|
|
| נשלח ב-11/12/2012 13:18 |
|
| |
היי בנות, בואו לא נכנס לפסים אישיים.
חנוכה שמח!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2012 13:43 |
|
| |
וויספרס ואידי לא הצלחתי להבין על מה הדיון שבינכם
מה שבטוח ששניכם מסכימות שהקליפ לא שווה צפיה אפילו שניה! הקליפ הזה יש בו הרבה 'בהמיות' ,זלזול בערכים יהודיים וירידה לפסים שלא מקובלים על אף אחד! (עד כדי לשים נשים בקליפ, ולא משנה כיצד הן ניראות..) ועוד הוא חושב שבזה הוא מקרב יהודים לקב"ה, אני רק מצטמרר מלחשוב על כך שאם יראה זאת יהודי שלעת עתה אינו שומר תורה ומצוות מה הוא עלול להסיק מהקליפ הנ"ל שכך אכן צריך לחיות, וכך מסמל אצלינו חנוכה.
אין שום בעיה של מסיבה בחנוכה (שכוללת גם אוכל) הרי מזה ערב לביבות = "לאטקעס אווענט"? השאלה איזה אופי נושא הערב הזה האם אופי יהודי, ביתי, התוועדותי או שמא הוללות ח"ו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2012 21:27 |
|
| |
הגעתי למסקנה שהבחור הזה מכוון בכלל למקומות אחרים... הוא ממש לא מתכוון לציבור היהודי בקליפים האחרונים שלו, למרות שהם כביכול כן עם מוטיבים יהודים, אלא המטרה שלו היא לנסות להצליח בכלל באמריקה הגדולה. כן כן אצל הגויים. אם הוא יצליח כל קליפ שלו יקבל מליוני צפיות והוא יתברג שם טוב ואז הכסף הגדול יגיע... זה המחשבה שעולה לי לראש אחרי שאני רואה עד כמה הוא מתפרע לאחרונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 01:19 |
|
| |
| מוסיקאלי כתב: |  | הגעתי למסקנה שהבחור הזה מכוון בכלל למקומות אחרים... הוא ממש לא מתכוון לציבור היהודי בקליפים האחרונים שלו, למרות שהם כביכול כן עם מוטיבים יהודים, אלא המטרה שלו היא לנסות להצליח בכלל באמריקה הגדולה. כן כן אצל הגויים. אם הוא יצליח כל קליפ שלו יקבל מליוני צפיות והוא יתברג שם טוב ואז הכסף הגדול יגיע... זה המחשבה שעולה לי לראש אחרי שאני רואה עד כמה הוא מתפרע לאחרונה... |
|
 או! סופסוף מישו מבין למה התכוונתי.....
____ משיחמשיח - תגובה מורחבת תגיע.
תוקן על ידי whisper_s ב- 16/12/2012 01:21:17
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 01:30 |
|
| |
מצטטת מהאשכול שהבאת:
גם Ynet מרים גבה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4320106,00.html
נס החנוכה של שמעלצר: נשים בקליפ חסידילאחר שרקד עם חיילי הנח"ל החרדי במדי צה"ל - ליפא שמעלצר, כוכב מוזיקה חסידית, ממשיך למתוח את הגבולות. הפעם, עם קליפ שמשתף נשים. והוא לא מבין את הביקורת הצולבת: "אני אמור לקחת ילד שיתחפש לאישה שמכינה לאטקס?"
(עיינו בהרחבה תגובתי השלישית באשכול. כאמור - בטענה של 'לשם שמיים' אפשר לעבור על כל התורה!)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 09:49 |
|
| |
ילד שיתחפש לאישה ויכין לאטקס ?
מזכיר למישהו משהו ?
(TWTN ישיבה בויס)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 13:59 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  | מצטטת מהאשכול שהבאת:
גם Ynet מרים גבה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4320106,00.html
נס החנוכה של שמעלצר: נשים בקליפ חסידילאחר שרקד עם חיילי הנח"ל החרדי במדי צה"ל - ליפא שמעלצר, כוכב מוזיקה חסידית, ממשיך למתוח את הגבולות. הפעם, עם קליפ שמשתף נשים. והוא לא מבין את הביקורת הצולבת: "אני אמור לקחת ילד שיתחפש לאישה שמכינה לאטקס?"
(עיינו בהרחבה תגובתי השלישית באשכול. כאמור - בטענה של 'לשם שמיים' אפשר לעבור על כל התורה!)
|
|
הוא לא ירד לשורש הבעיה אם זה מה שהוא חושב שעליו יצא הקצף...
אין לי בעיה עם הנשים שם הם לא נראות לא צנועות ולא רוקדות או עושות משהוא שנוגד את הלך הרוח היהודית.
הבעיה היא שכל מה שמסביב מריח נשמע ונראה "לא יהודי",
אגב כתוב שם שהוא התחיל ללמוד בקולג' מעניין מה בדיוק לומדים שם... והנה אני מצטט עוד משהוא ככתבו וכלשונו מהכתבה >> אחד הסטודנטים האפרו-אמריקאים ניגש אליו ואמר לו: "אתה החסיד הנורמלי הראשון שאני פוגש".
לי באופן אישי זה אומר בדיוק הפוך... אם הוא נראה נורמלי בעיניו של האפרו הזה אז את ההמשך שכל אחד יחשוב לעצמו...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 15:10 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  |
 או! סופסוף מישו מבין למה התכוונתי.....
____ משיחמשיח - תגובה מורחבת תגיע.
וויספרס לפי התגובה אלי זה נשמע שאת לא מסכימה לדברי,ואיני מבין למה? אני הסכמתי אם דבריך על הקליפ, התגובה היית על הדיון שבינכן שעל אף דעות לכאן ולכאן אתן מסכימות אם אותה דעה שהקליפ לא ראוי בכלל. תקני אותי אם לא לזה התכוונת.
מוסיקאלי דבריך נכונים (לצערינו) הבעיה שמה שהוא מראה לעולם זה שהכל 'באיצטלה של היהדות' -הכל מותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 15:18 |
|
| |
קראתי עכשיו את הכתבה שהביאו פה. אין לי עוד מה לאמר, את דעתי על הקליפ כבר כתבתי, אני רק חושב לעצמי שזה פשוט בושה שהוא קורה לעצמו יהודי חרדי-חסידי,מילא אם יקרה לעצמו יהודי מודרני בסדר, אבל חרדי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 18:08 |
|
| |
משיחמשיח, ממש לא! אני מסכימה איתך בדיוק נמרץ!
פשוט אמרת שלא הבנת על מה הדיון ביני לבין אידי ואמרתי שאסביר. זה הכל. (למרות שהרוב כבר נאמר כאן שלא על ידי. תודה לאל! ) :)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 18:14 |
|
| |
אוקי,אם כך אז סליחה שלא הבנתי אותך,תודה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 20:06 |
|
| |
באמת שאין על מה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 22:06 |
|
| |
אמנם בארה"ב הם יותר משוחררים מאשר פה בארץ, וזה כולל את הרבנים, אבל לדעתי אם הוא ימתח את החבל עוד ועוד.. לא רחוק היום שהוא יחטוף חרם גורף מכל הרבנים והחוגים שם, ואז זה כבר יהיה סיפור אחר כי זה יפגע בו בכיס הפרטי חזק מכיון שתכלי'ס הפרנסה העיקרית שלו זה שם מהחתונות וכדו'.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2012 22:58 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | וויספרס ואידי לא הצלחתי להבין על מה הדיון שבינכם ו |
|
הדיון היה על: א. האם היהדות מתנגדת לחיי הרחבה ורווחה חומרית, כן/לא. ב. האם יש הצדקה לזלזל (בשונה מ"לחלוק") במי שמשמח יהודים, כן/לא.
|
|
|
|
|