|
|
| נשלח ב-17/12/2012 12:25 |
|
| |
בדוק שכל השובניזם הם לא נקבות! בנות כ"כ רגישות לאחר. לעולם לא תזלזלנה ביצור כלשהו, אף אם נחות הוא מהן..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 12:27 |
|
| |
טיע...
שובניזם---- גברים כלפי נשים.
פמניזם--- נשים כלפי גברים.
אני בטוחה שאת יודעת את זה....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 12:29 |
|
| |
אכן מצב קשה ולא נעים...
מברכת אותך שתמצא כלה עם לב עצום וגדול...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 12:33 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | טיע...
שובניזם---- גברים כלפי נשים.
פמניזם--- נשים כלפי גברים.
אני בטוחה שאת יודעת את זה.... |
| לא!! פמניזם פירושו שוויון זכויות. ההיפך הגמור של שובניזם. מקווה שהבנת את זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 12:42 |
|
| |
שוביניזם הוא כינוי למכלול תופעות של שנאה או זלזול כלפי קבוצות שונות. בשימוש השגור בימינו, הוא מתייחס לזלזול בנשים או אפלייתן לרעה.
פמיניזם (מהמילה הלטינית Femina, שפירושה אישה או נקבה) היא תפישת עולם שעל פיה יש להיאבק בדיכוי נשים ובאפליה כנגדן בחברה, ראשיתה באירופה במאה ה-19. תפישת עולם זו מפרשת את המציאות החברתית הקשורה לחייהן ומעמדן של נשים בחברה, תוך התמקדות במשמעויות הפוליטיות, החינוכיות, התרבותיות והכלכליות של יחסי גברים-נשים. הפמיניזם תומך בהעצמת נשים בדרכים שונות.
-------------------------------------------------------
לקוח מויקיפדיה.
יש משו בעניין השוויון או אי שוויון זכויות....
אך זה בעיקר מופנה כלפי המין השני\ גזע.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 13:11 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | אני חושבת ששובניזם לא בא לומר שזו אפליה כלפי "גזע מין או דת".... אלא מהמין הגברי אל המין הנשי. כי...
ההפך משובניזם הוא פמניזם.
גזענות לדוג'.... אין הבדל אם גבר הוא גזען או אישה היא גזענית.... קאפיש? |
|
ראשית פמיניזם הוא לא ההיפך משובינזם מכיוון שפמיניזם לא טוען שגברים הם "פחות שווים".
שנית שובניזם לא קשור דווקא נגד נשים ולכן יכולה להיות אישה שוביניסטית (לפי ההגדרה) ולא כמו שטיע חושבת...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 15:31 |
|
| |
איש מבין, מאחלת לך את כל הכוחות והאומץ והאמונה לעשות את הצעד הנכון, ולעבור אותו בקלות. (לכל כיוון שהוא) בהצלחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 16:59 |
|
| |
יהיה טוב....העיקר להתרחק מהייאוש (עופר לוי אייל גולן אביב גפן)
ולחשוב על הטוב ......
עוד יבואו ימיםםםם
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 19:17 |
|
| |
מזבח מזיל דמעות 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 19:21 |
|
| |
ודאי זו תקופה קשה.. אני מקוה שאחרי שתעבור אותה תראה שיש חיים גם אחר כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 19:28 |
|
| |
ולכל הדנים בעסקי שובניזם: יש הרבה חוסר רגישות בהסטת הדיון באשכול הזה. בן אדם בא ומשתף אותנו ברגע קשה שעובר עליו, זה לא המקום להתחיל דיון קליל בנושא צדדי. (ונא לא לענות לי כאן)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 19:45 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | ולכל הדנים בעסקי שובניזם: יש הרבה חוסר רגישות בהסטת הדיון באשכול הזה. בן אדם בא ומשתף אותנו ברגע קשה שעובר עליו, זה לא המקום להתחיל דיון קליל בנושא צדדי. (ונא לא לענות לי כאן) |
|
V
מאידך גיסא הגיוני שיתפתח דיון על הנושא היות שזה פורום שעוסק בשידוכים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2012 19:21 |
|
| |
מאוד מאוד עצוב לי אני מרגיש שהכי רע לי בעולם
כן,עצוב לי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2012 19:39 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | ולכל הדנים בעסקי שובניזם: יש הרבה חוסר רגישות בהסטת הדיון באשכול הזה. בן אדם בא ומשתף אותנו ברגע קשה שעובר עליו, זה לא המקום להתחיל דיון קליל בנושא צדדי. (ונא לא לענות לי כאן) |
|
v
|
|
|
|
|