|
|
| נשלח ב-16/12/2012 03:45 |
|
| |
תותי לקחת את דברי רחוק מידי הכוונה לשים קצוץ זה לא להתרגש מכל מילה שיוציאו על דעותיך מהפה ולא להתעצבן מכל אח קטן שאומר מילה או שתיים תחיי את חייך כפי שאת חושבת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 10:36 |
|
| |
לא לקחתי קשה.. אני בהחלט אחייה את חיי כפי שאני אוהבת.../ חושבת שנכון לי....!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 12:31 |
|
| |
האמת תכננתי לפתוח אשכול בנושא דומה מאד. אבל כיוון שכבר נפתח האשכול הזה אשאל את השאלה פה.
הציעו לי בחורה שהמשפחה שלה אולי תהיה מוכנה לקבל אותי אבל הם אף פעם לא ישלימו עם זה שחתנם לומד מקצוע ולא יושב בכולל.
מה אתם אומרים? לגשת? כי בסה"כ שמעתי על הבחורה דברים מצויינים...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 13:24 |
|
| |
כאחת שנמצאת עמוק בפלונטר, אני חושבת שהמשפחה צכה להבין שאם אתה זה מה שטוב לבית שלהם... אז זה מה יש, ושיתחילו לאהוב אותך... אא''כ דעתה של הבת לא נחשבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 15:05 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | האמת תכננתי לפתוח אשכול בנושא דומה מאד. אבל כיוון שכבר נפתח האשכול הזה אשאל את השאלה פה.
הציעו לי בחורה שהמשפחה שלה אולי תהיה מוכנה לקבל אותי אבל הם אף פעם לא ישלימו עם זה שחתנם לומד מקצוע ולא יושב בכולל.
מה אתם אומרים? לגשת? כי בסה"כ שמעתי על הבחורה דברים מצויינים... |
|
לך אחריה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 16:57 |
|
| |
צדיק, אתה מתחתן עם הבחורה או עם המשפחה שלה? קודם עם הבחורה ואחרי זה בסוגריים קיימת גם המשפחה.. הם ישלימו עם זה במוקדם או במאוחר.. אבל הם ישלימו..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 18:00 |
|
| |
ברור ללכת.
ואני אומרת, אין דבר כזה 'לעולם'.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 21:29 |
|
| |
שאלה קשה. אני חושבת שנדרש איזון מאוד עדין בין הרצונות שלנו והעמידה מול העולם כאנשים בוגרים ועצמאיים, לבין ההתחשבות בדעת ההורים וקבלת העובדה שהם בכ"ז ראו משהו בחיים והם בעלי ניסיון. אבל ההחלטה בסופו של דבר היא שלך. רק שלך. ואת תצטרכי להתמודד עם ההשלכות שלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 21:32 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | | שאלה קשה. אני חושבת שנדרש איזון מאוד עדין בין הרצונות שלנו והעמידה מול העולם כאנשים בוגרים ועצמאיים, לבין ההתחשבות בדעת ההורים וקבלת העובדה שהם בכ"ז ראו משהו בחיים והם בעלי ניסיון. אבל ההחלטה בסופו של דבר היא שלך. רק שלך. ואת תצטרכי להתמודד עם ההשלכות שלה. |
|
אווץ'. אבל, בהחלט כך...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 22:40 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | >אווץ' |
| את מרבה להעקץ, תותי.. הא? =)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2012 22:59 |
|
| |
כנראה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 00:04 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | יששששש  (כבר מזמן חשבתי שאני צריכה לרוץ לכנסת... ) |
|
חחח, רק אני ושיר... את לא עוברת את אחוז החסימה...
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 01:16 |
|
| |
רבע, זה נכון שלהורים שי ניסיון גדול יותר בתחומים האלו , אבל ברגע שהסגנון לא אותו סגנון אני לא רואה מקום לפשרות...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 10:47 |
|
| |
לא תמיד כדאי להיכנס למשפחה שלא תעריך אותך, הרבה פעמים זה ישפיע גם על הבחורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 11:52 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | | לא תמיד כדאי להיכנס למשפחה שלא תעריך אותך, הרבה פעמים זה ישפיע גם על הבחורה. |
|
נתקלת בזה באופן אישי??
אחי, בחר לו את הכלה שלו... היא הייתה מאוד שונה מהסגנון שלנו.. (ועדיין טיפטיפה קשה לה להתרגל) היה מוזר.....
זה לא גרם בכהוא זה לאחי להרגיש כלפיה משהו אחר... או לא לרצות אותה.... ההפך!!
היום, אנחנו משוגעים על הבחורה.
|
|
|
|
|