|
|
| נשלח ב-19/1/2013 21:01 |
|
| |
דיון כזה עדיף להעביר לתיבה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 11:00 |
|
| |
בעניין הסקרים: ידוע שהסקרים אינם מדייקים. קודם כל הם מתאימים לרגע ביצוע הסקר. שנית, יש אנשים שמשקרים ולא אומרים אמת. שלישת, יש הרבה מתלבטים שמחליטים ברגע האחרון. אז לא רק שהסקרים לא מדייקים, גם המדגמים של הערוצים השונים ביום הבחירות אינם מדייקים. בכל אופן לפי מה שעיני רואות ושומעות בימים האחרונים כ ו ל ם לחוצים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 11:27 |
|
| |
לא אתפלא אם גוש הימין-דתי יקבל יותר מנדטים ממה שמראים הסוקרים בתקשורת, זאת לנוכח ההתרבות של הפליטים הסודנים המהווים סכנה רוחנית וביטחונית כאחד בישראל, צריך כאלה ש"ישימו פס" על ארה"ב והאיחוד האירופי, וללא חת ומורא ישיבו את הפליטים לארצותיהם כלעומת שבאו, השאלה היא האם הם מסוגלים? נראה שלא כי אולי יקבלו פיק ברכיים, אז מי כן מסוגל? משיח בן יוסף, שלא יירתע מאיומים והפחדות ורק טוב ישראל לנגד עיניו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 12:04 |
|
| |
קטונתי....  נבואה?! הפרזת....מה שכן כך לענ"ד אני חושב  כשיקום מנהיג אמיץ לעשות סדר..אז נדע שמא הוא בבחינת מב"י
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 14:32 |
|
| |
חחחחחחחח
אשריכם מתוקים, אהבתי!!! המקנא אתה לי?! מי יתן כל עם ה' נביאים...

|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 00:12 |
|
| |
באתר האוהדים של הרב העלו שיעור של הרב רצבי ממוצ"ש ושם הוא משבח לעילא ועילא את הרב אמנון יצחק ,ואגב רמז אומר לכולם להצביע ל כוח להשפיע
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 09:05 |
|
| |
דרעי שם רשעים ירקב במהרה אמן
בימים האחרונים פניתי מעל במה זו לכבוד הרב אמנון וקראתי לו לחשוף את המידע הסודי שהוא הצהיר שיש לו על כנופיית ש"ס. אתמול בכנס של ערב הבחירות הוא כנראה עשה זאת וחשף פרשת שחיתות איומה מלפני כ-13 שנה בה מעורב דרעי (ולא רק) בגניבת עשרות מליוני שקלים ועוד כמה שחיתויות על הדרך כאשר הפרטים בהן לא משנות עבורנו הקוראים מן הצד אלא העיקרון כאן הוא הקובע והוא זה שצריך להביא אותנו להתפלל לקב"ה ולבקש ממנו שישמיד ויאבד את המאפייה הארורה הזאת הנקראת ש"ס מן העולם כמה שיותר מהר ויציל את עם ישראל התמימים והנאיבים מידם הזדונית ההורסת כל חלקה טובה בה היא נוגעת.
זוכרים הודעה מהחודשים האחרונים בה הגדרתי את דרעי כ"אוייב של עם ישראל" עוד לפני פרסומי שחיתות כאלה ואחרים..? ובכן חברים אני לא זקוק למידע מהשטח אני מסתכל על הבנאדם שומע אותו בכמה מילים וכבר מזהה את הנשמה שלו מאיזה צד הוא. לא צריך יותר מזה. ה' ירחם על עמו ישראל מהרה ויצילו מכל הזאבים הטורפים הללו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 09:35 |
|
| |
לא יאומן כי יסופר

אני מתוך ראייה שלי מתוך הבנה לחלוטין פרטית שלי הגדרתי את דרעי כ"אוייב של עם ישראל" והנה כעת מתברר שכבר בזמנו מרן הרב שך זצ"ל אמר זאת בדיוק! מדהים להפליא. אוי כמה שצדק הרב שך כשאמר שהספרדים אינם ראויים להנהגה.. אוי כמה צדק.
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/01/2013 09:34:12
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2013 19:46 |
|
| |
הכח להשפיע . . .חבילות השפע לעם ישראל היו ארוזות ומוכנות . .
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 15:36 |
|
| |
יאללה בכל הכח! לא לוותר! עד שתכלה פרוטה מן הכיס
לא רציתם לתת ל'כח להשפיע' צ'אנס לעמוד בהבטחותיה להקל מעלינו את עול החיים עכשיו תקבלו את הנבוט ככה חזק.. כמו שצריך..

ככה זה בחיים כמו בספורט, כמו שאמרו חכמינו בגמרא במסכת בעיטות עונשין "כשאתה לא מנצל את ההזדמנות להבקיע אתה סופג" אבל אין דבר, לא אלמן ישראל, ב"ה יש לנו את ש"ס שתדאג לחלשים ואת מרן לטפשים. רציתי באמת שרציתי לומר "עכשיו תאכלו מה שבישלתם" אבל יש רק בעיה אחת קטנה.. גם אני אוכל אותה יחד אתכם.. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/02/2013 15:36:30
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 15:54 |
|
| |
הא בהא תליא - העלאת המחירים זה בשביל מימון הכתבה שמעליך
צרוף מקרים או מידה כנגד מידה?

|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 09:17 |
|
| |
נמשכת חשיפת האמת על מצעו הכלכלי של הרב אמנון מחד וטיפשותו של העם הזה מאידך
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000819859#fromelement=hp_firstarticle

אני לא מבין בנושאים האלה הרבה ואין דרכי לדחוף את האף לתחומים לא לי אך אי אפשר שלא להתפעל ממתקפת הכותרות של תקופת אחרי הבחירות התוקעות לנו את האמת המרה בפרצוף ומראות לנו עין בעין כיצד סעיף אחר סעיף ממצעה של כח להשפיע באמת ניתן ליישום באופן שמייעל את ההוצאות מול ההכנסות הכל לטובת האזרח הקטן. הוא שאמרתי לכם כל הזמן - העם הזה עדיין אינו זכאי להנהגה טובה וערכית. מושחתים לא מונהגים ע"י צדיקים אלא ע"י מושחתים גדולים מהם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/02/2013 09:18:40
|
|
|
|
|