|
|
| נשלח ב-16/1/2013 17:21 |
|
| |
אני רואה שאתה לוקח קשה מאוד את הבחירות, ומדבר מדם לבך. תרגע! לא נראה לי שמשהו ישתנה לאחר הבחירות. מה שהיה הוא שיהיה, חבל להכניס כל כך הרבה אמוציות למשהו שבמילא לא תוכל לשנות. בכל אופן החידוש של האר"י יפה מאוד. זה רק מראה שאלף פנים לתורה, וכל אחד יכול למצוא בו מה שמתאים לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2013 18:59 |
|
| |
המייחל . .. . שלא תעיז להירגע !
המראות שנראו לפני הבחירות האלה- לא נראו מעולם במגזר הדתי/חרדי . .. וזו לא סתם רתיחה של עצם ההתמודדות. משהו יותר חזק מהאנשים יוצא החוצה, כי פשוט מאוד הקדוש ברוך הוא מוציא את הכל החוצה. ..
תחושתי האישית שבחירות אלה יהיה זעזוע יותר גדול מבחירות 77.לא רק מהתוצאות אלא מההשלכות של התוצאות והתפנית שיקבלו מסלולי החיים
הכל לטובה, נתפלל שיהיה גם, במתיקות
לחיי משיח צדקנו - עכשיו !
נ.ב.
מישהו ראה פה איזה חב"דניק ?!? נ.ב.ב. מחילה מכבוד הרבנית מרתיקה על כך שחלקתי עליך. . - זה לא יקרה שוב . .. היום ..
תוקן על ידי danmash ב- 16/01/2013 19:14:38
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2013 20:53 |
|
| |
מרתיקה צדקת, אני אכן מדבר מנהמת ליבי המלא בכאב וצער על העוול הגדול המתרחש כאן כמו גם על השקר ענק המימדים הצף ומתגלה כאן כפצע מוגלה מכוער של לא רק הציבור המזרחי המתגלה במלוא תפארתו הדבילית אלא בעיקר על הרעבנים התגלים כאנשים קטנים ללא יותר מדי יראת שמים שלא לדבר על יושר מוסרי והגינות אנושית מינימלית. על העסקנים והפוליטיקאים בני הגיהנם אין בכלל מה לדבר. יקחם ההבל וישאם האופל. לא זכורה לי תקופה בה התביישתי כ"כ בזהותי הספרדית והשתייכותי התורנית לציבור זה כמו בימים אלה. תודה לאל שהקדים לי תרופה למכה וכיוון אותי בלא מודע להתרחק מהמזרחיים בשנים האחרונות מסיבות אחרות קשורות ולא קשורות מה שצמצם את בושתי למינימום. ע"כ מהזווית האישית שלי.
ומהזווית הכללית אודה ולא אבוש שהופתעתי מעומק הבורות והאינטרסנטיות של רבנים מסויימים מהם החזקתי זה שנים רבות שבהם ראית אנשים טובים והגונים כשלפתע באיבחת בחירות אחת נפלה המסכה מעל פניהם ונתגלה פרצופם המכוער שטישטש כל קשר בינם לבין יראת שמים אמיתית ויושר אנושי ואינטלקטואלי. עבודה זרה של ממש ושמה "מרן" נתגלתה בבחירות האלה וזה אם לדון אותם לכף זכות. כי אם לא אז העבודה הזרה תהיה "כח פוליטי, כספים, משרות" ושאר ערכים 'נעלים' כמיטב המסורת המזרחית. בחירה לאין שיעור גרועה יותר.
המלחמה כאן מזמן כבר לא נסובה על מפלגה כזו או אחרת על מנדט לזה או לזה כפי שכבר אמרתי בהודעה אחרת במשפט קצר המלחמה המתנהלת כאן היא בין עולם בעלי-התשובה לעולם החרדי המושחת והמסואב שהרבנים האמיתיים והצדיקים שבו שבויים בידי עסקנים קטנים וגורמים אינטרסנטיים המנווטים אותם כפי רצונם. מלחמה בין השקר לאמת במלוא הכח ובמלוא העוז! ממש כך.
אני חוזר ואומר בפעם האלף ואחד: יש לי כ"כ הרבה מה לומר שאני טופח לעצמי על השכם אם אני מצליח לשחרר הודעה פה והודעה שם מדי פעם כי את מתארת לעצמך כמה קשה להוציא מילים בודדות כאשר יש ימבה של דברים לומר ואף לזעוק.
ועדיין לא אמרתי כלום. עם יד על הלב.
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/01/2013 20:58:09
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2013 10:23 |
|
| |
כבר לפני שנים רבות (אל תשכח אני כבר "אזרחית ותיקה" אמר אחד מבאי ביתנו שהחסידים הופכים את האדמורים לאלילים ועובדים אותם. היום אפשר להגיד זאת גם על הרבה מהמקובלים. אנשים נוהרים אליהם ומתייחסים אל מוצא פיהם כאל דבר קדוש. לפני זמן לא רב פרסם גלובס את אומדן הרכוש של רבנים, אדמורים ובבות למינהם. אין מה לומר זה עסק טוב. פעם בעלי אמר בבדיחותה שישים עליו גלימה יישב בשער העיר ויתחיל לקבל אנשים. האמת לא רחוקה מזה.הבעיה היא שרוב הרכוש נצבר מאנשים לא עשירים, ואפילו קשיי יום שמבקשים עצתם ומוכנים לשלם הרבה כסף כדי לקבל עצה טובה וברכה. כמובן שאני אומרת זאת בצער רב כי יש רבנים נפלאים וצנועים וכמובן גם מקובלים אמיתיים, אבל הם נעלמים בתוך כל המגוון.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2013 10:38 |
|
| |
יפה אמרת. מנשק כל מילה מדברייך. 
שימי לב שאני דיברתי על הרבנים ואת (גם) על העם. ?? התשובה פשוטה מאוד, ישנה סימטריה מאוד ברורה בין הרמה של העם לרמה של רבניו. מה שנקרא "אלה רבניך ישראל" פני דור משקפים את פני העם מצד אחד ואילו מצד שני לא עכברא גנב אלא חורא גנב" המטיל את האחריות והאשמה על העם כי אלמלא הם ואהבת השקר והעדפת והאינטרס שלהם לא היה לבאבות/רבני האליל ותורת השקר פרנסה ודריסת רגל.
בקיצור ובשתי מילים" לך רד כי שיחת עמך". פה כתוב הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2013 11:31 |
|
| |
המייחל, יפה הארת את פניי. תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2013 21:10 |
|
| |
כבוד הרב אמנון אני קורא לך מעל במה זו:
לשלוף את הנשק הסודי והקטלני נגד ש"ס שאמרת שיש באמתחתך!!!
לאחר שש"ס כולל עם הרב עובדיה הכריזו נגדך מלחמת חורמה וכל האמצעים כשרים בה לא עת לחשות ואם לא עכשיו אימתי. זה הזמן לחשוף את האמת במלוא כיעורה על המאפייה השסית למען ידע עם ישראל עם מי יש לו עסק!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2013 21:37 |
|
| |
המייחל נאה דורש נאה מקיים ,אם זיכרוני לא מטעני בדף מס' 5 ציינת שיש לך חומר של 3 שעות על החברה המרושעים ההללו ששופכים דמו של איש קדוש ונחשב בשמים ,
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2013 22:02 |
|
| |
נכון מאוד, ואני עומד מאחורי כל מילה ופסיק מדבריי. אבל כפי שאמרתי מדובר על דברים שהדרך היחידה שלי להעביר אותם היא בדיבור בשיחת עומק ארוכה ומרתקת ולא בכתיבה הגוזלת ים של זמן על כל פיפס קטן. הנה היום לדוגמא למשל בכולל, יצא לי לדבר בפני שניים שלושה מחבריי שלא תמיד מסכימים איתי בכל אבל מכבדים את דעתי ויודעים שאני רואה דברים נסתרים שאחרים לא רואים ויורד לעומקים שהם לא מכירים משום מקום אחר ודיברתי כך כמה דקות בלבד לפני מנחה והם היו בהלם מהדברים! ממש כך בלי להגזים. לי הדברים פשוטים לגמרי אבל אני רואה שאצל אחרים מדובר בחידושים שהם בכלל לא רגילים לשמוע.
נ.ב אגב לא התכוונתי שיש לי חומר סודי על ש"ס, ממש לא בכיוון הזה. התכווני על כל המצב הזה על מיהו הרב אמנון על המעלות שלו על החסרונות שלו ומדוע הוא פועל כפי שהוא פועל ומיהם ש"ס ורבניה והדור הזה בכלל ומדוע יחסי הכוחות הם כפי שהם והיכן הדברים כתובים במקורותינו וכיצד ההיסטוריה חוזרת על עצמה והיכן השקר והיכן האמת ועוד ועוד כהנה דיבורים והסתעפויות מנושא לנושא כאשר המסקנה היא מה שאני אומר לכם בהודעות השונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2013 22:38 |
|
| |
רמי לוי הפסיק את המבצע לחם בשקל אחרי שלוש שעות (מבצע שבא בעקבות בקשתו של הרב אמנון יצחק ממנו ) כיוון שקיבל איומים מאנשי ש"ס המבצע התחיל בסביבות השעה 3 בצהריים והופסק בשעה 6 עכשיו רמי לוי תקוע עם מלאי עצום של לחם במדפים ובמחסנים http://www.shofar.tv/articles/9321
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2013 23:09 |
|
| |
זה חמור מצד שני הצדדים
התגובה הטבעית היא זעם וכעס על ש"ס. אבל בואו נחשוב רגע.. אם אכן נכונה הידיעה שהמחיר ירד לשקל בעקבות בקשה מיוחדת של הרב אמנון מרמי לוי אזי מדובר בגימיק שיווקי ובתעמולת בחירות ותו לא. דבר חמור כשלעצמו. כי אם הוא לא מתכוון באמת למכור במחיר הזה תמיד אז מדוע ולמה ימכור דווקא עכשיו בערב הבחירות?? ואם אכן טענה זו נכונה אזי תגובתה של ש"ס מובנת מאוד ואף לגיטימית כי הרי מדובר במהלך תעמולתי בלבד שנועד לקדם את כח להשפיע שנועד לפגוע בש"ס עפ"י הבנתה כמובן. בקיצור כולם יצאו על הפנים סיפור המוזר הזה. גם כח להשפיע גם רמי לוי וגם ש"ס. חבל שזה נגרר למחוזות כאלה במקום להשקיע אנרגיות בדברים אמיתיים ברי קיימא ולא בגימיקים תקשורתיים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2013 09:14 |
|
| |
אשריכם בן-ארי אלדד ומרזל!! אוהב אתכם!! מחזקים את ידיכם!
זה מה שנקרא עזות דקדושה! ככה צריך! לא הייתי מביע התנגדות להצבת כמה משגרים מסביב לשכונות האלה ומדי פעם ככה לטפטף לרשעים האלה כמה פצמרי"ם להזכיר להם שהם חיים בארץ ישראל ולא במדינת ת"א.
הוא שאמרתי לכם, אלמלא כח להשפיע אין ספק שרק עוצמה לישראל!
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/01/2013 09:15:03
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2013 10:33 |
|
| |
אין ! אין עליך !! פורום זה כבר קטן עליךמתי אתה מריץ מפלגה !?!?!
ואני מה ביקשתי ?!?!? כולללה אחוז אחד מההכנסות . . . . 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2013 14:17 |
|
| |
אשריך דנדוש המתוק. אוהב אותך אחי היקר. אל תשכח את זה לעולם.
הנה קבל עוד משהו נחמד, מעניין לעניין באותו עניין.

לכאורה מה החידוש כאן הרי מדובר בפסוק מפורש בתורה! "מדבר סקר תרחק" ולפי המרוקאים זה בכלל פשיטא כאותו מרוקאי שנשאל איפה יש אות סמ"ך בשיר השירים? "אהה.. איפה לא! סיר הסירים אסר לסלמה.." ה"נ, מדבר סקר תרחק כי הם לעולם לא מייציגים את מה שיקרה באמת. יש לפעול ולעשות ולהאמין ולא להציץ בשטויות האלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2013 20:59 |
|
| |
יש מצב שנארגן שיעור בעניין האקטואליה שהעלתה?
לדעתי יש הרבה מה לאמר
|
|
|
|
|