|
|
| נשלח ב-17/12/2012 14:17 |
|
| |
מי אמר לך שהוא רצה אותך???
בחורים הם לא כאלה רומנטים שמשדרים אהבה ממבט...
אולי הפריע לו משהו ולכן הוא הסתכל, הלך ליפול לך העגיל, הוא עושה מחקר על כיוון הפוני וכו וכו
את מדברת שטויות!!!!
שדכנים זה קביים? סליחה, אבל הם עושים את העבודה הכי שחורה שאפשר! תגידי תודה! הם לא חייבים לך כלום! נראה אותך עושה שידוך אחד שנופל אחרי כמה פגישות.. את תחשבי פעמיים לפני שתציעי משהו למישהו..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 14:22 |
|
| |
[quote]מי אמר לך שהוא רצה אותך???
אולי הפריע לו משהו ולכן הוא הסתכל, הלך ליפול לך העגיל, הוא עושה מחקר על כיוון הפוני וכו וכו
את מדברת שטויות!!!!
שדכנים זה קביים?
סליחה, אבל הם עושים את העבודה הכי שחורה שאפשר! תגידי תודה! הם לא חייבים לך כלום!
נראה אותך עושה שידוך אחד שנופל אחרי כמה פגישות.. את תחשבי פעמיים לפני שתציעי משהו למישהו..
[/quote]
נו באמת...........
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 14:24 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | מי אמר לך שהוא רצה אותך???
את מדברת שטויות!!!!
שדכנים זה קביים? סליחה, אבל הם עושים את העבודה הכי שחורה שאפשר! תגידי תודה! הם לא חייבים לך כלום! נראה אותך עושה שידוך אחד שנופל אחרי כמה פגישות.. את תחשבי פעמיים לפני שתציעי משהו למישהו..
|
|
חחחחחחחח את מצחיקה... שכחת להגיד שאולי הוא היה באמצע "מחשבה זרה"
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 14:26 |
|
| |
| מתמזגת כתב: |  | | [quote] מי אמר לך שהוא רצה אותך???
את מדברת שטויות!!!!
שדכנים זה קביים?
סליחה, אבל הם עושים את העבודה הכי שחורה שאפשר! תגידי תודה! הם לא חייבים לך כלום!
נראה אותך עושה שידוך אחד שנופל אחרי כמה פגישות.. את תחשבי פעמיים לפני שתציעי משהו למישהו..
[/quote]
נו באמת........... |
|
למה נו באמת?
כל מי שמסתכל עליך את כבר בטוחה שהוא רוצה להתחתן איתך????
הזויה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 14:36 |
|
| |
כן. אני מודעת לכמה וכמה דברים טובים שיש בי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 14:42 |
|
| |
מי אמר שהיא מתלבשת בצורה שמושכת עיניים?
|
|
|
|
|
| |
אני לא מתלבשת בצורה שמושכת את העין אני מתלבשת בצורה יפה
|
|
|
|
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרב תשאיר את ההרצאות שלך לאישתך
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 14:53 |
|
| |
| מתמזגת כתב: |  | כן. אני מודעת לכמה וכמה דברים טובים שיש בי |
|
את עפה על עצמך ברמות של אין דברים כאלה... (נכון עוברת לך בראש עכשיו מחשבה ש"יש לי ממה.." - עוד תעופה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 14:59 |
|
| |
אה אז זה אתם השניים שהסתכלתם אחד על השנייה כל השנייה כל הדרך? כמעט חרכתם את האוויר מרוב מבטים. כבר חשבתי להוריד את כל הנוסעים, לרדת מהאוטובוס ולסדר לכם דייט. אבל הייתי עסוק בלנקב לנוסעים ניקובים בכרטיסיה ולספר לנוסעים מאחורי למה ביבי צריך להיות ראש הממשלה הבא ושאר עיסוקים חשובים של נהגי אוטובוס אז לא היה לי זמן לזה. (בשם נהג האוטובוס)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 15:10 |
|
| |
| יוניקו1 כתב: |  | | אשרי המאמין ולא כתבתי את זה בשבילך חבד"ניקית" ידוע שהמצב שם לא משהו |
|
חחחחחחחחח אני ב"ה משתדלת ללכת צנוע אך אני לא אוהבת שגברים מכניסים את האף למקום לא להם. טוב לך הצניעות של הבחורה?תתחתן .לא טוב?אל תתחתן... אבל אל תנסו לשנות-כי זה לא ילך.
|
|
|
|
|