאת נגד אדם או נגד דרכו מבלי לברר קודם כל מולו באופן ישיר וללא מתווכים במה דברים אמורים? הרי העוול והשקר זועקים עד לב השמים! אבל לא זה העיקר, לא בשביל 'חידושים' כאלה אני פה. אני פה כדי להציג בפניכם זווית אחרת לגמרי..
שימו לב שהפרשה הזו התפוצצה בדיוק בימים האלה בהם אנו קוראים על התנגשות המפלגות הגדולה שהחלה עוד בטרם היותנו לעם כאשר השבטים היו מצד אחד ויוסף מהצד השני. נכון שהפרטים הסימבולים לא תואמים במקרה דנן שכן ש"ס (הרב עובדיה יוסף) אינם היוסף בסיפור אלא בדיוק ההיפך. כך לפחות אני מבין את מה שקורה פה בעוד הרב אמנון יצחק מייצג את יוסף למרות הפער הקיצוני בין אצילותו ועדינותו של יוסף למחוספסותו של הרב אמנון. אני יודע ואני מודע לקושי לקבל את זה אבל זה מה שאני רואה מול עיניי כאשר אני מתבונן במקרה הזה. כולנו יודעים בסוף מי ניצח במאבק האיתנים הזה יוסף הבודד איש החזון והחלומות או השבטים הרבים הגדולים והחזקים היושבים על סיר הבשר.
יש לי כ"כ הרבה לומר על הסיפור הזה.. אין לכם מושג כמה. כ"כ הרבה שחבל לכם על הזמן. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/12/2012 16:24:50
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2012 19:05 |
|
| |
שבוע טוב ומבורך גם לך ידידי.
אתה שאול טוב. יודע מה התשובה לשאלותיך? אנשים פה לא מאמינים לי. לא לוקחים אותי ברצינות. מי שמכיר אותי יודע שאני לא אחד שמנסה לשכנע אחרים כל עוד הם לא ביקשו ממני לעשות זאת, עומד בצד וחי את חיי בשקט. חוסר התגובות באשכול הזה מעיד יותר מכל על החשש של אנשים להתעסק בתפו"א הלוהט הזה מחד ועל חוסר אמונם בי ובהבנתי העמוקה את האירועים. זכותם.. כמובן שזכותם להאמין בכך. ומנגד זכותי ואולי אף חובתי לא לדבר על אוזן שאינה כרויה לשמוע. תקשיב טוב ידידי, נכון לרגע זה ולמקום בו הפרשה הזאת נמצאת אני יכול למסור שיעור שלם עם מלא חומר בו אדבר ברצף לא פחות מ-3 שעות וגם אז לא בטוח שאספיק הכל. יש כ"כ הרבה מה לומר על שני הצדדים.. אוףףףף. בשורה התחתונה? אני עם כבוד הרב אמנון ולא עם אדם ישיש מעל גיל 90 שאנחנו מתפללים עליו שלא יפול כשהוא קם מהכסא למטבח, גדול ככל שיהיה בתורה! המנותק מהעם ומהאקטואליה השקוע בכל כוחו בלימודו ובכתיבת ספריו. העם צריך מנהיג חזק המחובר למציאות ולא גדול ישיש שכבר עשה את שלו שעצם נוכחותו בדור מגינה עלינו וכל תועלת נוספת מעבר לכך הרי היא בבחינת בונוס. יש כמובן עוד מיליון ואחד פרטים וכללים בסוגייא זו והמסתעף ממנה אבל זה כבר לדיבור ולא לכתיבה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/12/2012 19:07:26
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2012 19:20 |
|
| |
יחד עם ההתמדה ולימוד התורה, מנהיגי הדור צריכים להיות מעורים באקטואליה ובמתרחש בארץ, מסכים איתך המיייחל
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2012 22:19 |
|
| |
בונאאאאאא........אתה קשה......
אתה רוצה להגיד לי שכלמה שאמרתי הוציא ממך רק חמש שורות זריזות ונמהרות???
טוב....תשלח את הלינק לקובץ האודיו (שמע) של הרצאה - רק לי !
עכשיו כל התירוצים לא תקפים ולא עובדים
איזה זיקוקי דינור לאוזניים מחכים לי !! יא חביבי יא חלאוולאוו
|
|
|
|
|