|
|
| נשלח ב-17/12/2012 15:11 |
|
| |
ברור לי שאחרי חתונה אני לא אקנה בגדים\ נעליים\ וואטאבר בכמות שאני קונה היום...
אבל ללא ספק... אני נגד קמצנים!
אני דווקא אשמח שלבעלי יהיה טעם משובח...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 17:49 |
|
| |
מה??
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 17:54 |
|
| |
סתם. כל הכבוד שאת יודעת מה תעשי. יש כאלו שלא יודעות...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 17:55 |
|
| |
ת'כלס.... לפחות בהתחלה... (שזה עדיין לא משהו וודאי, לוט בערפל כזה...) את יודעת שאת המפרנסת היחידה......
"סה לה וי" !!
הן תדענה..... כשהן תרגשנה את זה עמוק עמוק בכיס....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 18:15 |
|
| |
מפריע לו שופינג? שיתחתן עם גבר!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 18:18 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
או עם עץ.... שכשהבגדים מתבלים הם נופלים.... וצומחים מחדש.... לא עולה כסף!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 20:55 |
|
| |
בחור שהוא לומד ברצינות לא יכול להיות כזה שמתעניין בעולם הזה, הוא לא כזה שמעונין בבחורה סטייליסטית, הוא מעונין בתורה ויראת שמים, מידות טובות ועלייה בעבודת ה'. אם הוא לומד ברצינות כל שעות היום הוא לא כזה שיקח אותך לטיולים בערב. לדעתי את צריכה לחפש בחור יותר פתוח יותר שאוהב לטייל וכדומה, אחרת יכול מאד להיות שתהיי מאד לא מאושרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 21:29 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | | אם הוא לומד ברצינות כל שעות היום הוא לא כזה שיקח אותך לטיולים בערב. |
|
חולקת עליך, מנסיון!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 22:03 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | בחור שהוא לומד ברצינות לא יכול להיות כזה שמתעניין בעולם הזה, הוא לא כזה שמעונין בבחורה סטייליסטית, הוא מעונין בתורה ויראת שמים, מידות טובות ועלייה בעבודת ה'. אם הוא לומד ברצינות כל שעות היום הוא לא כזה שיקח אותך לטיולים בערב. לדעתי את צריכה לחפש בחור יותר פתוח יותר שאוהב לטייל וכדומה, אחרת יכול מאד להיות שתהיי מאד לא מאושרת... |
|
יצאתי עם אחד כזה...והדייטים שלנו לא היו בביס מדרש...........
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 22:10 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | הוא נשמע קמצן ואת נשמעת -ת--ה |
|
אני נשמעת מתוקה ואכן אני כזו . יש אישור
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 22:13 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | בחור שהוא לומד ברצינות לא יכול להיות כזה שמתעניין בעולם הזה, הוא לא כזה שמעונין בבחורה סטייליסטית, הוא מעונין בתורה ויראת שמים, מידות טובות ועלייה בעבודת ה'. אם הוא לומד ברצינות כל שעות היום הוא לא כזה שיקח אותך לטיולים בערב. לדעתי את צריכה לחפש בחור יותר פתוח יותר שאוהב לטייל וכדומה, אחרת יכול מאד להיות שתהיי מאד לא מאושרת... |
|
מעפיל אתה צודק ואתה קורא את המחשבות שלי...
עכשיו שאלה : איך אני מגדירה לשדכן את הטיפוס שאני מחפשת?
מצד אחד בחור ירא שמיים
אבל אחד שמחפש זמן איכות עם האשה ..... ושכשהוא בא הביתה ייהיה לו חשק לטייל וכ"ו...?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 22:15 |
|
| |
וחשוב לי שהוא ייהיה אברך- ז"א חצי יום רציני ושקוע וחצי יום שמח ומטייל איתי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2012 22:29 |
|
| |
את מחפשת דבר שהוא די נדיר, כאילו אחד שהוא גם רציני מצד אחד אבל גם אחד שאוהב לבלות קצת מצד שני. זה מיזוג שלא הולך ביחד. עדיף לך להחליט מה באמת חשוב לך לכאן או לכאן, ולהתרכז במה שבאמת מתאים לך. אם מתאים לך בחור לומד רציני, תהיי מוכנה להשקיע, ולפעמים להשקיע הרבה מאד. אם לא מתאים לך להשקיע, אז עדיף בחור עובד.
|
|
|
|
|