|
|
| נשלח ב-6/1/2013 16:27 |
|
| |
תסלח לי שאני ככה מתפרץ באמצע קריאת המגילה אבל לא הבינותי מה מקום יש לחפש את ה'מפלגה' האידאלית והמושלמת כדי להצדיק את ההצבעה עבורה. לשלטון מלך המשיח אנו מחכים לא למישהו אחר! כל מועמד אחר ומצע אחר הוא בבחינת הצלה מלוע הערב-רב האכזרי והרע במיעוטו באין טובים יותר עד יראה ה' בעניינו ויחיש לגאלנו וישלח משיחנו. על זה רמזתי בכותרת האשכול שההתלבטות היתה בין המצע הכלכלי לבטחוני. ונפלה ההכרעה על הכלכלי כי הוא חיינו ואורך ימינו ואם מדובר על הרב אמנון הי"ו אז גם הבטחוני יגיע על הדרך ואין מה לדאוג מהבחינה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2013 16:40 |
|
| |
וואו! מהירות התגובה שלך... סלחתי :-) בסה"כ כתבתי מה לדעתי אנו צריכים לצפות ממנהיגות אמת. ודאי שאנו מחכים למלך המשיח! (בן-יוסף ובן דוד) ואם יקום מנהיג שזו דרכו (בדומה למה שכתבתי) קל וחומר שהוא יהיה בבחינת משיח... אך גם מצע כלכלי צריך להיות צודק, מקיף ומעשי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2013 14:58 |
|
| |
הרב אמנון יצחק אנחנו אתך עד הסוף! אם זה היה אפשרי לא הייתי דורך יותר בשום בית כנסת באשדוד של שום טיפש שקורא לעצמו רב שחתם על המכתב של רבני אשדוד נגד כבוד הרב, אבל אני לא יודע אם במקרה כזה ישאר לי איפה להתפלל... מה שכן ב"ילדי שגיא ויעקב" שארגנו את הכנס נגדו אני לא אדרוך יותר, עד שיתנצלו! (בלי נדר, מקוה שהשם יזכה אותי לדבוק במידת האמת ולא להתפתות ללכת לשם בגלל רב גדול כלשהו שיביאו לשם). השם יזכנו לדבוק תמיד רק במידת האמת ולעשות רצונו כרצונו בלבד! בלי שופ פניות ואינטרסים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2013 09:15 |
|
| |
אשריך צדיק! איש אמת שכמוך. כך בדיוק צריך להיראות יהודי אמיתי איש אמת שלא דופק חשבונות אלא רואה נכוחה את המציאות ועושה את הדבר הנכון לעשות ולא נותן לאינטרסים חיצוניים להשפיע על קבלת ההחלטה הנכונה המונעת אך ורק מחיפוש האמת הטהורה והצרופה למרות המחיר האישי המתלווה לכך. אשריך נשמה טובה ירבו כמותך בישראל.
רוצים עוד 'סקופ' מתוך הזעקה האילמת שני כה מרבה לדבר עליה בשתיקתי הרועמת באשכול זה?
אנו בעיצומה של מלחמה בין שני עולמות, בין עולם התשובה לעולם החרדי הממסדי. מענפי המלחמה העזה והגדולה הניטשת בין השקר לאמת בטרם תעבור הטומאה מן הארץ. ודאי הבנתם לבד מי נמצא באיזה צד.
לא הגזמתי כשאמרתי שאני יכול לדבר 3 שעות ללא הפסקה רק על הסוגייא הבוערת הזו ולהשמיע חידושים מזעזים שאוזן לא שמעתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 20:36 |
|
| |
ביקשתם? קיבלתם!
הקלטות חדשות המאשרות כי המכתב נגד הרב אמנון יצחק מזוייף http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2993624&forum_id=771
עיברו נא על האשכול הזה ואולי תבינו את מה שאני כל הזמן אומר לכם פה ממה שעיניי וליבי רואים במבט עמוק על המציאות מבלי צורך לרדת לשטח לחקור את פלוני ולסחוט הודעה מאלמוני . אני רואה את המציאות בדיוק כפי שהיא! האמנתם לי - זכיתם. לא האמנתם לי - ההפסד כולו שלכם. לא גאווה לא התרברבות ולא שום דבר, אני אומר את הדברים בשיא הכנות ובשיא הפשטות.
רובם של הרבנים של בדורנו הם חלק מהבעיה ולא חלק מהפיתרון!
אשרי מי שיפנים את המציאות הזאת.
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/01/2013 20:38:06
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2013 11:38 |
|
| |
המייחל! נראה שרבים מאד מתעדכנים בפורום וגם השתכנעו... :-): כח להשפיע - 4 מנדטים!?!
סקר בחירות של רשת ב' מעלה כי "עוצמה לישראל" ו"קדימה" על גבול אחוז החסימה. "הליכוד ביתנו", על פי נשאלי הסקר, יקבל בכנסת הבאה 34 מושבים. "העבודה" - 17; "הבית היהודי" - 14; "יש עתיד" - 9; ש"ס - 9; "התנועה" - 7; "יהדות התורה" - 7; "מרצ" - 4; חד"ש - 4; "כוח להשפיע" - 4; רעם-תעל - 3; ובל"ד - 3.
מן הסקר עולה כי לגוש שמאל-מרכז 49 מנדטים ולגוש הימין 71 מנדטים. "עם-שלם" של הרב אמסלם ו"כח להשפיע" של הרב אמנון יצחק נוגסות בכוחה של ש"ס. את הסקר ערך מכון שריד בקרב 1,000 מרואיינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2013 14:31 |
|
| |
יישר כח אחינו.. אבל אני כמו כבוד הרב אמנון הי"ו.. לא מסתפק במועט. יש להוסיף דחוף 1 ל-4 ולהפוך אותו ל-14!! בע"ה. איך בע"ה? כמו שהרב בן-ארצי אמר: מפלגה שהקב"ה יבחר בה תעלה ותצליח ואין לה מה לפחד כי אין לקב"ה שום בעיה לשלוח מלאכים להחליף את הפתקים בקלפיות ולהעלות את המפלגה שהוא בחר בה !"
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2013 15:49 |
|
| |
14 מנדטים כמניין יד =היד החזקה וזרוע נטויה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2013 16:05 |
|
| |
וכמובן כמניין עבדכם.. "ודוד מנגן ביד.." 
תראו תראו את הדבר הזה..

איחוד בין נחרדים לדתיים - אחחחח.. הלוואי והיה לנו את הכח הגבורה והאומץ וכמובן הדעת לעשות זאת. האיחוד המבורך והכ"כ חשוב הזה בין הציבור החרדי לדתי-לאומי הרי מתואר בהפטרה המפורסמת של ויגש "קח לך שני עצים, עץ אחד לבני אפרים וישראל חבריו ועץ אחד ליהודה וקרב אותם זה לזה והיו לאחדים בידך" מי יתן ונזכה לזה בקרוב ממש בעזרת מלך המשיח.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/01/2013 16:05:21
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2013 15:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2013 16:13 |
|
| |
אני את דעתי על האיש כבר הבעתי. פסול מכל וכל. אפילו לא החמור של 'בן-יוסף' (יש בכלל כזה?? ) את הניתוחים המספריים והאסטרולוגיים אשאיר לעיוורים שלא זכו ביכולת לראות לתוך האדם את מידותיו ותכונותיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2013 16:33 |
|
| |
בסדר... פשוט הכרתי את אביו אישית לפני שנים רבות... אישיות מרשימה בפני עצמו. ואם מדובר ב'תפוח שנופל לא רחוק מן העץ' ולא להבדיל 'חומץ בן יין', אז ראוי מבחינתי לפחות לשים לב אליו...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2013 17:15 |
|
| |
מעשה בשני קווים מקבילים

שמתי לב לסימטריה מסויימת בין מה שש"ס עושה לכח להשפיע לבין מה שהליכוד עושה לבית היהודי שתי המפלגות הגדולות והזקנות חוששות מאוד מהקטנות החדשות ובהתאם לכך תוקפות אותן ללא רחם מתוך תקווה למחוק אותן כליל או לפחות למזער את כוחן למינימום. נחיה ונראה לאיזה כיוון יתפתחו הדברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2013 08:39 |
|
| |
מי שברך את אבותינו..
הוא יברך את כל עם ישראל הטובים והצדיקים וירום קרנם מעלה מעלה ויצילם מאנשים רעים ורשעים ובפרט ממפלגת הפשע והרשע ש"ס הארורים ויפקח את עיניהם של התמימים הנמצאים בה ויוציאם משם ואת השאר יכלה בעל הכרם עם שאר קוצי עמו ישראל ויבערם מן העולם כולל הרבנים המושחתים והדפוקים שאת תורתם ראוי להשליך לכלבים חוץ מהרב עובדיה הישיש והתמים שכתינוק השבוי בין הזדים והפושעים בבחינת ויתן את רשעים קברו ככתוב בנבואת הנביאים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/01/2013 08:42:49
|
|
|
|
|