בית פורומים בית שמש

חב״ד רמב״ש א׳ : כל הכבוד לכם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/12/2012 11:49 לינק ישיר 
חב״ד רמב״ש א׳ : כל הכבוד לכם

על פתיחת שטיבעל חדש לרווחת המתפללים, באמת נהיה עומס במנחה מעריב ובפרט מוצ״ש, מתי יהיה שירותים נוח ?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2012 11:53 לינק ישיר 

ראשית 'ישר כח'!

ב. הצפיפות הנוראה דרשה הרחבה דחופה!
מי שהיה היום (זאת חנוכה) ב11 בבוקר וראה למעלה ממאה מתפללים מצטופפים במקום - מבין את זה.

אפשר לראות שהמקום עובר שינויים רציניים בשנתיים האחרונות, ריהוט, מיזוג, חשמל, הרחבה ועוד היד נטויה.
ואם כל אחד מהמתפללים הרבים הנכנסים למקום מידי יום היה שם כמה שקלים,
המצב היה שונה בתכלית.

מי שמעוניין לתרום ולסייע בהתפתחות בית הכנסת, יכול לפנות לרב אברהם קנלסקי, כפי שמופיע במודעות,
או לתרום בקופה שמעל בימת קריאת התורה ולסייע ככל יכולתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 20:46 לינק ישיר 

תבנו חוקי ואח"כ תבקשו תרומות
אל תהרסו את המדרכה
אל תגזלו שטחי ציבור
אנו לא גרים בעזה

אם צפוף לכם תבקשו הקצאה ותבנו

תוקן על ידי קפדי ב- 19/12/2012 20:48:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2012 21:25 לינק ישיר 

קפדי הצדיק והצבוע חבל שלא כתבת 

תבנו עם רשיון כמו הרשיון שלא קיבל טומבק לפלוש עם בית יעקב דרכי רחל לקראוונים ולזייף היתר בניה זמני כדי לקבל כספים ממשרד החינוך ובגלל זה עד היום משה אבוטבול מפחד לפנות אותם ואת ת"ת משכנות יעקב ולבנות שלוש מבני קבע  לבתי ספר

תבנו בלי רשיון כמו שלעלוב בקריה בנו על המדכה 

תבנו בלי רשיון כמו כל הקראוונים שהונחו בנחל ערוגות כי כאן זה לא עזה

תבנו  בלי רשיון כמו שגור הניחו בין לילה עשרות קראוונים על שטח בית העלמין

אבל רק אתם חב"ד תבקשו במשך 10 שנים הקצאה כמו טמבלים ותמשיכו לחכות 

ככה זה אצלך קפדי כשזה טוב לך אתה מעלים עין 
.
.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2012 08:26 לינק ישיר 

קפדי בשבילך ובשביל חבריך הדומים לך.

לאחר תקופת בצורת ארוכה נאספו כל חיות היער לברר בשל מי נגזרה עליהם גזירת הבצורת.
יושב האריה מלך היער על כיסא השופט ומכריז בקולו הרועם "כל חיות היער יפשפשו במעשיהם
ויכריזו קבל עם ועולם על חטאיהם בכדי שימחל לנו הא-ל ויחזור להשפיע עלינו גשם"
קם הנמר ממקומו ואמר, הלכתי ביער והייתי מאוד רעב והנה לפני פוסע עדר צבאים לא יכולתי להתאפק
וטרפתי אחד מהם סיים סיפורו והתיישב על מקומו. אמר האריה לסובבים, מה יכל לעשות הנמר  זה טיבעו
וכך הוא נולד הוא לא אשם בכלום, וזיכה את הנמר בדין.
קם הדוב ממקומו ואמר, בתחילת האביב התעוררתי משנת החורף הארוכה ובטני צמוקה מרעב והנה לפני
עובר גדי צעיר לא יכולתי להתאפק וטרפתי אותו.
האריה נשען על כיסאו וחושב בקול, דוב מסכן לא אכל כל החורף וטיבעו לטרוף מה היה עליו לעשות? בוודאי מותר לו לטרוף את הגדי. ושוב זיכה האריה את הדוב.
וכך כל החיות הטורפות עוברות בסך ומספרות את מעלליהן והאריה מזכה אותם אחת אחרי השנייה.
לבסוף לא נמצא בשל מי הבצורת והאריה מכריז בקול "אנא חישבו טוב טוב אולי מישהו מכם עשה בכל
זאת מעשה רע שבגינו אנו סובלים בצורת?"
קמה הכבשה ממקומה כולה רועדת ואמרה בקול מגמגם "לפני שבוע הלכתי ביער והייתי מאוד רעבה, ראיתי עלה חסה בשדה שקצת יצא החוצה מהגדר, לא יכולתי להתאפק ואכלתי את העלה. כנראה שבגללי הבצורת הזאת!"
מיד קם האריה ואמר "אכן מצאנו את המושחת שבנינו" ומיד טרפו כל החיות את הכבשה...

הבנת את זה קפדי?

תוקן על ידי פום_פאקערט ב- 20/12/2012 08:29:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2012 13:16 לינק ישיר 

כמה שטויות נגד 'חב"ד' אתה מסוגל לכתוב? גם בהודעה זו וגם בקודמתה.
וכפי שזה נראה - העיקר להשמיץ את 'חב"ד'.
עבור מי בדיוק הורחב בית הכנסת?
עבור כל אותם מאות אנשים שמידי יום עומדים בחום ובקור ומחפשים מחסה מהגשמים והרוחות!
אין זה סוד שמאות אנשים שמגיעים להתפלל נאלצים לעמוד ברחבת בית הכנסת,
וכעת ב"ה לפחות כמה מניינים ועשרות רבות של אנשים נהנים מההרחבה!

חב"ד בנו את זה בשביל עצמם?

מילא תלך תשים עין על כל אלו שהזכיר פה ידידנו ברשימה שבנו את זה עבור עצמם, קהילתם וכבודם.
מילא היית אומר - חסמו את המדרכה.
מילא עקרו עצים, פרחים, חניה וכו'.
מדרכה גדולה שגם אחרי ההרחבה נותר שטח גדול ויפה עבור הולכי הרגל.
סתם להשמיץ את חב"ד?

גם אין צורך להרחיב על פעילותם של חב"ד שידועה לכל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2012 20:14 לינק ישיר 

לכל המגיבים

המנדי"ם בנחל ערוגות הונחו ע"י העיריה כפתרון זמני וכפי הידוע לי העיריה בונה רק עם רשיון
כנ"ל לגבי המנדי"ם של דרכי רחל (יש לכם טענה שטומבק פלש לשם שלא כדין ועליכם חובת ההוכחה)
כנ"ל לגבי גור בקריה המנדי"ם הוצבו ע"י העיריה (כל זה במאמר מוסגר) כי באמת אני לא גר באיזור הקריה ולא ממש מעניין אותי מה הולך שם.

אבל וזה האבל הגדול אני גר מעל המרכז המסחרי וההרחבה של חב"ד בולטת מעל פני השטח וגם מאד מכוערת (ישנו גגון מכוער שמזכיר שוק וישנם גם קירות מכוערים ועוד אלמנטים שכל אחד מבין שהיתה כאן בניה לא חוקית) ההרחבה בולטת הרבה יותר מאשר הקרוואנים בנחל ערוגות שהינם גם דבר זמני הדבר מוריד את ערך הדירה שלי וגם גורם שעוד רבים וטובים יבצעו בניות לא חוקיות שיכערו את המרחב הציבורי.

אין שום היתר לבנות על המדכה ולגזול את הרבים בשביל רבים אחרים.

אין לי שום עניין אישי נגד חב"ד אלא להיפך אני מאד מעריך אותם ואף אני מתפלל לפעמים שם וגם ביקרתי בעבר ב-770 אך הדבר אינו מונע ממני לצאת בביקורת אם היא קיימת.

כתבו פה שעשר שנים הם ביקשו הקצאה ולא נתנו להם לכן הם בנו על המדרכה מידיעה אישית אני יודע שהדבר לא נכון עוד בתקופת וקנין שמעתי מהרב הרטמן שהציעו לחב"ד הרבה קרקעות אך הרב הרטמן התעקש דווקא על השטח מול חב"ד שעל זה הודיעו לו שזה לא שייך כי השטח מיועד לצרכים אחרים והיות וחב"ד יושבת על השטח בחינם שום דבר לא בער להם.

אין לי כלל בעיה עם זה שטוב תגן על חב"ד בגלל שהם בחרו בשבילם אך טוב הציגה לנו תמיד שכל מטרת הקמתה היא למען היושר שלא יגנו על עושי עוולה בגלל שהם מהחוג שלהם אז אני רוצה לראות באמת שטוב עומדת במילתה ובאמת מוחה בעושי עוולה ולאו דווקא נזעקת על מעשים שעושים אלו שלא נמצאים בצד שלה.

תוקן על ידי קפדי ב- 20/12/2012 20:17:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2012 23:04 לינק ישיר 

את כל ההרחבות הנפלאות של בעלי העסקים אתה לא רואה?
את החריגה של המנ"דים בנחל עין גדי לכביש דבר ששינה את הכביש והצר את המדרכה
למאות ילדים לא ראית?
את המבנים המפוארים מעל פארק איילון לא ראית?
את הקראוונים של המנהלת בפארק לא ראית?
את החניות שנהפכו לחנויות ובעלי הרכבים חונים על מקומות שמיועדים לנו הקונים
במרכז המסחרי לא ראית? (אולי גם אתה משכיר חניה כזו?)
רק את חב"ד אתה רואה!
גש לעינית אני חושב שזו החנות הכמעט יחידה שלא גלשה לשטח הציבורי ותחליף משקפיים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2012 11:37 לינק ישיר 

אלי פרידמן!
יש לי משימה בשבילך, אביר הצדק!
טפל בכל הפלישות למרחב הציבורי ע"י חנויות המרכז.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2012 12:35 לינק ישיר 

חרדי

תודה על המשימה
מדין קשוט עצמך תחילה
רק תודיע לי מי אתה כדי שאוכל להתחיל באנשים שחפצים בכך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2012 21:35 לינק ישיר 

שמי "אזרח הפשוט" אשר מבקש לבצע קניות במרכז ורואה כיצד החנויות השתלטו על המדרכות.  על יד החנות לממכר גלידות, היה כמעט בלתי אפשרי לעבור עד שעקרו את העץ (שאמור לתת לנו צל) כדי שיהיה מקום.
תגיד לי, רק אם אומר לך את שמי תהיה מוכן לעשות משהו? הרי העוול זועק עד השמים!!! וכל מי שמגיע למרכז רואה ומתלונן.    אין פה ענין פרטי שלי מול בעל חנות ספציפי, אלא שזה הפך לתופעה חריגה ביותר!!!
אם בכל זאת אתה שואל, אז אין לי חנות במרכז ולא עשיתי בניה בלתי חוקית!!!    תענה פעם אחת לענין ותפסיק להתחמק!       אלי, מה עם החנויות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2012 22:51 לינק ישיר 

הכי יפה שמעתיק השמועה ב"ק נכנס להתפלל שם . פשוט משיח NOW . אגב אני לא אוחז הוא בפסל או עדיין על אוזנך ? 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > חב״ד רמב״ש א׳ : כל הכבוד לכם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext