חברים יקרים!
הבטחנו הפתעה לסיום חידון התנ"ך שלנו?
הבטחנו.
ובכן, מה מתאים יותר מראיון מיוחד עם אחד מטובי בוגרינו, סגן חתן חידון התנ"ך העולמי לשנת תשע"ב?
חברים יקרים, קבלו את עקיבא אברמוביץ בראיון ייחודי ומלא מסרים!
אחד הדברים שאני מעריכה בפורום הזה הוא שכדי שיהיה לנו מעניין, אתם טורחים הרבה מעבר למה שמצפים מכל פורום שהוא ומביאים לנו את "כותרי" הפורום עצמם ממש. זה נותן עניין מיוחד ותחושה של שיתוף וקירוב לבבות, בנוסף להיכרות בלתי אמצעית עם ה'פרחים'. כיף להווכח כמה שהם נחמדים ויראי שמים, ללא גאווה ואגו מנופח. נשמח לעוד פרוייקטים כאלה (למרות שנראה שהתכנון והלוגיסטיקה לא פשוטים).
יישר כח ענק לכל העוסקים במלאכה ! ! !
נשלח ב-17/12/2012 16:45
באמת.. אני חושבת שכולם חושבים ככה לא?? זה באמת משו שראוי להערכה גדולה וגם אני חשבתי לעצמי כמה שאתם משקיעים כ"כ הרבה זה הרי פורום... :)))
נשלח ב-17/12/2012 17:06
אידי יישר כח אמממ לא נעים אבל רק אני לא מצליח לראות את כל האותיות שעל החולצה הלבנה שעקיבא לובש??? אולי אם אפשר לשכתב כאן זה ממש יועיל
נשלח ב-17/12/2012 19:37
איזו השקעה!! כל הכבוד!! אני חייב לציין שממש אהבתי את הצילומסך :)
נשלח ב-17/12/2012 23:14
יואווווווווווווו תודה רבה באמת כל הכבוד על ההשקעה!! אין על עקיבא, גאון שכמוהו!!
נשלח ב-17/12/2012 23:22
תודה רבה על כל ההשקעה! כל מילה נכונה! עלו והצליחו! אמן...
נשלח ב-18/12/2012 12:09
תודה גדולה לכם...
נשלח ב-19/12/2012 01:17
וואו יפה ומדהים....איזה השקעה ! איזה עריכה .....
אהבתי מאד את הרעיון של הצילומסך של התגובות
תמשיכו להפתיע אותנו !!!
נשלח ב-20/12/2012 02:05
תודה לכולכם על ההערכה :) בהחלט מעודד להמשיך הלאה, והעבודה באמת לא פשוטה. (ציבי - התובנות שלך :))
משיחמשיח - בשמחה! הנה התמליל המלא:
זה הרבה עבודה!
הרבה עבודה, נכון...
אני מניחה שזה שעות על גבי שעות על גבי שעות ללמוד... אתה יודע, אף פעם לא ראיתי שום אמריקאי זוכה בחידון התנ"ך!
זה נכון, אני חושב שמ 1996 שמישהו (אמריקאי..) הגיע למקום השני זה לא קרה.. אז זה מאד מיוחד בעיני להגיע למקום השני.
יש לך מסר כלשהו לכלל ישראל, אחרי שזכית בחידון התנ"ך? (זוכרים שהוא הבטיח לנו שיחשוב על מסר...? J)
כן. כל אחד - אם למישהו יש מוטיבציה, אם יש לו רצון ללמוד תנ"ך ואהבה לתורה - אפילו מאמריקה, ולמרות שהוא לא יודע, אבל אם יש לו מספיק מוטיבציה, ורצון להשקיע, ללמוד גמרא ותורה, הוא יכול להשיג את זה. זה פשוט עניין של רצון.
עקיבא אברמוביץ, תודה רבה לך!
נשלח ב-20/12/2012 21:43
אידי,תודה רבה רבה ויישר כח אכן מסר פשוט ונכון "אין דבר העומד בפני הרצון" עקיבא יש לך את זה!
נשלח ב-21/12/2012 13:42
בשמחה :) ובאמת חשבתי מה המסר המרכזי... תמצתת את זה לעניין!
נשלח ב-23/12/2012 21:44
אידי תודה רבה על התמלול (עוד מילה נוספה ללקסיקון של האקדמי'ה לעברית שע"י פורום פרחי מיאמי:)
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתם מצילים אנשים לרדת לתהומות התסכול. כי יש לי בעי'ה עם השמע פה וגם- האמת-כי אני מעדיפה לא להכנס לאתרים שאני יודעת שלא כדאי... כי אין לי חסימה שיעשו את זה בשבילי... אז הסתקרנתי לדעת... וברוך ה' שתמללת. זה ממש עזר לי!
תזכי למצוות! ולגאולה שלמה בקרוב ברחמים עם כל עם ישראל!
אמן... (בטח לא התגוננת מההצפה)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 23/12/2012 21:49:13
נשלח ב-25/12/2012 21:47
חחח... בכיף! ואמן! (תמלול זאת לא מילה חדשה... אמנם היא לא מופיעה כערך בפני עצמו בויקימילון או בוויקיפדיה, אבל כאן הכי קרוב: תהליך תרגום)
נשלח ב-27/12/2012 22:06
תודה! המילה? אני רואה שהיא בכלל לא חדשה... היא מופיעה שם בכמה הטיות אפילו:) לא נורא!
נשלח ב-11/2/2013 17:47
עכשיו מצאתי את הזמן לצפות בזה, בניחותא.
ראשית יישר כח לעורכים(אידי ועידודו) את הוידאו. לקחת כמה שעות וידאו ולתמצת בכמה דקות, זה זמן. לכן, זה השקעה!זה עבודה! מעניין אם עקיבא צפה בזה. תודה ל"מראיינת הבית" אידי. לצלם -אלי שלא ידעתי בכלל שהיה בארץ. ולמתרגמת מילקי. ------------------
מותר לשאול מה הסיבה שעקיבא צינזר את רוב הראיון?
-------------------
הערה קטנה: אם היתה מחשבה למישהו שכל הילדים בפרחי מיאמי , לא מהמצטיינים בלימודים(בלשון המעטה)ועוסקים בדברי חולין, עקיבא בא והוכיחאחרת.