שבוע טוב וחנוכה שמח
יום שישי כתבתי מהר, כעת רצית לערוך לא יודע איך לערוך אז העתקתי וערכתי.
הרבה זמן לא נהניתי כל כך נתחיל בזה ששנה שעברה - די במקרה הגעתי לשם. אני ואשתי רצינו ללכת למסעדה ואז הצעתי לאשתי שבמקום זה נלך לארוחת הגאלה של הטרה וינו. השנה שידרגנו קצת ונשארנו ללון במלון. לגבי עצם הארוחה יש כמה רבדים:
א. חוייה של מפגש עם חברים ישנם פרצופים שאין לי מושג מה שמם אבל אנחנו לא מתבלבלים אנחנו נפגשים בכל מיני אירועי יין,יש כאלה שלא האמנתי שאני יפגוש היה אחד שהוא בן של תלמיד שלי (כולל פנסיונרים)שבמקרה או שלא במקרה הוא מכיר אותי מפורום אחר - 'עושים יין-'
ב.חוויה מרגשת הייתה בסרט שהכינו על עמותת משאלת לב זו עמותה שמגשימה חלומות לילדים שחולים במחלות סופניות - בעצם כל ההכנסות מהערב הם קדש לעמותה שמזכה את הקונה במקום בקבלה רגילה ב ב. היה מרגש בקבלה של תרומה (סעיף 46 למי שזקוק)
ג. באופן טבעי בערב שעיקרו הכרזת הזוכים ישנה הרגשה של גאוות יחידה כאשר שומעים יקבים מסויימים שזכו זה היה כששמעתי שאור הגנוז זוכה במדליית זהב כפול (אחד מארבע ישראלים)ובנוסף 2 מדלייות זהב וכאשר יקב לבני זוכה במדלית זהב (יקב שמכין את היין מענבים שאני קונה), באותו רגע שלחתי הודעת הסמס לכמה חברים לבשר על הזכיה וכן התקשרתי למנחם לבני (שלא נכח)להודיע לו על הזכיה
ג. יקב חדש יצא לי להכיר יקב שזכה במדליה עבור היקב הטוב ביותר בין יקבי הבוטיק הקטנים יקב ביטון בחור חרדי שגר בירושלים ויש לו יקב בלוריא (לא הספקנו הרבה לדבר)
ד. למחרת בבקר אחרי ארוחת בקר (ישבנו בשולחן עם מוקי) היה דבר שמבחנתי זה שיא האירוע הייתה טעימה עיוורת של 8 יינות בניהם היה גם ק"ס נמורה שזכה בזהב כפול בדיעבד זה היה מאד משעשע להיזכר בפרצוף של מוקי כשהוא טעם מהיין (בשלב העיוור)
ה. אחרי כן כבר לא הספקתי להיות (כי לא נשארתי לשבת) בטעימת קסטל על ציר הזמן החל משנת 00 ועד השקה של 10 (הראשון לא כשר).
נקווה שפעם הבאה אני ישאר גם לשבת אני יפרסם לפני כן ובעז"ה נבוא כמה בייחד מהפורום אולי נעשה את השבת מבחינתנו כשבת של הפורום
 |
|
|