בית פורומים בחדרי חרדים

סערת הרב הלפרין באנגליה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/12/2012 19:27 לינק ישיר 

בניגוד אליך שאולי זה סתם רכילות לי לפחות זה מאוד משנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 19:31 לינק ישיר 

הכתרת את עצמך כאב"ד ,הבנו . אתה רחוק מלהבין ביהדות כאשר אתה פותח אשכול שאין לו כל מטרה ותועלת ולא בצורה יהודית . נכון .. אמסלם אשם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 19:36 לינק ישיר 

דיון ענייני בבקשה אם ואני מדגיש אם השמועות / סיפורים נכונים,חייבים להוקיע מחוץ למחננו, לונדון זה לא ישראל שכל יום מוצאים רב / נשיא / רב / מנהל ת"ת / מחנך בת"ת, במע"מ אנו לא רוצים דבר כזה במחננו ואם היה סיפור כזה צריך ואף חובה להעלות לדיון ציבורי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 19:41 לינק ישיר 

א, במה שהרב חשוד, זה משהו שגרוע מחילול השם והלבנת פנים, או פחות?
ב, אולי תענה גם לי על שאלת הגמרא בב"מ דף נט ע"א בתחילתו.........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 19:44 לינק ישיר 

דיון ציבורי כבר יש אז מה אני כבר מחדש. די לסתימת פיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 20:17 לינק ישיר 

מה עם המלבין פני חברו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 20:18 לינק ישיר 

מיר, האשכול שלך נובע מחוסר יראשת שמים ומידות רעות . אתה לא ממונה ומופקד על הציבור ואתה לא בתפקיד אב"ד . האיש הציע בית דין שיבדוק את מעשיו רק לאחר מעשה כזה אולי  .. אולי אפשר לתת כיוון לציבור .

רבי שעפסל אני צודק ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 20:19 לינק ישיר 

אני מכיר את הסיפור בכל הנתונים ויש לי כל פרט מהתחלה עד הרגע כולל הכול אבל לא הייתי רוצה לכתוב, דבר אחד זה שהוא עשה נכון אבל שתי דברים מה בדיוק הוא עשה 2 אנשים יודעים הוא והאישה/בחורה כל השאר הם ספקלציות, ועוד נקודה גם אם הוא עשה מה שהוא עשה הדרך שהרבנים מלונדון בי"ד (המורדנים מאוד) יצאו נגדו באופן מאוד לא אנושי ומלוכלך זה לא הדרך...ולשאלה אם הוא היה מקובל אצל המורדנים הוא היה אבא ומאות אנשים ונשים לא זזו בלי ההסכמה שלו, הוא בנ"א מאוד חכם ופיקח, עזר למאות משפחות והציל הרבה אבל לצערי בדרך הוא גם עשה פה ושם דברים שהיה אסור לעשות ובואדי לרב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 20:24 לינק ישיר 

gr8_guy כתב:
אני מכיר את הסיפור בכל הנתונים ויש לי כל פרט מהתחלה עד הרגע כולל הכול אבל לא הייתי רוצה לכתוב, דבר אחד זה שהוא עשה נכון אבל שתי דברים מה בדיוק הוא עשה 2 אנשים יודעים הוא והאישה/בחורה כל השאר הם ספקלציות, ועוד נקודה גם אם הוא עשה מה שהוא עשה הדרך שהרבנים מלונדון בי"ד (המורדנים מאוד) יצאו נגדו באופן מאוד לא אנושי ומלוכלך זה לא הדרך...ולשאלה אם הוא היה מקובל אצל המורדנים הוא היה אבא ומאות אנשים ונשים לא זזו בלי ההסכמה שלו, הוא בנ"א מאוד חכם ופיקח, עזר למאות משפחות והציל הרבה אבל לצערי בדרך הוא גם עשה פה ושם דברים שהיה אסור לעשות ובואדי לרב...

סופך סותר את תחילתך, אם "מה בדיוק הוא עשה 2 אנשים יודעים הוא והאישה/בחורה (ולא לחינם כתבת כך....), כל השאר הם ספקלציות" איך בדיוק אתה יודע ש"אבל לצערי בדרך הוא גם עשה פה ושם דברים שהיה אסור לעשות ובוודאי לרב".

נוסף על כך, אם אסור, אז אסור גם לך, מה זה "בודאי לרב"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 20:27 לינק ישיר 

לכל המוחים על עצם האשכול ברצוני להבהיר האשכול נובע מרצון להבין מה בדיוק הולך שם בבקשה תתייחסו עניינית ולא על בתי דין והלבנת פנים. לא מדובר פה על היזק ראיה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 20:31 לינק ישיר 

greenie כתב:
אם שעפסל אמר שאני שקרנית אז כנראה שהוא צודק כי הרי שפסעל מכיר אותי אישית וכידוע, אני שקרנית.

אם גריני אומרת נגד הרב הלפרין היא יודעת וכנראה שהיא צודקת, כי הרי היא היתה שם בשעת מעשה והיא לא מפטפטת סתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 20:35 לינק ישיר 

מיר ,אם כבר תבקש גם צילומים  וגם וידיאו ... הכל מותר ...אתה הרי אב"ד . רק אמסלם כופר ..אתה צדיק .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 21:25 לינק ישיר 

gr8_guy כתב:

1. האם הרב ויינגרטן הוא רב של הבית דין ומוכר כמודרני מאד?

2. לא הייתי ממהרת לכנות את הרב אהרנטרוי כרב מודרני גם אם הוא רב בבי"ד.

3. רק רבני כדתיא יכולים להיות צודקים?

4. למה פתאום חשובה דעתם של רבנים מחוץ ללונדון שיבואו להקים בית דין, אין מספיק רבנים בלונדון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 22:01 לינק ישיר 

כנראה שחסר רבנים שאינם נוגעים בדבר בלונדון. (לטוב ולמוטב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2012 22:15 לינק ישיר 

זה לא רק בלונדון זה גם בארץ ויעיד המקרה על אותו  "באבא" מהדרום שהרב עובדיה יוסף הקים בית דין אשר יקבל את עדות הנשים אבל הלחץ ומעשי האלימות ולמרות האמת שנחשפה לא נתנה לפרסם לצערנו את הנעשה על ידו ! 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סערת הרב הלפרין באנגליה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.